Izdelava spletnih strani za večji obisk in večjo prodajo

Izdelava spletnih strani je v podjetju Vsisi d. o. o. ugodna in hitra. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je dobro in kvalitetno izdelana ter da na obiskovalce pusti dober vtis. Kar 80 % ljudi, preden se odloči za produkt ali storitev, preveri ponudbo na spletu. Z vpisovanjem ključnih besed in fraz v spletni iskalnik mu le-ta ponudi relevantne rezultate. Dokazano je, da so prvi zadetki tisti zadetki, ki štejejo. Le majhen delež uporabnikov se sprehodi tudi na drugo stran zadetkov. Zato je za vas najbolj pomembno, da se znajdete na prvi strani, in sicer na samem vrhu. Sedaj imate idealno priložnost, da se uporabnikom spleta predstavite drugače – s kakovostno izdelano spletno stranjo, ki je dobro zasnovana, skrbno oblikovana in optimizirana.

Placeholder

 

 

Ugodna izdelava spletnih strani in ostale storitve

 • Izdelava spletnih strani

Med ključne dejavnosti našega podjetja sodi izdelava spletnih strani, ki je hitra, ugodna in kakovostna. Za vas oblikujemo, ustvarjamo, razvijamo in vzdržujemo široko paleto vsebin, ki gradijo pomembne povezave z obiskovalci vaše spletne strani.

 • SEO optimizacija spletne strani

Želi postati vidni? Dovolite, da za to poskrbimo z optimizacijo vaše spletne strani. Če vas ni med prvimi zadetki, je kot da ne obstajate. Z lastnimi orodji lahko poskrbimo, da bo vaš obstoj na spletu trajen.

 • Globalni SEO

Ciljate dlje? Želite prodreti tudi na tuje trge? Ponujamo vam celovito strategijo optimizacije spletne strani za vaše specifične potrebe tudi v tujini.

 • Google oglaševanje

Bi radi še več? Poskrbimo lahko tudi za učinkovito oglaševanje. Dobro targetirana kampanja je najučinkovitejša pot za pridobivanje novih potencialnih kupcev in obiskovalcev ter večjega obiska vaše spletne strani.

 • Digitalna strategija

Zavedamo se, da so podjetja različna. Kar velja za ene, ni nujno, da bo veljalo in učinkovalo tudi za druge. Za vsakega naročnika pripravimo unikatno strategijo, ki zagotavlja najboljše rezultate.

 • Socialna omrežja

Poleg naštetega pa bomo poskrbeli tudi za vašo prepoznavnost na socialnih omrežjih.

 

 

Zakaj smo ravno mi najboljša rešitev za vas?

Odlikuje nas hitra izdelava spletnih strani, ki je ugodna, funkcionalna in uporabnikom prijazna. Vsaka nova izdelava spletne strani je pri nas skrbno načrtovana, poteka po standardih ali izven standardov, saj vsak proces prilagodimo posameznemu naročniku. Izberite najboljše – izberite profesionalno in ugodno izdelavo spletne strani! Kontaktirajte nas preko telefona ali elektronske pošte in dogovorili se bomo za sestanek, kjer vam bomo razložili in predstavili vse postopke, metode in tehnike, ki so potrebni za izdelavo kakovostne spletne strani, ki vas bo povzdignila na prvo mesto.

Izdelava in optimizacija spletne strani
Kakovostna izdelava

Izdelava spletnih strani – ugodna in hitra izdelava za odlične rezultate

Če imate dobro izdelano spletno stran, ki je poleg tega tudi optimizirana, so možnosti, da boste na spletu bolj vidni in prepoznavni veliko večje, kot če se ne odločite za ta korak. Dobra spletna strani namreč poveča število obiskovalcev. Sam proces izdelave bistveno vpliva na kasnejše rezultate in je torej pomemben dejavnik za pridobivanje strank. Bistveno pri izdelavi spletnih strani pri nas, ki je ugodna in hitra, je to, da velik poudarek dajemo optimizaciji spletne strani. Ponujamo vam celovite rešitve na področju internetnega marketinga.

SEO optimizacija – ključen element vsake izdelave spletne strani

SEO oziroma optimizacija spletne strani je postopek, s pomočjo katerega lahko izboljšamo vidljivost vaše spletne strani na internetu preko naravnih, neplačanih iskalnih rezultatov. V podjetju Vsisi d. o. o. optimizaciji posvečamo veliko pozornost. V optimizacijo so vključeni različni postopki in tehnike, s pomočjo katerih uspešno in učinkovito vašo spletno stran povzdignemo na visoke pozicije v spletnih iskalnikih. Optimizacija spletne strani poteka v skladu z vsemi pravili in trendi na področju spletnega marketinga. Optimizacijo opravljamo v dveh nivojih, in sicer on site optimizacijo, ki poteka na sami spletni strani, in off site optimizacijo, ki poteka izven spletnega mesta.
Optimizacija poteka v nekaj ključnih korakih:

 • Analiza stanja in konkurence

Na samem začetku določimo strategijo spletnega naslova. Analiza je pomembna predvsem pri izdelavi novih spletnih strani oziroma pri novih spletnih mestih. Z določitvijo ciljne publike in priložnosti v spletnem prostoru, na katere je konkurenca že pozabila, se pripravi fokus.

 • Priprava ključnih besed

Na tej stopnji se posvetimo izgradnji baze ključnih besed, s katerimi stranka želi priti na prvo stran na Googlu. Naša posebnost, poleg glavnih ključnih besed, je osredotočenost na t.i. long tail-e.

 • Izobraževanje strank

Naše delo, poleg same izdelave, oblikovanja in optimizacije, zajema veliko komunikacije z naročniki. Prav zato svojega dela ne opravljamo enostransko, temveč poskrbimo, da stranke razumejo potek SEO optimizacije. Tako lahko tudi same poskrbijo za pravilno umestitev elementov na spletno mesto.

 • Prihajajoče aktivnosti

Naša ekipa redno spremlja trende digitalnega marketinga in inovacije na področju optimizacije. Z vsakoletnimi izobraževanju naših zaposlenih skrbimo, da smo vedno v koraku s časom in da optimizacija poteka v skladu z najnovejšimi standardi.

 • Poročilo o rezultatih

Vsaka aktivnost prinese določene rezultate. Na koncu vsakega meseca našim strankam posredujemo poročilo o opravljenem delu in rezultatih, ki jih prinese SEO optimizacija.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.