Izdelava spletnih strani za večji obisk in večjo prodajo

Izdelava spletnih strani je v podjetju Vsisi d. o. o. hitra, kvalitetna in ugodna. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je dobro izdelana ter da na obiskovalcu pusti pozitiven vtis. Kar 80 % ljudi, preden se odloči za produkt ali storitev, preveri ponudbo na spletu. Z vpisovanjem ključnih besed in fraz v spletni iskalnik mu le-ta ponudi relevantne rezultate. Dokazano je, da so prvi zadetki tisti zadetki, ki štejejo. Le majhen delež uporabnikov se sprehodi tudi na drugo stran. Zato je za vas najbolj pomembno, da se znajdete na prvi strani, in sicer na samem vrhu. Sedaj imate idealno priložnost, da se strankam predstavite drugače – s kakovostno izdelano spletno stranjo, ki je dobro zasnovana, skrbno oblikovana in optimizirana.

Placeholder

 

 

Ugodna izdelava spletnih strani in ostale storitve

 • Izdelava spletnih strani

Med ključne dejavnosti našega podjetja sodi izdelava spletnih strani, ki je hitra, ugodna in kakovostna. Za vas oblikujemo, ustvarjamo, razvijamo in vzdržujemo široko paleto vsebin, ki gradijo pomembne povezave z obiskovalci.

 • SEO optimizacija spletne strani

Želi postati vidni? Dovolite, da to zagotovimo z optimizacijo vaše spletne strani. Če vas ni med prvimi zadetki, je kot da ne obstajate. Z lastnimi orodji lahko poskrbimo, da bo vaš obstoj na spletu trajen.

 • Globalni SEO

Ciljate dlje? Želite prodreti tudi na tuje trge? Ponujamo vam celovito strategijo optimizacije spletne strani za vaše specifične potrebe v tujini.

 • Google oglaševanje

Bi radi še več? Poskrbimo za učinkovito oglaševanje. Dobro targetirana kampanja je najučinkovitejša pot za pridobivanje novih potencialnih kupcev in obiskovalcev ter večjega obiska vaše spletne strani.

 • Digitalna strategija

Zavedamo se, da so podjetja različna. Kar velja za ene, ni nujno, da bo veljalo in učinkovalo tudi za druge. Za vsakega naročnika pripravimo unikatno strategijo, ki zagotavlja najboljše rezultate.

 • Socialna omrežja

Poleg naštetega bomo poskrbeli tudi za vašo prepoznavnost in oglaševanje na socialnih omrežjih.

 

 

Zakaj smo ravno mi najboljša rešitev za vas?

Odlikuje nas hitra izdelava spletnih strani, ki je obenem tudi ugodna, funkcionalna in uporabnikom prijazna. Vsaka izdelava je pri nas skrbno načrtovana, poteka po standardih ali pa izven njih, saj vsak proces prilagodimo posameznemu naročniku. Izberite najboljše - profesionalno in ugodno izdelavo pri nas! Kontaktirajte nas preko telefona ali elektronske pošte in dogovorili se bomo za sestanek, kjer vam bomo razložili in predstavili vse postopke, metode in tehnike, ki so potrebni za izdelavo kakovostne spletne strani, ki vas bo povzdignila na prvo mesto v Googlu.

Izdelava in optimizacija spletne strani
Kakovostna izdelava

Izdelava spletnih strani – ugodna in hitra izdelava za odlične rezultate

Če imate dobro izdelano spletno stran, ki je poleg tega tudi optimizirana, so možnosti, da boste na spletu bolj vidni in prepoznavni, veliko večje, kot če se ne odločite za ta korak. Dobra spletna strani namreč poveča število obiskovalcev. Sam proces izdelave bistveno vpliva na kasnejše rezultate in je torej pomemben dejavnik za pridobivanje strank. Bistveno pri izdelavi je, da velik poudarek dajemo optimizaciji in vam ponujamo celovite rešitve na področju internetnega marketinga.

SEO optimizacija – ključen element vsake izdelave spletne strani

SEO oziroma optimizacija spletne strani je postopek, s pomočjo katerega lahko izboljšamo vidljivost vaše spletne strani na internetu preko naravnih, neplačanih iskalnih rezultatov. V podjetju Vsisi d. o. o. optimizaciji posvečamo veliko pozornost. Vanjo so vključeni različni postopki in tehnike, s pomočjo katerih vas uspešno in učinkovito povzdignemo na visoke pozicije v iskalnikih. Optimizacija spletne strani poteka v skladu z vsemi pravili in trendi na področju digitalnega marketinga. Optimizacijo opravljamo v dveh nivojih, in sicer on site, ki poteka na sami strani, in off site, ki poteka izven spletišča.
Optimizacija poteka v nekaj ključnih korakih:

 • Analiza stanja in konkurence

Na samem začetku določimo strategijo spletnega naslova. Analiza je pomembna predvsem pri izdelavi novih spletnih strani. Z določitvijo ciljne publike in priložnosti v spletnem prostoru, na katere je konkurenca že pozabila, se pripravi fokus.

 • Priprava ključnih besed

Na tej stopnji se posvetimo izgradnji baze ključnih besed, s katerimi stranka želi priti na prvo stran na Googlu. Naša posebnost, poleg glavnih ključnih besed, je osredotočenost na t.i. long tail-e.

 • Izobraževanje strank

Naše delo, poleg same izdelave, oblikovanja in optimizacije, zajema veliko komunikacije z naročniki. Prav zato svojega dela ne opravljamo enostransko, temveč poskrbimo, da stranke razumejo potek SEO optimizacije. Tako lahko tudi same poskrbijo za pravilno umestitev elementov na spletno mesto.

 • Prihajajoče aktivnosti

Naša ekipa redno spremlja trende digitalnega marketinga in inovacije na področju optimizacije. Z vsakoletnimi izobraževanju naših zaposlenih skrbimo, da smo vedno v koraku s časom in da naše storitve potekajo v skladu z najnovejšimi standardi.

 • Poročilo o rezultatih

Vsaka aktivnost prinese določene rezultate. Na koncu vsakega meseca našim strankam posredujemo poročilo o opravljenem delu in rezultatih, ki jih prinese SEO optimizacija.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.