Pričnimo
projekt

VSI.SI - O NAS

NAŠ KONCEPT DELA

Naše podjetje VSI.SI d.o.o. se izogiba domnevi, da so obstoječe norme edina pravilna pot. Izbrali smo svojo pot, dobili svoje izkušnje, se naučili iz svojih napak in si na tem zgradili (in še gradimo) podjetje kakršno smo danes in kakršno želimo biti v prihodnosti. Drznili smo si stopiti korak dlje. Naš cilj je podjetjem ponuditi cel spekter storitev digitalnega marketinga,

naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, naš cilj je odpreti tuje trge malim in velikim, ter ljudem pokazati, da če se digitalnega marketinga lotijo na pravilen način lahko splet postane njihov zaveznik in odlično in neverjetno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov.

IZDELAVA

spletnih strani in trgovin

OPTIMIZACIJA

spletnih strani in trgovin

OGLAŠEVANJE

Google Ads, Facebook oglasi in več

DIGITALNI

marketing

NAŠI PRODUKTI

Spletni portal www.Vsi.si

Vsi.si spletni portal podjetja Vsi.si d.o.o.

Vaša vstopna točka za odkrivanje podjetij

Spletna trgovina Vsinakupi.si

Spletna trgovina Spletninakupi.si podjetja Vsi.si d.o.o.

Najboljši izdelki v eni spletni trgovini

Spletna trgovina Vsi-racunalniki.si

Spletna trgovina Vsi-racunalniki.si podjetja Vsi.si d.o.o.

Novi in obnovljeni računalniki

SPOZNAJTE

NAŠO EKIPO

NUDIMO

KAKOVOSTNE STORITVE

PREVERITE KAJ PRAVIJO O NAS

MNENJA STRANK

S svojo profesionalnostjo in ogromnim znanjem me vedno znova očarajo. Res se potrudijo in imam občutek, da za svoj denar v podjetju dobimo odlično svetovanje in storitev. Toplo priporočam.

BBT.si

Podjetje Vsi.si je povsem posodobilo in prenovilo našo že obstoječo spletno stran, pri čemer je pri vsem upoštevalo naše predloge. Pri projektu smo sodelovali z gospo Aleksandro, ki je bila vedno zelo odzivna in prijazna. Na koncu smo imeli tudi izobraževanje z gospodom Domnom, ki nas je na strokoven, a uporabniku prijazen način naučil upravljanje spletne strani. S storitvijo in končnim izdelkom smo zelo zadovoljni.

Mnjene stranke - KEGO.si

Odkar imamo prenovljeno in optimizirano spletno stran, je naša prepoznavnost bistveno večja. Poleg tega je njena aktualizacija, kljub zapleteni in zahtevni strukturi podatkov, sorazmerno enostavna in ne prihaja do situacij, ko spletna stran ne dela ali je njeno posodabljanje prepočasno. Ko smo pred leti stopili v stik z podjetjem VSI.SI d.o.o. si nismo predstavljali, da bodo spremembe v spletni sferi našega podjetja pozitivno vplivale tudi na ostala področja in nam omogočale lažje sledenje sodobnim trendom. Hvaležni smo ekipi, ki nas je prepričala, da niso obstoječe norme edina prava pot.

Mnjene stranke - intectiv.si

*naj, najlepša hvala* za izjemno lepo, funkcionalno in kvalitetno spletno stran. ZELO nama je všeč in sva res zadovoljna! Naredili ste jo popolnoma v skladu z najinimi željami, v dogovorjenem roku ter še lepše, kot sva si zamislila 🙂

Mnenje stranke - Odvetniška pisarna PLeterski Puharič

Zadovoljen sem s storitvami, ki mi ga je nudilo podjetje Vsisi. Imeli so hiter odzivni čas in so se prilagajali mojim željam.

Mnjene stranke - ekociscenje.si