Pričnimo
projekt

Izdelava spletnih strani in trgovin

Izdelava Wordpress spletnih strani in trgovin

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN NA OSNOVI WORDPRESS TEME

Izbor teme, WordPress CMS,…

Izdelava spletnih strani in trgovin po naročilu

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN PO NAROČILU

Unikatni design, izbira med različnimi CMS sistemi, stremimo k upoštevanju želj naročnika.

Predelava obstoječih strani in trgovin

PREDELAVA IN DOPOLNITEV ŽE OBSTOJEČE SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE

Že imate spletno stran, pa bi radi le naredili nekaj sprememb, oz. dodali,…

Danes je spletna stran oz. trgovina najpogosteje prva in velikokrat tudi edina točka interakcije med podjetjem in stranko.
Dejstvo je, da je na spletu danes ponudb preveč, informacij v obilici, pozornosti in konkretnih odgovorov pa zelo malo. Ravno to so razlogi, zakaj je kakovostna spletna stran konkurenčna prednost, ki podjetjem nudi podporo pri boljši prodaji.

POTREBUJETE SPLETNO STRAN?

Je vaša spletna stran neučinkovita, starega izgleda ali pa njene funkcije ne delujejo več? Si želite spletno stran, ki bi jo lahko vsebinsko dopolnjevali tudi sami?

Potem ste na pravem mestu!

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA

IZDELAVO SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE?

Osnova za uspešno prodajo izdelkov ali storitev je danes do uporabnika prijazna, pregledna in lepa (moderna) spletna stran oz. trgovina. Na obnašanje strank na spletni strani vplivajo naslednji dejavniki:

 • “Lepe” slike oz. prikazi izdelkov / storitev.
 • Kvalitetna, informativna vsebina, ki sama po sebi poda odgovore.
 • Enostaven in standardiziran način za opravljanje povpraševanj, rezervacij in/ali nakupa.

Kupec se odloči ali strani zaupa oz. ali si jo bo podrobneje ogledal, v prvih 4 sekundah. Zato je velik poudarek pri izdelavi spletne strani na tem, da v prvem prikazu poveš glavno bistvo strani: Zakaj ste spletno stran izdelali in kaj z njo želite doseči? Ker se danes splet obiskuje po večini s pomočjo mobilnih naprav mora biti spletna stran prilagojena za vse mobilne naprave.

 

 

10 RAZLOGOV

ZAKAJ PREPUSTITI IZDELAVO SPLETNE STRANI PODJETJU VSI.si

 1. Ker imamo na Vsi.si strokovnjake tako iz področja izdelave spletnih strani in trgovin kot iz področja optimizacije le teh in marketinga.
 2. Ker vam nudimo spletne strani izdelane na osnovi teme kot tudi popolnoma unikatno oblikovane spletne strani.
 3. Ker nudimo možnost povezave spletne trgovine z različnimi računovodskimi programi.
 4. Ker vsaki stranki svetujemo tudi o uporabniški izkušnji bodočih strank.
 5. Ker pred začetkom postavitve vedno izdelamo predvideno strukturo strani z nadrobnim opisom kaj od stranke potrebujemo in pričakujemo, da bo delo potekalo čim hitreje in čimbolj učinkovito.
 6. Ker se zavedamo, da nismo strokovnjaki iz vašega področja, a smo strokovnjaki iz našega. Zato vam po potrebi ob izdelavi spletne strani, nudimo tudi izdelavo vsebin. Le te se izdela na osnovi intervjuja z vašimi zaposlenimi, ki vedo največ o vašem podjetju in vaših produktih.
 7. Ker se ne lotimo izdelave spletne strani, ne da bi preverili kakšen je vaš cilj in kdo je vaš končni kupec.
 8. Ker ob izdelavi spletne strani vedno gledamo tudi na optimizacijo le te in na pozicije končnega izdelka na Google-u.
 9. Ker vam po izdelani strani nudimo vzdrževanje in vse morebitne marketinške oprijeme za čim boljšo prodajo.
 10. Ker smo vedno pripravljeni na nove izzive in se le teh ne ustrašimo.
OGLEJTE SI NAŠ

PORTFOLIO

Oglejte si naše preteklo delo na področju izdelave spletnih strani. Za vsako spodaj omenjeno spletno stran, si lahko ogledate nekaj slik ali pa obiščete izdelano stran preko povezave.

KAKO DO NOVE SPLETNE STRANI

IN NA KAJ MORATE BITI POZORNI

 1. Kaj želite z novo stranjo ali trgovino doseči?
 2. Katera stran, ki ste jo na spletu obiskali vam je všeč? Shranite si link ali dva.
 3. Katero podjetje vam predstavlja konkurenco?

Pišite nam preko spletnega obrazca ali pa nas pokličite na eno izmed spodnjih telefonskih številk.

Mirjana Busančić

Mijana Busančić
Vodja ključnih strank

t.: 040 716 011
m.: mirjana.busancic@vsi.si

Jožica Blas Cajnar

Jožica Cajnar
Vodja prodaje

t.: 051 626 139
m.: jozica.cajnar@vsi.si

Blaž Benedik

Blaž Benedik
Tržnik

t.: 031 736 858
m.: blaz.benedik@vsi.si

IZDELAVA NOVE SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE

V LE 5. KORAKIH

ANALIZA IN NAČRTOVANJE STRANI

Analiza predstavlja temelj nadaljnjega dela. Kakšno je vaše podjetje, s čim se ukvarjate, kdo je vaša ciljna skupina? Koga bi želeli nagovoriti? Potrebno je analizirati tudi vašo konkurenco, preučiti njihov spletni nastop ter pomembne ključne besede. Izdelava baze besednih zvez je ključna pri končnih pozicijah spletnih strani na Google.

OBLIKOVANJE GRAFIČNE PODOBE

Izdelava spletnih strani pomeni proces, pri katerem je potrebno natančno določiti strukturo in grafično podobo internetne strani. Katere barve bomo uporabili, kakšen videz strani si želimo doseči? Ta faza zahteva usklajevanje z naročnikom in medsebojno sodelovanje. Oblikovanje grafične podobe spletnih strani je prav tako zelo odvisna od dejavnosti podjetja.

V kolikor vaše podjetje še nima dodelane Celostne grafične podobe podjetja, si na spodnji povezavi oglejte možnosti izdelave le te.

Več o CGP

MARKETING

Vsak, ki se odloči za novo spletno stran ve zakaj jo potrebuje. Nekateri si le želijo spletno izkaznico, medtem ko drugim spletna stran ali spletna trgovina služi kot prostor za pridobivanje strank ali povečavo prodaje. Ne glede na to ali si želite povečati količino povpraševanj po vaših storitvah ali želite povečati prodajo vaših izdelkov, na začetku brez pomoči oglaševanja ne bo šlo. Medtem ko lahko v času po objavi že gradite na spletni optimizaciji (Off-site SEO) bo v prvem planu najbolj učinkovalo spletno oglaševanje ali marketing. Spletni marketing obsega tako oglaševanje preko družbenih omrežij, kot ciljno oglaševanje s pomočjo drugih oglaševalskih pripomočkov kot je Google Ads ipd.

PREBERI VEČ
404 Error page primer

VZDRŽEVANJE SPLETNIH STRANI

Izdelava in oblikovanje spletnih strani je le prvi korak do ustvarjanja donosa.  Po izdelavi spletne strani je pomembno, da poskrbimo za obiskanost spletne strani ali trgovine in da le to redno vzdržujemo.
CMS kot je Word Pres na primer, se redno posodablja. To pomeni, da je z enako pogostostjo potrebno tudi na strani izvajati posodobitve in popravke v kolikor pride do napak. Prav tako moramo vedeti, da se v določenem času lahko zgodijo večje spremebe kot je bila v preteklosti ukinitev Flasha-a ipd.
V kolikor niste vešči upravlja s spletno stranjo na takšni ravni, vam po končanem projektu priporočamo, da razmislite tudi o nadaljnem vzdrževanju spletne strani s pomočjo agencije.

Potrebujete pomoč pri vzdrževanju vaše spletne strani narejene v WordPress-u?

PIŠITE NAM

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Izdelava in oblikovanje spletnih strani ni dovolj. Zato v podjetju poskrbimo za osnovno on-site optimizacijo. To pomeni, da osvežimo vsebine, meta podatke, izdelamo osnovno kodi čimbolj čisto, se poslužujemo WP CMS- ja, ki je prijazen tudi do neprofesionalnega uporabnika itd. Po želji stranke se seveda lahko dogovorimo tudi za off-site optimizacijo.

PREBERI VEČ
CENJENE

STRANKE IN PARTNERJI

PRIČNIMO PROJEKT

Že imate spletno stran pa le ta potrebuje prenovitev? Sploh še nimate spletne strani in ugotavljate, da ima vaša konurenca prednost pred vami? Pišite nam in zmenili se bomo za sestanek, kjer nam boste zaupali svoje želje, mi pa vam bomo svetovali kako priti do optimalne rešitve.

Kontaktirajte nas!

E-POŠTA
INFO@VSI.SI
LOKACIJA

ZASAVSKA CESTA 42, 1231 LJ-ČRNUČE

  • Category : SERVICES