Pričnimo
projekt

NUDIMO

KAKOVOSTNE STORITVE

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN

Osnova za uspešno prodajo izdelkov ali storitev je danes do uporabnika prijazna, pregledna in lepa (moderna) spletna stran oz. trgovina. Kupec se odloči ali strani zaupa oz. ali si jo bo podrobneje ogledal, v prvih 4 sekundah. Zato je velik poudarek pri izdelavi spletne strani na tem, da v prvem prikazu poveš glavno bistvo strani: Zakaj ste spletno stran izdelali in kaj z njo želite doseči? Ker se danes splet obiskuje po večini s pomočjo mobilnih naprav mora biti spletna stran prilagojena za vse mobilne naprave.

PREBERI VEČ

GOOGLE OPTIMIZACIJA (SEO)

Optimizacija spletnih strani ali z boj pogosto uporabljeno tujko SEO (Search Engine optimization) danes pomeni uporabo številnih oprijemov, programov in pripomočkov za izboljšanje pozicij določene spletne strani na iskalnikih. Ker je v zdajšnjem času najpogosteje uporabljen iskalnik v Evropi Google vsi sledimo pozicijam prav na tem iskalniku.

PREBERI VEČ

SPLETNI MARKETING

Spletno oglaševanje zajema vse možne vrste oglaševanja, ki potekajo na spletu ali s pomočjo le tega. Pod spletno oglaševanje spadajo Google Ads oz. Google oglasi, oglaševanje preko družbenih omrežij, kot so Facebook, Instagram, LinkedIn, e-mail marketing, oglaševanje na spletnih straneh ipd.

Danes je splet zelo podoben prenatrpani tržnici, kjer se desno in levo od tebe nahaja konkurenca s podobnimi izdelki. Stranke pa ne vedo točno iz katere stojnice bi vzele jabolko.

PREBERI VEČ
GA4 - Google Analytics 4

GOOGLE ANALYTICS 4 (GA4)

Google Universal Analytics (UA) se počasi približuje koncu. Nadomestil ga bo Google Analitics 4.
Eno izmed ključnih trženjskih orodij, ki uporabnikom pomaga pridobiti nepogrešljiv vpogled v obnašanje obiskovalcev na spletni strani ter razumevanje prometa. Nov podatkovni model (GA4) bo nudil nemoteno povezovanje različnih podatkovnih tokov. S tem bo podal natančno evidenco obiskovalčeve poti ter poenostavil analizo podatkov.

PREBERI VEČ