Spletna stran za 1. mesto na GOOGLU

Izdelava spletne strani je navadno le prvi korak na poti. Spletna stran je ogledalo podjetja, zato je pomembno, da je izdelana tako, da najbolje opiše samo dejavnost ali produkte, ki jih podjetje ponuja. Dober oblikovalec bo znal prepoznati vaše barve in jih vkomponirati v spletno stran. Zavedajte pa se, da je potrebno veliko več kot le izdelava spletne strani, da bi se tudi v Googlu dobro uvrstili. Za prihodnost vašega pomembna je pozicioniranje v Googlu veliko bolj pomembno kot sam izgled spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in njenim oblikovanjem. Posebno pozornost pri sami izdelavi pa posvečamo optimizaciji vaše spletne strani, saj jo na ta način Google prepozna kot zanimivo in jo uvrsti na visoke pozicije. Izdelava spletne strani torej ni le grafični dizajn oziroma oblikovanje. Pozorni morate biti na HTML kodo, ki mora biti prijazna spletnemu iskalniku. Izdelava spletne starani zajema tudi spletne vsebine, ki morajo biti napisane po kriterijih spletnega iskalnika. Kvalitetna izdelava spletne strani zajema dobro HTML kodo in kvalitetne spletne vsebine, ki so prodajne in upoštevajo Google kriterije. Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. Si želite, da se vaša spletna stran uvrsti na prvo stran Googla? Ali celo na prvo mesto? Na pravem mestu ste!

Izdelava spletnih strani

 

 

Izdelava in oblikovanje spletne strani in vpis v spletni imenik vsi.si

V podjetju VSISI d.o.o., Ljubljana nudimo tudi kakovostno storitev izdelave spletne strani z vsemi pripadajočimi aktivnostmi ter vpis v naš spletni poslovni imenik oziroma medij www.vsi.si. Izdelava spletne strani v vsi.si gradi povezave na vaše spletne strani, ki so tematske, to pa povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta spletnih iskanj. Izdelava spletnih strani je pri nas podrejena cilju spletne strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov in pridobivanje novih strank preko vsebin. Skupaj z vami najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletno stran v skladu z vašimi cilji.

 

 

Naša kilometrina pri izdelavi spletnih strani

Zavedamo se, da je izdelava spletne strani pomemben korak v svet internetnega marketinga. Zato smo vam na voljo, da vam pomagamo, da se na pot podate samozavestno in odločno. Prvi korak na poti uspeha je zagotovo kakovostno izdelana spletna stran. Pri izdelavi spletne strani ne gre gledati le na ceno, kajti najbolj pomembno je, da je to investicija v vašo prihodnost. V poplavi ponudnikov za izdelavo in oblikovanje spletnih strani zato ne izberite kar na slepo in zaradi nizke cene. Pozanimajte se tudi o kakovosti, referencah in kilometrini ponudnika. V našem podjetju smo si drznili iti korak naprej in stopili iz ozadja. Svojim strankam ponujamo cel spekter storitev digitalnega marketinga in ne zgolj izdelavo spletnih strani. Naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, odpreti trge malim in velikim in ljudem pokazati, da če se spletnega marketinga lotijo pravilno, lahko postane njihov zaveznik in izredno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov. Za sabo imamo 177 zadovoljnih strank, 156 izdelanih spletnih strani in 120 aktivnih optimizacij. Med znanimi imeni na slovenskem trgu so nam nalogo izdelave ali optimizacije spletne strani zaupali tudi Alples, Lisca, Floor Experts, Konstrukcije Ogrinc in mnogi drugi.

Izdelava spletne strani
Izdelava in optimizacija spletne strani

Pozornost posvečamo SEO optimizaciji spletne strani

Pri izdelavi spletne strani v izbranem CMS urejvalniku je naša pozornost usmerjena predvsem na optimizacijo. V podjetju Vsisi d. o. o. se optimizaciji posvečamo na dveh ravneh. On site optimizacija poteka na sami spletni strani. Če se želi spletno mesto poriniti višje po rezultatih Google iskanja, se mora posamezna spletna stran tam najprej sploh znajti. Najpogostejši vidik on-site optimizacije, na katerega izdelovalci spletnega mesta pozabijo, so meta podatki. Z meta podatki se Googlovemu algoritmu sporoči vsebina spletnega meta. Poleg meta podatkov in tehnične opremljenosti vsebin spletnega mesta pa se seveda ne sme pozabiti na kakovostne vsebine! Ko je on site optimizacija opravljena, začnemo z off site optimizacijo. Glavni del off-site SEO optimizacije je pisanje člankov. Pri pisanju SEO člankov je potrebno biti pozoren na gostoto ključnih besed, ki izhajajo iz fokusa, določenega ob pripravi na začetek izvedbe SEO optimizacije. Po pripravi besedil se SEO članke umesti na zunanja spletna mesta ter, kar je najbolj pomembno, tudi ustrezno poveže s ciljnimi spletnimi stranmi. Grajenje zajetne baze povezav, ki vodijo na spletno mesto, je tudi osnova vsake SEO optimizacije.

Cena izdelave strani

Cena izdelave spletne strani in njenega oblikovanja je odvisna od različnih dejavnikov. Med drugim na ceno vpliva tudi to, ali gre za novo izdelavo spletne strani ali nadgradnjo obstoječe. Cena je odvisna tudi od tega, ali se boste odločili za optimizacijo spletne strani. Če gre za novo izdelavo je cena nekoliko višja. O konkretnih številkah je težko govoriti, kajti vsaka izdelava spletne strani je projekt zase. Najbolje bo, da nas pokličete ali pa nam pišete preko elektronske pošte. Dogovorili se bomo za sestanek na sedežu našega podjetja v Ljubljani, kjer nam boste povedali, kaj si želite in kaj želite doseči. Nam pa prepustite ostalo. Prepričani smo, da se boste z našo pomočjo zavihteli ne le na prvo stran Googla, temveč na sam vrh. Nekaj okvirnih informacij o ceniku lahko najdete na naši spletni strani, o konkretni ceni pa se lahko pogovorimo na sestanku. Stopite tudi vi iz sivine povprečja in prepričajte potencialne stranke s kvalitetno izdelano in optimizirano spletno stranjo.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.