Izdelava spletnih strani za 1. mesto na GOOGLU

Izdelava spletne strani je navadno le prvi korak na poti.do spletnega uspeha, Spletna stran je ogledalo podjetja, zato je pomembno, da je izdelana tako, da najbolje opiše samo dejavnost ali produkte, ki jih podjetje ponuja. Dober oblikovalec bo znal prepoznati vaše barve in jih vkomponirati v spletno stran. Zavedajte pa se, da je potrebno veliko več kot le oblikovanje in izdelava spletne strani, da bi se tudi v Googlu dobro uvrstili je ključna optimizacija spletnih strani. Za prihodnost vašega pomembna je pozicioniranje v Googlu veliko bolj pomembno kot sam izgled spletne strani. V podjetju Vsi.si d. o. o., Ljubljana se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani in njenim oblikovanjem. Posebno pozornost pri sami izdelavi pa posvečamo optimizaciji vaše spletne strani, saj jo na ta način Google prepozna kot zanimivo in jo uvrsti na visoke pozicije. Izdelava spletnih strani torej ni le grafični dizajn oziroma oblikovanje. Pozorni morate biti na HTML kodo, ki mora biti prijazna spletnemu iskalniku. Izdelava spletne starani zajema tudi spletne vsebine, ki morajo biti napisane po kriterijih spletnega iskalnika. Kvalitetna izdelava spletne strani zajema dobro HTML kodo in kvalitetne spletne vsebine, ki so prodajne in upoštevajo Google kriterije. Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. Si želite, da se vaša spletna stran uvrsti na prvo stran Googla? Ali celo na prvo mesto? Na pravem mestu ste!

Izdelava spletnih strani

 

 

Izdelava in oblikovanje spletne strani in vpis v spletni imenik vsi.si

V podjetju VSI.SI d.o.o., Ljubljana nudimo tudi kakovostno storitev izdelave spletne strani z vsemi pripadajočimi aktivnostmi ter vpis v naš spletni poslovni imenik oziroma medij www.vsi.si. Izdelava spletne strani v vsi.si gradi povezave na vaše spletne strani, ki so tematske, to pa povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta spletnih iskanj. Izdelava spletnih strani je pri nas podrejena cilju spletne strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov in pridobivanje novih strank preko vsebin. Skupaj z vami najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletno stran v skladu z vašimi cilji.

 

 

Naša kilometrina pri izdelavi spletnih strani

Zavedamo se, da je oblikovanje spletnih strani pomemben korak v svet internetnega marketinga. Zato smo vam na voljo, da vam pomagamo, da se na pot podate samozavestno in odločno. Prvi korak na poti uspeha je zagotovo kakovostno izdelana spletna stran. Pri izdelavi spletne strani ne gre gledati le na ceno, kajti najbolj pomembno je, da je to investicija v vašo prihodnost. V poplavi ponudnikov za izdelavo in oblikovanje spletnih strani zato ne izberite kar na slepo in zaradi nizke cene. Pozanimajte se tudi o kakovosti, referencah in kilometrini ponudnika. V našem podjetju smo si drznili iti korak naprej in stopili iz ozadja. Svojim strankam ponujamo cel spekter storitev digitalnega marketinga in ne zgolj izdelavo spletnih strani. Naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, odpreti trge malim in velikim in ljudem pokazati, da če se spletnega marketinga lotijo pravilno, lahko postane njihov zaveznik in izredno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov. Za sabo imamo preko 300 zadovoljnih strank, 156 izdelanih spletnih strani in preko 150 aktivnih optimizacij. Med znanimi imeni na slovenskem trgu so nam nalogo izdelave ali optimizacije spletne strani zaupali tudi Alples, Lisca, Mana, GA kuhinje, Cementni izdelki Jarc, Konstrukcije Ogrinc in mnogi drugi.

Izdelava spletne strani
Izdelava in optimizacija spletne strani

Pozornost posvečamo SEO optimizaciji spletne strani

Pri izdelavi spletne strani v izbranem CMS urejevalniku je naša pozornost poleg na oblikovanja dizajna usmerjena tudi na optimizacijo spletnih strani. V podjetju Vsisi d. o. o., Ljubljana se optimizaciji posvečamo na dveh ravneh. ON site optimizacija poteka na sami spletni strani. Obsega fokus na gostoto besed in uporabo ključnih besed v vsebinah, naslovih, meta opisih in tako dalje. Pomembno vlogo igrajo kvalitetni in naravni (a še vedno optimizirani!) teksti. Pri OFF site optimizaciji se iz same spletne strani preusmerimo na naše podporne bloge in druga orodja. S pisanjem kvalitetnih člankov, ki vsebujejo številne ključne besede in fraze, podjetju še dodatno pomagamo do boljših uvrstitev v Googlu. Pri pripravi člankov je še posebej pomembno grajenje povezav (linkbuilding).

Cena izdelave spletnih strani

Cena izdelave spletne strani in njenega oblikovanja je odvisna od različnih dejavnikov. Med drugim na ceno vpliva tudi to, ali gre za novo izdelavo spletne strani ali nadgradnjo obstoječe. Cena je odvisna tudi od tega, ali se boste odločili za optimizacijo spletne strani. Če gre za novo izdelavo je cena nekoliko višja. O konkretnih številkah je težko govoriti, kajti vsaka izdelava spletne strani je projekt zase. Najbolje bo, da nas pokličete ali pa nam pišete preko elektronske pošte. Dogovorili se bomo za sestanek na sedežu našega podjetja v Ljubljani, kjer nam boste povedali, kaj si želite in kaj želite doseči. Nam pa prepustite ostalo. Prepričani smo, da se boste z našo pomočjo zavihteli ne le na prvo stran Googla, temveč na sam vrh. Nekaj okvirnih informacij o ceniku lahko najdete na naši spletni strani, o konkretni ceni pa se lahko pogovorimo na sestanku. Stopite tudi vi iz sivine povprečja in prepričajte potencialne stranke s kvalitetno izdelano in optimizirano spletno stranjo.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.