Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani – cena je pri nas ugodna

Izdelava internetne strani zahteva nekaj premisleka kako bi celotno stvar zastavili. Ker se gre za dolgoročno naložno, je smotrno, da si zastavite določene cilje h katerim boste stremeli tekom svojega poslovanja. Ste mlad podjetnik z odlično idejo, pa ne veste, kako si ustvariti privlačno in estetsko spletno stran? Na pravem mestu ste. V podjetju Vsi.si d. o. o. vam ponujamo kvalitetno in hitro izdelavo spletnih strani, ki je tudi s stroškovnega vidika ugodna.

Cena izdelave spletne strani in ostalih storitev je pri nas konkurenčna in ugodna. Prepričani smo, da bo investicija v izdelavo nove spletne strani investicija, ki se vam bo dolgoročno obrestovala.

V dogovoru z vami bomo poskrbeli tudi za vsebine na vaši spletni strani, ki jih bomo optimizirali tako, da jih bo spletni brskalnik prepoznal in vašo spletno stran uvrstil čim više, s tem pa boste pridobili tudi na številu ogledov vaše spletne strani. Brezplačno je nemogoče biti 1. na Google.

Izdelava spletne strani cena

Ugodna cena izdelave spletnih strani in aplikacij

Verjetno že sami veste, da je na trgu ogromno ponudnikov, ki ponujajo poceni izdelavo spletne strani. Cena pri izdelavi spletne strani zagotovo ne bi smela igrati ključne vloge, kajti najbolj pomembno je, da je spletna stran kakovostna, zanimiva in predvsem, da privabi veliko število obiskovalcev.

V našem podjetju vam ponujamo ugodno izdelavo spletnih strani in drugih spletnih aplikacij, ki so funkcionalne, varne in zanesljive ter prijazne do uporabnikov.

Ker se s procesom izdelave spletnih strani in aplikacij prilagajamo naročniku, lahko pri nas naročite standardne pa tudi malo manj standardne spletne strani in aplikacije. Cena izdelave spletne strani kljub kakovosti ostaja nizka. Nudimo brezplačne nasvete za izdelavo spletnih strani

Estetskost in preglednost pri izdelavi strani

Izdelava spletnih strani poteka po vnaprej določenem in dobro premišljenem načrtu, ki ga snujemo v sodelovanju z vami. Pri izdelavi spletnih strani posebno pozornost posvečamo optimizaciji spletne strani, prav tako poskrbimo tudi za privlačen dizajn in tehnično brezhibnost.

Pri izdelavi strani se potrudimo, da je stran pregledna in uporabniku prijazna. Pri izgledu spletne strani seveda upoštevamo želje stranke ter s svojimi predlogi poskušamo pomagati uresničiti idejo oziroma vizijo, ki nam jo boste predstavili. Ekipa Vsisi je ekipa dobro uigranih in izobraženih posameznikov, ki imajo na področju spletnega marketinga, grafičnega dizajna in oblikovanja veliko izkušenj.

Mogoče vam ne ponujamo najnižjo ceno izdelave spletnih strani, toda o naši kakovosti pričajo predvsem naši rezultati. Pridružite se tudi vi mnogim zadovoljnim strankam, ki so v nas prepoznali potencial in nam zaupali zahtevno nalogo izdelave spletne strani.

Izdelava in oblikovanje spletne strani

 

Izdelava in oblikovanje spletne strani ter SEO optimizacija

Odločili ste se, da nam zaupate nalogo izdelave vaše spletne strani. Vas zanima tudi cena? Ker je vsaka izdelava spletne strani ali spletne aplikacije projekt zase, o natančnih številkah težko govorimo, vsekakor pa ni brezplačno. Cena se od projekta do projekta razlikuje, lahko pa vam zagotovimo, da je ugodna. Vsebine za spletne strani so lahko že napisane, lahko pa jih za vas napišemo tudi mi.

Pri pisanju vsebin upoštevamo pravila spletne optimizacije, s pomočjo katere bo vaša spletna stran kotirala med prve, ki jih bo spletni brskalnik našel.

Vaša spletna stran bo tako prepoznavna, produkt oziroma storitev, ki jo ponujate, pa se bosta tržila bolje. Investirajte v kakovostno izdelavo spletne strani in njeno optimizacijo. Prepričano smo, da boste nad rezultati navdušeni.

Nizka cena izdelave strani v primerjavi s kvaliteto izdelane spletne strani

Na naši spletni strani si lahko ogledate našo ponudbo storitev, na voljo pa vam je tudi okvirni cenik. Zavedamo se, da je za marsikatero podjetje ključnega pomena tudi cena, ki jo je pripravljen plačati za izdelavo spletne strani.

Zato smo se v Vsisi d. o. o. odločili, da vam ponudimo ugoden cenik s konkurenčnimi cenami. Mnogi so že prepoznali naše kvalitete, morda je čas, da nam zaupate tudi vi. Vse informacije o ceni izdelave spletne strani in spletnih aplikacij vam lahko zaupamo na sestanku, kjer se bomo dogovorili o nadaljnjem sodelovanju pri izdelavi vaše nove spletne strani.

Brezplačno ali po nizki ceni je nemogoče prehiteti močno konkurenco na spletu. Ob izdelavi spletne strani v podjetju Vsi.si dobite največ obiska spletnih strani glede na vaš vložek, ki ga investirate v razvoj spletnih projektov

Izdelava spletnih strani

Spletne rešitve za vsak žep

Ker je za naše storitve veliko povpraševanja, naročniki pa imajo različne želje in zahteve, smo za vas pripravili kar 4 pakete, ki vključujejo različne storitve na področju, ki ga do potankosti obvladamo.

  • Izdelava spletne strani – Spletna rešitev LUNA

Paket, ki vključuje izdelavo nove spletne strani in optimizacijo spletne strani. Ponujamo vam tipski dizajn spletne strani, ki bo prilagojen tudi tablicam in pametnim telefonom (2 korekturi).

Paket vključuje tudi predstavitveno vsebino v spletnem poslovnem imeniku Vsi.si, do 5 povezav iz Vsi.si na naročnikovo spletno stran in modul za urejanje in dodajanje akcij in novic na Vsi.si. Vas zanima cena? Stopite v stik z nami!

  • Izdelava spletne strani – Spletna rešitev ZEMLJA

V paketu Zemlja vam ponujamo izdelavo in optimizacijo spletne strani, dizajn na osnovi predloge, ki bo prilagojen tablicam in pametnim telefonom (4 korekture).

Ponujamo vam tudi 6 tematskih/optimiziranih vsebin na Vsi.si, do 20 povezav iz Vsi.si na naročnikovo spletno stran, modul za urejanje in dodajanje akcija in novic na Vsi.si.

  • Izdelava spletnie strani – Spletna rešitev SONČEK

Spletna rešitev, ki vam poleg ugodne cene izdelave spletne strani in optimizacije ponuja tudi 15 tematskih/optimiziranih vsebin na Vsi.si, do 55 povezav iz Vsi.si na naročnikovo spletno stran in modul za urejanje in dodajanje akcij ter novic na Vsi.si.

  • Izdelava spletna vizitka

Vsebuje podatke o podjetju, kontaktne podatke, predstavitev podjetja z izdelki in storitvami, ključne besede, blagovne znamke, povezavo na naročnikovo spleto stran, logotip podjetja in kontaktni obrazec.