Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava internetnih strani

Izdelava strani je eleganten proces, ki deluje

Izdelava internetnih strani zahteva kar nekaj znanja in izkušenj. Mi ustvarjamo, oblikujemo in razvijamo široko paleto vsebin, ki gradijo pomembne povezave z obiskovalci vašega spletnega mesta. V podjetju Vsisi d. o. o. izdelujemo estetsko dovršene in pregledne internetne strani, ki so uporabnikom prijazne. Pri tem veliko pozornost posvečamo tudi optimizaciji spletne strani, saj bodo vašo spletno stran spletni brskalniki na tak način lažje prepoznali in jo uvrstili med visoke zadetke.

Izdelava internetnih strani v našem podjetju poteka natančno in dobro premišljeno. Pri sami izdelavi smo usmerjeni v ustvarjanje učinkovite spletne strani, ki bo vsebovala vse ključne in bistvene informacije, ki jih potencialna stranka potrebuje.

Pri izdelavi internetnih strani pa se ne osredotočamo samo na grafično podobo, temveč predvsem na optimizacijo spletne strani. Z ustrezno optimizacijo lahko namreč dosežemo, da bo vaša spletna stran v iskalnikih dobro pozicionirana. Ponujamo vam tudi možnost nadgradnje vaše spletne strani v spletno trgovino. Izdelava internetne strani je pri nas zvesta predvsem načelu funkcionalnosti, spremljata pa jo aktualnost in inovativnost. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek. Upoštevajoč vaše želje, zahteve in vizije lahko izdelamo internetno stran, ki bo privabila veliko obiskovalcev.

Izdelava internetnih trgovin

Naša ponudba poleg izdelave internetnih strani zajema tudi izdelavo internet trgovin. Izdelava internetne trgovine je kakovostna, zato bo vaša spletna trgovina pregledna, uporabnik strani pa se bo v vaši internetni trgovini dobro znašel in jo z veseljem vedno znova uporabljal. Izdelava internetnih trgovin, kot tudi internetnih strani, poteka v različnih urejevalnikih.

Urejevalnik vsebine (CMS) je orodje, s katerim se lažje ureja vsebino, multimedije in ostale elemente spletne strani. Pri nas vam lahko internetno trgovino ali internet stran izdelamo v različnih urejevalnikih, med drugim tudi v našem lastnem CMS-ju, ki smo ga razvili z mislijo na čim bolj učinkovito spletno optimizacijo. Če potrebujete izdelavo spletne trgovine, nas kontaktirajte. Glede na vaše potrebe, želje in zahteve bomo skupaj določili primerno platformo za izdelavo in poskrbeli, da bo vaša spletna trgovina atraktivna, enostavna za uporabo in dobro obiskana.

Želite biti opaženi?

Cilj vsake internetne trgovine je prepričati čim več strank, da se odločijo za nakup pri vas. Prav zaradi tega je potrebno internetno trgovino ustrezno optimizirati na prave ključne besede. S pomočjo optimizacije dosežemo, da spletna trgovina doseže visoko rangiranje pri prikazovanju zadetkov v spletnih iskalnikih, kot je na primer Google. V podjetju Vsisi d. o. o. smo prepričani, da bomo z dobrim načrtovanjem, pravilno izbiro ključnih besed, zanimivimi besedili, relevantnimi informacijami in atraktivnimi slikami prispevali k večjem uspehu vašega podjetja.

Enostavna izdelava internetnih strani

Izdelava internetnih strani je hitra, estetska in uporabniku prijazna

Veliko je ponudnikov, ki ponujajo izdelavo internetnih strani po zelo ugodnih cenah. Se sprašujete, zakaj izbrati ravno nas? Izdelava internetnih strani v podjetju Vsisi d. o. o. je profesionalna, natančna in tehnično brezhibna. Za vas lahko izdelamo internet stran, ki bo pregledna, estetska in uporabniku prijazna. Zunanja podoba pa ni vse, kar mora imeti dobra spletna stran. Pomembno je predvsem to, da je dobro uvrščena v spletnih iskalnikih.

Da bo vaša spletna stran uvrščena visoko, pri izdelavi spletnih strani upoštevamo tudi pravila optimizacije spletnih strani in tako dosežemo, da brskalnik prepozna ključne besedne zveze, ki jih uporabniki vpisujejo v brskalnik, in jih poveže z vašo spletno stranjo ter na tak način doseže, da se vaša spletna stran ali internet trgovina uvrsti visoko med zadetki. S tem dosežemo večjo popularnost strani in posledično tudi več prometa s storitvijo oziroma izdelkom, ki ga ponujate.

SEO optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani je temelj naše dejavnosti. Že od samega začetka v našem podjetju stremimo k čim boljši optimizaciji spletnih strani in trgovin naših partnerjev. Brez dvoma lahko trdimo, da dobro opravljamo storitev izdelave in optimizacije strani. To lahko potrdi več kot 100 zadovoljnih strank! Lep dizajn in premišljena zasnova je brezpredmetna, če ste nevidni svetu. Zato postanite vidni in prepustite optimizacijo spletnih strani strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem.

Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. V našem podjetju bomo poskrbeli, da vaša spletna stran ali trgovina izdelana v skladu z vsemi pravili in obstoječimi trendi.

SEO optimizacija internetnih strani

Želite izvedeti več o izdelavi internetnih strani in SEO optimizaciji?

Vas zanima več o izdelavi internetnih strani? Vas zanima tudi SEO optimizacija spletnih strani? Pokličite nas po telefonu ali pa nam povpraševanje pošljite po e-pošti. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja o izdelavi internetnih strani in vam povedali tudi vse o izdelavi internet trgovine. Izdelava spletne strani in internetne trgovine bo potekala po vaših navodilih in željah, ki jih bomo dopolnili z našimi izkušnjami in znanjem ter tako izdelali odlično internetno stran, ki bo postala priljubljena, vam pa bo povišala promet.

Kakšna je cena izdelave internet strani?

Vsaka izdelava internetne strani je projekt zase, zato je cena odvisna od različnih dejavnikov, predvsem od vaših zahtev in želja. V splošnem velja, da se poceni internetna stran v močni konkurenci težko prebije na prva mesta. Cena izdelave je odvisna tudi od tega, ali se odločate za novo izdelavo ali predelavo obstoječe spletne strani. Če potrebujete posodobitev internetne strani ali izdelavo internet strani, stopite v stik z nami in na podlagi vaših želja vam bomo izdelali natančnejšo ceno izdelave internet strani.