Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

LinkedIn

LinkedIn je največje profesionalno b2b družbeno omrežje, ki povezuje poslovne ljudi in podjetja po vsem svetu. Tako posamezniki, kot podjetja, imajo svoj profil, kjer lahko delijo informacije o svojih izkušnjah, dosežkih, projektih in drugih dejavnostih, ki so povezane z njihovim delom.

LinkedIn je lahko izredno pomemben portal za podjetja, saj omogoča, da se le ta predstavijo strokovni javnosti in se povežejo s potencialnimi strankami ali poslovnimi partnerji. S svojo prisotnostjo na LinkedInu lahko podjetja izboljšajo svojo prepoznavnost, širijo svojo mrežo in pridobijo nove stranke. Hkrati pa lahko tudi iščejo potencialne kandidate za zaposlitev in se povezujejo z drugimi podjetji, ki delujejo v isti panogi.

VSI.SI ponuja širok nabor storitev, povezanih z LinkedInom, ki vam bodo pomagale, da boste izkoristili njegove potenciale in dosegli svoje cilje. Naša ekipa strokovnjakov za digitalni marketing vam lahko pomaga pri izdelavi in optimizaciji vašega podjetniškega profila na LinkedInu, vključno s strategijo objav in vsebin, ki bodo usmerjene vaši ciljni skupini.

VSI.SI vam lahko pomaga tudi pri izvajanju kampanj oglaševanja na LinkedInu, s čimer boste lahko dosegli širšo publiko in pridobili nove stranke. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali pri izbiri pravih ciljnih skupin, pripravi učinkovitih oglasov in spremljanju uspešnosti kampanje.

Če želite izkoristiti vse prednosti, ki jih nudi LinkedIn, se obrnite na nas. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri pravih storitev in strategiji, ki bo prilagojena vašim potrebam.

Zgradite svojo blagovno znamko na LinkedInu
Stopite v stik z nami za optimizacijo vašega profila na LinkedInu

Če iščete način, kako izboljšati svojo prisotnost na LinkedInu, je VSI.SI prava izbira za vas. Naša ekipa strokovnjakov za digitalni marketing vam lahko pomaga doseči želene rezultate z našimi številnimi storitvami, ki so posebej zasnovane za optimizacijo vašega profila na LinkedInu. Naša konkurenčna prednost je naša usposobljenost, znanje in izkušnje.

POGOSTA VPRAŠANJA

LinkedIn je namenjen poslovnim uporabnikom, podjetjem in strokovnjakom v vseh panogah, ki si želijo razširiti svojo mrežo stikov, izboljšati svoj profesionalni profil in povečati svojo vidljivost na spletu. Je drugačno družbeno omrežje kot Faceboom, Instagram in TikTok, ker bazira predvsem na poslovnih in kariernih temah, ter diskusijah o le tem.

Oglaševanje na LinkedInu lahko predstavlja odlično priložnost za povečanje prepoznavnosti podjetja, izboljšanje prodaje in pridobivanje novih poslovnih priložnosti. LinkedIn omogoča ciljno usmerjeno oglaševanje na podlagi podatkov o delovnih mestih, industriji, lokaciji in drugih demografskih podatkih, kar pripomore k temu, da oglasi dosežejo pravo ciljno skupino. Kljub vsemu, se je treba zavedati, da primarni cilj LinkedINA ni direktna prodaja, ampak prepoznavnost in navezovanje poslovnih stikov.

Na LinkedInu obstaja več vrst oglasov, med njimi so sponsored content oglasi, sponsored message-ing oglasi(bivši InMail oglasi), dinamični oglasi in tekstovni oglasi. Sponsored content oglasi se pojavijo v novicah ciljne publike in lahko vsebujejo besedilo, sliko, video ali povezavo. Sponsored sporočilni(message) oglasi so sporočila, ki jih uporabniki prejmejo neposredno v svoj LinkedIn inbox. Dinamični oglasi so oglasi, ki se prikazujejo na desni strani LinkedIna. So personalizirani in se prikazujejo ciljni publiki na podlagi podatkov iz njihovega profila.

Če ne želite oglaševati na LinkedInu, lahkoše vedno  povečate vidnost vašega podjetja s strateško uporabo tega družbenega omrežja. To lahko dosežete z rednim objavljanjem relevantnih in zanimivih vsebin, z aktivnim sodelovanjem v skupinah, povezovanjem z drugimi uporabniki in izboljšanjem vašega profesionalnega profila.