Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

SEO optimizacija spletnih strani – z vami na poti do vrha

Optimizacija spletne strani (SEO) je le ena od storitev, ki vam jo ponujamo v podjetju Vsi.si d. o. o., Ljubljana. Gre za kompleksen proces, ki pripomore, da se vaša spletna stran v kratkem času znajde na najvišjih pozicijah organskih zadetkov na Googlu.

Optimizacija spletnih strani vključuje različne postopke in tehnike prilagoditve spletne strani tako, da je iskalnikom in uporabnikom prijazna. Pri tem igrajo pomembno vlogo ključne besede, ki najbolje opišejo delovanje vašega podjetja, storitev ali produkt, ki ga prodajate.

Če iščete zanesljivega ponudnika za izdelavo spletne strani ali zgolj SEO optimizacijo vaše obstoječe spletne strani, potem ste na pravem mestu. Ekipa strokovnjakov iz našega podjetja bo z vami na poti do vrha!

optimizacija internetne strani

Visoko, višje, najvišje z optimizacijo spletni strani v Vsi.si d. o. o.

Glavni cilj izdelave SEO spletne strani in optimizacije SEO je uvrstiti določeno spletno stran na visoke pozicije na Googlu in ostalih spletnih iskalnikih. Optimalen rezultat je prva stran zadetkov, vaš cilj pa je verjetno sam vrh. Optimizacija spletnih strani poteka v nekaj ključnih korakih, med katerimi je tudi temeljita analiza obstoječe spletne strani ali pa odločitev za izdelavo nove spletne strani, ki bo prilagojena pravilom SEO optimizacije.

Pri optimizaciji je zelo pomembna izbira ključnih besed, s katerimi se želite uvrstiti na visoke pozicije. Ključne besede morajo biti povezane s storitvami ali izdelki, ki jih ponujate, spletna stran pa mora biti prilagojena tudi konkretnim navadam spletnih uporabnikov. To pomeni, da mora biti ne le atraktivna in zanimiva, ponuditi mora vse relevantne informacije, ki jih uporabnih išče oziroma potrebuje. Ko ste enkrat na samem vrhu Googlovih zadetkov, pa se proces seo optimizacije še ne konča.

Optimizacija spletnih strani je dinamičen in stalen proces. Ne veste, komu zaupati zahtevno nalogo seo optimizacije vaše spletne strani. Tisto, kar dela pristop našega podjetja še posebej učinkovit, je kombinacija »off site« in »on site« optimizacije spletnih strani, uporabljene ključne besede pa so prilagojene predvsem zadetkom v Googlu in tako primerne tudi za Google oglaševanje.

Številne zadovoljne stranke so dokaz, da smo na pravi poti – na poti, po kateri bi si želeli stopati tudi v vaši družbi!

Kaj je optimizacija spletnih strani – SEO?

SEO optimizacija spletnih strani ali po angleško Search Engine Optimization označuje popravljanje ugleda internetnih strani. Ker spletni iskalniki razvrščajo zadetke od najbolj do najmanj relevantnih, bi si moralo vsako podjetje prizadevati, da se uvrsti na sam vrh.

S kvalitetno opravljeno optimizacijo bomo poskrbeli, da bo vaša internetna stran taka, da bo Googlovemu algoritmu všeč in vas bo nagradil z visokimi uvrstitvami. To bomo zagotovili s preurejanjem besedil na vaši strani, meta opisov, imen slik itd.

Z off-site optimizacijo, ki ne bo opravljena na sami strani, temveč izven nje, bomo s premišljeno napisanimi članki poskrbeli za še dodatne rezultate. Optimizacija spletne strani je izvrstna odločitev, če si želite v digitalnem svetu postati bolj vidni. Primerna je za vse vrste internetnih strani (tudi trgovine, družbena omrežja, blogi in forumi) in za vse urejevalnike (WordPress ali kak drug).

SEO optimizacija spletnih strani

On site in off site optimizacija spletnih strani

Seo optimizacija spletnih strani zajema dve glavni dejavnosti, in sicer on site in off site optimizacijo. SEO optimizacija nam omogoča, da spletno stran prilagodimo tako, da pri iskanju po ključnih besedah uvrščena čim višje. Višje uvrščena stran pomeni večji obisk strani, večji obisk strani pa navadno pomeni večji dobiček.

Najbolj pomemben element optimizacije spletne strani so ključne besede, s katerimi se ukvarjamo pri on site optimizaciji. Ključne besede so prvi in najbolj pomemben korak za uspešno optimizacijo. Pri tem je pomembno, da so ključne besede čim bolj vpete v vsebine na vaši spletni strani. Ko so ključne besede izbrane, moramo poskrbeti, da so primerno uvrščene v besedila oziroma vsebine na vaši spletni strani.

Optimizacija spletnih strani bo še boljša in še bolj uspešna, če bodo ključne besede umeščene tudi v URL naslov strani, naslove, naslove odstavkov, imena datotek itd. On site optimizacija torej vključuje vse prilagoditve, ki se izvajajo na sami spletni strani. Še bolj pa je pomembno, da je off site optimizacija uspešna.

Kot že samo ime pove, se off site optimizacija izvaja izven spletnega mesta. Pri off site optimizaciji je fokus usmerjen v pridobivanje povratnih povezav na naše spletno mesto.

Kaj pa cena SEO optimizacije spletnih strani?

Vsaka izdelava spletne strani in optimizacija obstoječe spletne strani je projekt zase, zato je težko govoriti o konkretni ceni. Če se zanimate za naše storitve in bi radi, da vam pomagamo priti na vrh, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Dogovorili se bomo za sestanek v naših poslovnih prostorih v Ljubljani, kjer nam boste predstavili svojo vizijo, mi pa vam bomo pomagali pri realizaciji vaših poslovnih ciljev.

Optimizacija spletnih strani je ključna pri vrednosti vaše spletne strani, brez obiska je vaša spletna stran vredna 0€, zato je optimizacija tista, ki dviguje ceno in vrednost vaše spletne strani.