Optimizacija spletnih strani (SEO)

Povečajte prodajo z optimizacijo spletne strani

Optimizacija spletne strani (SEO) pomeni pot na prva mesta na Googlu. Danes spletna stran ni več dovolj! Če želite povečati prodajo, potem je prav odločitev optimizacija spletnih strani SEO , da vas stranke na internetu lahko najdejo. Glede na podatke VeriSign je vsak mesec registriranih več deset milijonov novih spletnih naslovov (domen) - to je več kot 100.000 vsak dan. Kako vas lahko stranke najdejo v poplavi strani na internetu? Odgovor so spletni iskalniki. SEO optimizacija spletne strani, ki je kvalitetna, vam omogoča, da se s svojo spletno stranjo pojavite na prvih mestih na vseh pomembnih spletnih iskalnikih.

 

Samo en KLIK vas loči od 1. strani Googla!

Ali klic na 05 907 59 28.

SEO optimizacija
Optimizacija spletnih strani

SEO spletna optimizacija strani za vse spletne iskalnike

 

SEO optimizacija za spletne iskalnike Google, Yahoo, Bing, in druge spletne iskalnike , ki jih uporablja miljone in miljone ljudi vsak dan, da najdejo od nasvetov za borzo do športnih avtomobilov, informacije o produktih, storitvah,...... Samo na spletnem iskalniku Google se izvede preko 6 milijard iskanj dnevno in ta številka še narašča. Že samo to dejstvo kaže, kako pomembna je SEO optimizacija, ki pomeni biti prisoten med prvimi zadetki na iskalnih strojih. Toda le biti prisoten ni dovolj. SEO optimizacija strani je bistvena, saj le na ta način z Google dvigujemo obiskanost spletne strani. zato SEO optimizacija pomeni večji, promet in hkrati večji donos. Kvalitetna SEO optimizacija spletne strani vam zagotovi prav to. Prvo mesto v iskalniku Google.


Kako z nižjimi stroški prehiteti konkurenco na Google?

Zakaj je Marles 1. na Google za ¨montažne hiše¨?
Zakaj sta za frazo "rolete", Rolete Kosec in Medle 1. in 2. pred vso konkurenco?

Ste se kdaj spraševali, zakaj so nekatere strani med prvimi zadetki, druge pa zakopane 10, 20 ali 100 strani v seznamu rezultatov?

Odgovor je preprost. SEO optimiziranje spletne strani. Obstajajo posebne tehnike izdelave spletnih strani, ki določajo ali spletni iskalnik sploh najde spletno stran in kam jo postavi med zadetke. Te tehnike se imenujejo SEO optimizacija internetnih strani in so precej kompleksne. Danes iskalniki uporabljajo zapletene algoritme rangiranja, ker želijo prikazati le najbolj relevantne zadetke glede na vsebino. Za SEO optimizacijo internetne strani potrebujete strokovnjaka, ki razume zahteve spletnih iskalnikov in spremlja procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le strokovnjak vam lahko pripravi spletno stran na SEO način, ki je iskalnikom prijazen. Vaš VSISI marketinški svetovalec vam lahko nudi te strokovne usluge kot del novega projekta ali izjemoma kot del posebne storitve na vaši obstoječi strani. SEO optimizacija spletnih strani vam prinese več ciljnih obiskovalcev in vam omogoči, da izkoristite ves potencial vaše internetne strani. Optimizacija spletnih strani se v grobem lahko deli na "ON SITE SEO" optimizacijo in "OFF SITE SEO" optimizacijo. 

Če se želite pogovoriti o SEO optimizaciji spletne strani (povečanju prodaje), potem nas kontaktirajte še danes in svetovali vam bomo. Nudimo tudi ostale storitve, kot so: Google (AdWords) oglaševanje, izdelava spletnih strani in trgovin, oblikovanje spletnih strani in vpis v poslovni imenik vsi.si, "link building", Linkedin oglaševanje,....... .

SEO ptimizacijo spletne strani nam zaupajo mala in velika podjetja

 
Optimizacija spletne strani za slovenski in poljuben tuj trg

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.