Povečajte prodajo s seo optimizacijo spletne strani za Google

Optimizacija spletne strani (SEO) pomeni pot k višjim mestom v spletnih iskalnikih, kot je Google. Verjetno se zavedate, da v današnjem času izdelava dobre spletne strani preprosto ni več dovolj, če ni vidna. Če želite povečati prodajo, potem je prava rešitev za vas optimizacija spletnih strani. S pomočjo SEO optimizacije vas bodo uporabniki na spletu lažje našli. Glede na podatke VeriSign je vsak mesec registriranih več deset milijonov novih spletnih naslovov (domen) - to je več kot 100.000 vsak dan. Kako vas lahko stranke najdejo v poplavi tolikih spletnih strani na internetu? Odgovor so spletni iskalniki. Izdelava in optimizacija spletne strani za Google, ki jo v našem podjetju obvladamo do potankosti, vam omogoča, da se s svojo spletno stranjo povzpnete na najvišja mesta.  optimizacija spletne strani, ki je kvalitetna, vam omogoča, da se s svojo spletno stranjo pojavite na prvih mestih na vseh pomembnih spletnih iskalnikih.

SEO optimizacija internetnih strani

SEO spletna optimizacija strani za spletne iskalnike

Izdelava in optimizacije strani za spletne iskalnike, kot je Google, je pametna investicija. Pomislite samo, koliko ljudi vsak dan išče storitve, artikle in informacije na spletu. Samo na spletnem iskalniku Google se izvede preko 6 milijard iskanj dnevno in ta številka še narašča. Že samo to dejstvo kaže, kako pomembna je optimizacija spletnih strani. Toda samo to, da imate spletno stran ni dovolj. Biti morate vsaj na prvi strani, če ne na vrhu. SEO optimizacija strani je bistvena, saj pomeni večji promet in hkrati večji donos. Optimizacija strani pomeni izdelava strani za google, da se le ta nahaja najvišje med rezultati. Bi želeli tudi vi imeti primerno optimizirano spletno stran za Google. Pokličite nas ali nam pošljite elektronsko pošto in dogovorili se bomo za sestanek v poslovnih prostorih našega podjetja. Vi nam boste povedali, kaj si želite, mi pa bomo to realizirali.

Kako z nižjimi stroški prehiteti konkurenco na Google?

Ste se kdaj spraševali, zakaj so nekatere spletne strani med prvimi zadetki, druge pa v ozadju seznama rezultatov? Odgovor je preprost. SEO! Optimizacija spletne strani optimizacija strani je dinamičen proces, kateremu v podjetju Vsi.si d. o. o. posvečamo zelo veliko pozornost. Obstajajo posebne tehnike izdelave spletnih strani, ki določajo, ali spletni iskalnik sploh najde določeno spletno stran in kam jo uvrsti med zadetki. Te tehnike se imenujejo SEO optimizacija spletnih strani. Gre za precej kompleksne postopke, ki se jih je potrebno lotiti premišljeno in preudarno. Danes iskalniki uporabljajo zapletene algoritme rangiranja, ker želijo prikazati le najbolj relevantne zadetke glede na vsebino. Za optimizacijo spletne strani je najbolje najeti strokovnjake, ki razumejo zahteve spletnih iskalnikov in spremljajo procese spreminjanja algoritmov iskalnih strojev. Le strokovnjak vam lahko izdela spletno stran na SEO način, ki bo spletnim iskalnikom prijazna. V podjetju Vsisi d. o. o. vam ponujamo kakovostne storitve s področja internetnega marketinga, poskrbimo lahko za izdelavo nove seo spletne strani ali pa vašo obstoječo spletno stran optimiziramo za Google. Z našo pomočjo lahko pridobite veliko – več ciljnih obiskovalcev in večji promet. Optimizacija spletnih strani se vrši na dveh ravneh. On site optimizacija, ki poteka na spletni strani, in off site optimizacija, ki se vrši izven spletnega mesta. Učinkovita uporaba socialnih omrežij prav tako vodi do večje prepoznavnosti podjetja. Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo, kako do optimizirane spletne strani, ki bo iskalnikom in uporabnikom prijazna.

Off-site in on-site optimizacija

 

 

Komu zaupati nalogo SEO optimizacije vaše spletne strani?

Če se želi spletno mesto povzpeti višje po rezultatih Google iskanja, se mora posamezna spletna stran tam najprej sploh znajti. Najpogostejši vidik seo optimizacije on site, na katerega izdelovalci spletnega mesta pozabijo, so meta podatki. Z meta podatki se Googlovemu algoritmu sporoči vsebina spletnega mesta. Poleg meta podatkov in tehnične opremljenosti vsebin spletnega mesta pa se seveda ne sme pozabiti na kakovostne vsebine! Vsebine morajo vključevati ključne besede ali fraze, ki najbolje opišejo vašo dejavnost ali produkt ter storitev, ki jo želite tržiti. On site optimizacija spletne strani vključuje različne procese, ki jih za izboljšanje pozicij v spletnih iskalnikih izvajamo na spletni strani. Eden pomembnejših korakov, poleg kakovostnih vsebin na spletni strani, je tudi izbira ustrezne domene. Najbolje je izbrati takšno ime, ki vsebuje ključno besedo. On site optimizacija predstavlja temelj za nadaljnje delo – off site optimizacijo!

 

 

On site optimizacija spletnih strani

Optimizacija on site je nekaj, česar ne smemo zanemariti. Z meta podatki Googlu sporočimo vsebino svoje internetne strani, prav tako pa pripomoremo k boljši optimizaciji vsebin. Pomembne so tudi same vsebine na strani. Te morajo biti kakovostne, naravne in optimizirane na izbrane ključne besede. On site vključuje različne procese, ki jih za izboljšanje pozicij v spletnih iskalnikih izvajamo na spletni strani. Eden pomembnejših korakov, poleg kakovostnih vsebin, je tudi izbira ustrezne domene. Najbolje je izbrati takšno ime, ki vsebuje ključno besedo. On site predstavlja temelj za nadaljnje delo – off site optimizacijo!

Off site optimizacija spletnih strani

Gre za pisanje SEO člankov, kjer je potrebno paziti na uporabo ključnih besed in gostoto besed v članku. Z grajenjem povezav (linkbuilding) se članke poveže s stranjo podjetja. Posledica so boljše uvrstitve v Googlu in sorodnih iskalnikih. Oba vidika SEO sta zelo pomembna in najbolje delujeta v kombinaciji. 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.