Pričnimo
projekt

Izdelava spletnih strani v WordPressu

Enostavna izdelava spletnih strani wordpress

Platforma WordPress je izredno priljubljena, saj je zaradi številnih prednosti, ki jih prinaša, primerna tako za enostavne kot tudi za bolj kompleksno oblikovane internetne strani. V podjetju Vsisi d. o. o., med drugim, za izdelavo spletnih strani uporabljamo omenjeno platformo. Spletna stran je pomembna investicija za vaše podjetje. Če je izdelana atraktivno, vam lahko prinese veliko več kot le dober obisk. Prav zato je izdelava internetne strani ključnega pomena za vsako podjetje.

Če se odločite za izdelavo spletne strani v WordPressu v našem podjetju, vam zagotavljamo, da bo vaša nova spletna stran atraktivna, varna in uporabnikom prijazna. Izdelava spletne strani v WordPressu je enostavna, vendar pa zahteva tudi določena znanja, ki jih v podjetju Vsisi d. o. o. zagotovo premoremo.

In ne le to, ponujamo vam celovite rešitve na področju izdelave strani v WordPressu, od idejne zasnove in grafičnega oblikovanja, pa vse do SEO optimizacije vaše spletne strani, ki bo poskrbela, da se bo vaša internetna stran znašla na visokih mestih med zadetki v brskalnikih. Ugodna izdelava spletnih strani, kakršno vam ponujamo mi, vas bo izstrelila pred vso konkurenco!

izdelava-spletnihi-strani-v-wordpressu

Kako poteka izdelava spletne strani v WordPressu?

Postopek postavitve spletne strani s pomočjo platforme WordPress ima nekaj korakov, po katerih se ustvari končni produkt, torej kvalitetna spletna stran:

– najprej poteka načrtovanje celotne strukture in funkcionalnega vidika spletnih strani, pri čemer se določi vsebine, organiziranost, funkcionalnost in vizualni izgled,

– nato se izbereta domena in gostovanje spletne strani, ki ju običajno nudi ponudnik spletnega gostovanja. Tukaj bodo shranjeni vsi potrebni podatki. Pri izbiri domene se lahko stranka odloči, da svoje podatke vpiše v register domen, s čimer izkaže lastništvo spletne strani,

– tretji korak je namestitev platforme WordPress, pri čemer se ta namesti na gostiteljskem strežniku. To omogoči operiranje z vsebinami in oblikovanje,

– na tej točki se že izbere in namesti temo, pri čemer mora izbrana tema najbolj ustrezati želenemu izgledu, ki pa mora biti skladen predvsem s celotno grafično podobo podjetja,

– nato se dodajajo vsebine, pri čemer se ustvarjajo posamezne strani in objave. Na njih se dodajajo tekstualni in multimedijski elementi, kot so besedila, slike, videoposnetki in nekateri ostali podobni elementi. To fazo se še dodatno nadgradi in razširi z dodajanjem razširitev oziroma pluginov, kot so razni obrazci, socialni in varnostni vtičniki, galerije, vtičniki za spletno prodajo, vtičniki za vizualno urejanje spletne strani, za optimizacijo pisanja člankov in tako naprej,

– na tej točki je spletna stran pripravljena za objavo, torej se objavi in postane dosegljiva na izbrani domeni,

– zadnja faza pa je vzdrževanje, kar je zelo pomembno, saj tako spletna stran ohranja kvaliteto, relevantnost ter funkcionalnost. Teme in razširitve je potrebno redno posodabljati, skrbeti za varnost, zelo pomemben vidik vzdrževanja spletnih strani pa je tudi redno ustvarjanje varnostnih kopij spletne strani.

To v primeru vdora v spletno stran ali kakršnega koli ogrožanja samega delovanja le-te zagotavlja, da se lahko vedno vrnemo na prejšnjo verzijo postavljene spletne strani.

 

Ugodna izdelava spletnih strani

Izdelava internetnih strani zahteva profesionalen pristop in veliko znanja s področja spletnega marketinga. Prav zato morate vedeti, da kakovostna in učinkovita spletna stran še ne pomeni uspeha. Ključnega pomena za uspeh je namreč obisk spletne strani, saj večji obisk pomeni tudi več potencialnih strank. Tega se zavedamo tudi v podjetju Vsisi d. o. o. iz Ljubljane, zato naša ugodna izdelava v WordPressu in ostalih platformah vključuje tudi optimizacijo spletnih strani z ustreznimi ključnimi besedami.

Ugodna izdelava spletnih strani bo za podjetje zelo dobra odločitev, saj so lahko stroški, povezani s to dejavnostjo precej visoki. Enostavna izdelava spletnih strani v WordPressu je lahko iz finančnega aspekta relativno obremenjujoča, zato podjetja stremijo k temu, da se strošek, ki ga zahteva izdelava spletne strani v WordPressu čim bolj minimizira. Ravno zato je najbolj optimalno izbrati takšnega ponudnika, ki za ugodno ceno postavi kvalitetno spletno stran, povrhu vsega pa lahko za spletno stran zagotovi še optimizacijo le-te.

In ker dandanes spletnega poslovanja ni možno več izvajati brez učinkovite, grafično atraktivne, delujoče in vsesplošno kvalitetne spletne strani, bo ugodna izdelava spletnih strani v WordPressu eden izmed aspektov, ki bo mnogo doprinesel k vaši poslovni prezenci na spletu.

V sodelovanju z vami bomo poskrbeli, da izdelava ne bo samo ugodna, temveč bo predvsem kakovostna in učinkovita. Spletna optimizacija, kakor tudi grafično oblikovanje in enostavna izdelava spletnih strani, je zahtevno delo, ki ga je najbolje prepustiti profesionalcem. Kontaktirajte nas in se dogovorite za brezplačen sestanek v Ljubljani!

ugodna-izdelava-spletnih-strani

 

Hitra in kakovostna izdelava spletnih strani in spletne trgovine

V poplavi ponudnikov za izdelavo spletnih strani in izdelavo spletnih trgovin je včasih težko presoditi, kdo svoje delo opravlja kvalitetno. Mnogi ponujajo ugodno izdelavo, a le redki vedo, kaj spletno stran naredi učinkovito. V podjetju Vsi.si d. o. o. to zagotovo vemo.

Naša ponudba poleg izdelave spletne trgovine in ali spletnih strani, ki je ugodna, hitra in kakovostna, zajema še ostale profesionalne storitve, ki so prav tako del celovite strategije za pridobivanje strank in večjo prepoznavnost vaše spletne strani. Nudimo vam tudi optimizacijo spletnih strani, urejanje spletnih strani, gostovanje spletne strani in registriranje spletne domene, izdelava spletne trgovine.

 

Primer spletne strani v WordPressu.

Izdelava spletne strani Pavi

  • Category :
  • Type :