Izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je izdelana in oblikovana tako, da pritegne čim večje število obiskovalcev. V podjetju Vsisi d. o. o. bomo s temeljito analizo, grafično podobo in primerno izbiro dizajna poskrbeli, da bo vaša spletna stran potencialnim strankam zanimiva! Izdelava spletnih strani poteka v sodelovanju z vami, saj se pri izdelavi in oblikovanju spletne strani trudimo upoštevati vse vaše želje in zahteve. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek!

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin je poleg izdelave spletnih strani ena ključnih dejavnosti našega podjetja. Kakovostno izdelana spletna trgovina pomeni, da bo privabila veliko število obiskovalcev in potencialnih kupcev. S kakovostno izdelano spletno trgovino vaše potencialne kupce vodimo od prvega stika z vami pa vse do naslednjega koraka – nakupa. Kot pri izdelavi spletnih strani, tudi pri izdelavi spletnih trgovin veliko pozornost posvečamo optimizaciji. Le tako boste, namreč, stopili iz sivine povprečja in se povzpeli na visoke pozicije v iskalnikih.

 

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Pri izdelavi spletnih strani, kakor tudi spletnih trgovin, je grafični dizajn zelo pomemben. Poleg estetike grafični dizajn zahteva tudi funkcionalnost, CMS urejvalnik, kar pomeni, da ne le, da mora biti dizajn privlačen, temveč skrbno premišljen in dodelan. Povprečnost na spletu ne zadošča in če hočete stopiti korak pred konkurenco, potrebujete spletno stran, ki je nadpovprečna! Ustrezno in kakovostno izdelavo ter oblikovanje spletne strani je najbolje prepustiti profesionalcem. Le primerno usposobljen grafični oblikovalec bo namreč znal prepoznati barve vašega podjetja in jih vkomponirati v vašo spletno stran. Če se odločite za izdelavo spletne strani pri nas, vam zagotavljamo, da bo dizajn vaše spletne strani nič manj kot popoln. Pri izdelavi spletnih strani se namreč trudimo, da vam zagotovimo prepričljivo, atraktivno in zanimivo podobo spletne strani. Preden se lotimo izdelave spletne strani ali spletne trgovine, z vami pripravimo temeljit načrt za postavitev unikatne grafične podobe vaše spletne strani. Ko ste vi zadovoljni z dizajnom spletne strani, pristopimo k sami izdelavi. Pri oblikovanju in izdelavi spletnih strani je pomembno predvsem to, da se na njej nahajajo relevantne informacije, da je celostna podoba udarna in da vsebina pritegne potencialne stranke. 

Dizajn spletnih strani cene
Izdelava poceni spletnih strani

Cene spletnih strani

Cene spletnih strani oziroma izdelave se zelo razlikujejo, odvisno od tega, kaj si želite. Če gre za izdelavo nove spletne strani, bo cena nekoliko višja, kot če se boste odločili samo za nadgradnjo že obstoječe spletne strani. Vsaka izdelava spletne strani je projekt zase, zato so tudi cene in ceniki zgolj informativne narave. Ne glede na to pa morate na ceno za izdelavo spletne strani gledati kot na pametno naložbo, ki se vam bo ob posledičnem dobrem poslovanju povrnila v hitrem času. V podjetju Vsisi d. o. o. vam bomo individualno ponudbo in okvirno ceno izdelave spletne strani predstavili na uvodnem sestanku, kjer nam boste lahko tudi predstavili svoje vizije in želje ter nas na tak način seznanili s cilji, ki jih s svojo spletno stranjo želite doseči. Ponujamo vam štiri atraktivne pakete za izdelavo spletnih strani z optimizacijo: spletna rešitev Luna, spletna rešitev Zemlja, spletna rešitev Sonček in spletna vizitka. Več informacij o ceni in o sami izdelavi strani, pa vam lahko posredujemo na brezplačnem sestanku. Mi smo pravi naslov za kvalitetno izdelavo in oblikovanje spletnih strani in spletnih trgovin. Pokličite nas in skupaj lahko najdemo rešitev za vas.

 

SEO spletnih strani

SEO (Search Engine Optimization) je pri izdelavi spletnih strani zelo pomemben, saj poskrbi, da se vaša spletna stran uvrsti na visoka mesta v iskalnikih. Tako Google, kot tudi drugi spletni iskalniki, razvrščajo zadetke iskanj od najmanj do najbolj relevantnih za vsako iskalno frazo posebej. SEO optimizacija spletnih strani je področje, ki ga zelo obvladamo, zato je SEO ključna storitev vseh naših paketov. SEO optimizacija omogoča, da se izboljša prodajna uspešnost spletnih trgovin in prepoznavnost vaše spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. bomo poskrbeli za SEO optimizacijo on site (na spletnem mestu), pa tudi za off site optimizacijo. Gre za proces, ki vam bo dolgoročno prinesel velike koristi in predvsem poskrbel, da bo vaše podjetje bolj prepoznano. Pred optimizacijo vaše spletne strani je potrebno analizirati obstoječe stanje in določiti ključne besede, s katerimi želi stranka priti na prvo stran na Googlu. Naša posebnost poleg glavnih ključnih besed je osredotočenost na t. i. long tail-e. Naše delo zahteva tudi veliko komunikacije s strankami, pri tem pa je izredno pomembno, da stranke razumejo sam potek SEO optimizacije spletnih strani, da lahko tudi same poskrbijo za pravilno umestitev elementov na spletno mesto.

 

Seo optimizacija spletnih strani

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.