Poceni spletne strani so lahko drage

»Izdelava spletnih strani poceni«, »ugoden cenik izdelave spletne strani«, »izdelamo vam spletno stran zelo poceni« itd. – ste se tudi sami srečali s takšnimi ponudbami? V poplavi ponudnikov za izdelavo spletnih strani, ki svoje storitve ponujajo po zelo nizkih cenah, je težko vedeti, čigave storitve so zares kakovostne. Poceni izdelava spletnih strani je pravzaprav lahko zelo draga. Spletna stran potrebuje obiskovalce in kupce. Zato je potrebno, da je spletna stran izdelana kakovostno! Dober obisk spletne strani si ne boste zagotovili le tako, da boste za izdelavo plačali manj! Pomembno je, da je spletna stran izdelana tako, da bo dobro pozicionirana v spletnem iskalniku. V splošnem velja, če je konkurenca spletnih strani velika, je poceni nemogoče priti na prva mesta. Naš cenik pa vam omogoča, da po konkurenčni ceni prehitite vso svojo konkurenco.

Izdelava spletnih strani
Izdelava spletnih strani cena

Cenik izdelave spletnih strani in spletnih trgovin

V podjetju Vsisi d. o. o. smo poskrbeli, da je cena izdelave spletnih strani ne le ugodna, temveč donosna. Na ceno ne glejte le kot na strošek. Investicija v dobro izdelano spletno stran, ki bo uporabnikom in iskalnikom prijazna, je investicija v vašo prihodnost. Zato cenik zares ne bi smel igrati glavne vloge pri tem. Ker je izdelava spletne strani, ki bo dobičkonosna, zahteven proces, ki zahteva veliko znanja in izkušenj, zaupajte nalogo nam. Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletne stran znašla med najvišjimi zadetki v spletnih iskalnikih. Ponujamo vam tudi storitev izdelave spletne trgovine, ki jo za vas izdelamo v različnih platformah oziroma programih. Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo storitev. Za več informacij o ceniku nas lahko kadarkoli kontaktirate, lahko pa nam tudi pošljete povpraševanje in poslali vam bomo ponudbo.

SEO spletnih strani

SEO optimizacija je temelj naše dejavnosti. Že od samega začetka naše podjetje stremi k čim boljši optimizaciji spletnih strani in trgovin naših partnerjev. Brez dvoma lahko trdimo, da dobro opravljamo storitev izdelave in optimizacije strani. Zavedamo se, da sta lep dizajn in premišljena zasnova brezpredmetna, če ste nevidni svetu. Zato postanite vidni in prepustite optimizacijo spletnih strani strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem.Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. V našem podjetju srbimo, da smo vedno na tekočem z vsemi novostmi. Za vas lahko po ugodnem ceniku izdelamo spletno stran, ki bo ustrezno optimizirana na ključne besede in vidna na spletu. In ne le vidna. Z našo pomočjo se lahko zavihtite na sam vrh Googlovih zadetkov. Za sabo imamo veliko kilometrine in uspešnih projektov. Zaupalo nam je že veliko slovenskih podjetij, tako velikih kot tudi manjših, ki si komaj utirajo pot. Zakaj se ne bi tudi vi znašli na vrhu? Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek. V sodelovanju z vami lahko za vas izdelamo spletno stran, ki bo prepoznavna na spletu.

SEO optimizacija

 

 

Seo trgovina – izdelava po vaši meri

Se tudi vi ukvarjate z vprašanjem, kako začeti s pripravo vaše spletne trgovine? Poleg tega, da vam nudimo kvalitetno izdelavo spletnih trgovin v modernem dizajnu, vam svetujemo tudi glede priprave spletne trgovine za uspešen spopad z neskončno spletno konkurenco. Trgovine v spletnem prostoru so namenjene kvalitetni predstavitvi izdelkov, ki bi obiskovalca prepričala v nakup. Kljub izjemno dobri predstavitvi izdelkov v spletni trgovini, ne bo konverzij, če obiskovalci ne bodo prišli na vaše spletno mesto. Že ob začetku izdelave spletne trgovine je zelo pomembno pripraviti fokus, s katerim bo mogoče preusmeriti promet iz rezultatov Googlovega iskanja v vašo trgovino. Pri izdelavi spletnih trgovin je potrebno veliko znanja o pravilni opremljenosti elementov spletne trgovine z vidika SEO optimizacije. In na tem področju smo pravi profesionalci.

 

 

Izdelava spletne strani v nekaj korakih

  • Analiza stanja

Pred pričetkom dela je potrebno natančno preveriti trenutno stanje spletne strani. Katere so vaše prednosti, kaj je nujno potrebno izboljšave? Skrbna analiza projekta postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat.

  • Struktura strani

Za spletno stran je bistvenega pomena njena struktura. Preglednost in enostavno dostopanje do tistega, kar se išče, je najboljši recept za uspeh.

  • Moduli

Ne glede na to kateri urejevalnik vsebin (CMS) boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli. Od e-novic do spletne trgovine oz. kataloga izdelkov, z moduli dodamo spletnemu mestu tiste funkcionalnosti, ki jih potrebujete.

  • Vnos vsebin

Ponujamo vam tudi storitev vnosa vsebin in izdelkov iz stare strani v novo.

  • Izdelava gradiva

Za vas pripravimo strokovno izdelano gradivo glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne besede. Prav tako prenašamo obstoječe vsebine in jih obogatimo s slikami. Nudimo pa vam tudi profesionalno prevajanje besedil v in iz širokega spektra jezikov.

Izdelava spletne strani zajema različne korake, ki vsak na svoji stopnji pripomorejo k atraktivni, zanimivi in estetsko privlačni spletni strani, ki bo za obiskovalce zanimiva. Cenik naših storitev je konkurenčen in ugoden, storitve pa opravljene na najvišjem kakovostnem nivoju.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.