Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani Ljubljana za 1. mesto na GOOGLU

Izdelava Wordpress spletnih strani in trgovin

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN NA OSNOVI WORDPRESS TEME

Izbor teme, WordPress CMS,…

Izdelava spletnih strani in trgovin po naročilu

IZDELAVA SPLETNIH STRANI IN TRGOVIN PO NAROČILU

Unikatni design, izbira med različnimi CMS sistemi, stremimo k upoštevanju želj naročnika.

Predelava obstoječih strani in trgovin

PREDELAVA IN DOPOLNITEV ŽE OBSTOJEČE SPLETNE STRANI ALI TRGOVINE

Že imate spletno stran, pa bi radi le naredili nekaj sprememb, oz. dodali,…

Izdelava spletnih strani Ljubljana Vsi.si d.o.o. je navadno le prvi korak na poti.do spletnega uspeha, Spletna stran je ogledalo podjetja, zato je pomembno, da je izdelana tako, da najbolje opiše samo dejavnost ali produkte, ki jih podjetje ponuja.

Dober oblikovalec bo znal prepoznati vaše barve in jih vkomponirati v spletno stran. Zavedajte pa se, da je potrebno veliko več kot le oblikovanje in izdelava spletne strani. Da bi se tudi v Googlu dobro uvrstili, je ključna optimizacija spletnih strani.

Za prihodnost vašega podjetja je poleg samega izgleda spletne strani še bolj pmembno pozicioniranje v Googlu. Optimizacija spletnih strani Ljubljana pri podjetju Vsi.si je ena izmed glavnih dejavnosti, kakor tudi izdelovanje spletnih strani in njihovo oblikovanje. Posebno pozornost pri sami izdelavi torej posvečamo optimizaciji vaše spletne strani, saj jo na ta način Google prepozna kot zanimivo in jo uvrsti na višje pozicije.

Izdelava spletnih strani torej ni le grafični dizajn oziroma oblikovanje.

 

Pozorni morate biti na HTML kodo, ki mora biti prijazna spletnemu iskalniku. Izdelava spletne starani zajema tudi spletne vsebine, ki morajo biti napisane po kriterijih spletnega iskalnika. Kvalitetna izdelava spletne strani zajema dobro HTML kodo in kvalitetne spletne vsebine, ki so prodajne in upoštevajo Google kriterije. Pomembne pa so tudi povezave na vaše spletne strani. Si želite, da se vaša spletna stran uvrsti na prvo stran Googla? Ali celo na prvo mesto? Na pravem mestu ste!

Izdelava in oblikovanje spletne strani in vpis v spletni imenik vsi.si

V podjetju VSI.SI d.o.o., Ljubljana nudimo tudi kakovostno storitev izdelave spletnih strani z vsemi pripadajočimi aktivnostmi ter vpis v naš spletni poslovni imenik oziroma medij www.vsi.si.

Izdelava spletne strani v vsi.si gradi povezave na vaše spletne strani, ki so tematske, to pa povzroči fenomenalen učinek pri dvigovanju vaše spletne strani na prva mesta spletnih iskanj. Izdelava spletnih strani je pri nas podrejena cilju spletne strani, ki je običajno pridobivanje obiskovalcev preko iskalnikov in pridobivanje novih strank preko vsebin. Skupaj z vami najdemo rešitev za vsebinsko bogato in prodajno naravnano spletno stran v skladu z vašimi cilji.

Naša kilometrina pri izdelavi spletnih strani

Zavedamo se, da je oblikovanje spletnih strani pomemben korak v svet internetnega marketinga. Zato smo vam na voljo, da vam pomagamo, da se na pot podate samozavestno in odločno.

Prvi korak na poti uspeha je zagotovo kakovostno izdelana spletna stran. Pri izdelavi spletne strani ne gre gledati le na ceno, kajti najbolj pomembno je, da je to investicija v vašo prihodnost. V poplavi ponudnikov za izdelavo in oblikovanje spletnih strani zato ne izberite kar na slepo in zaradi nizke cene. Pozanimajte se tudi o kakovosti, referencah in kilometrini ponudnika

V našem podjetju Ljubljana  Vsi.si d.o.o. smo si drznili iti korak naprej in stopili iz ozadja. Svojim strankam ponujamo cel spekter ugodnih a kvalitetnih storitev digitalnega marketinga in ne zgolj izdelavo spletnih strani. Naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, odpreti trge malim in velikim in ljudem pokazati, da če se spletnega marketinga lotijo pravilno, lahko postane njihov zaveznik in izredno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov.

Za sabo imamo preko 300 zadovoljnih strank, 156 izdelanih spletnih strani in preko 150 aktivnih optimizacij. Med znanimi imeni na slovenskem trgu so nam nalogo izdelave ali optimizacije spletne strani zaupali tudi Alples, Lisca Sevnica, Mana Ljubljana, GA kuhinje Ljubljana, Cementni izdelki Jarc, Konstrukcije Ogrinc in mnogi drugi.

Pozornost posvečamo SEO optimizaciji spletne strani

Pri izdelavi spletne strani v izbranem CMS urejevalniku je naša pozornost poleg oblikovanja dizajna usmerjena tudi na optimizacijo spletnih strani. V podjetju Vsisi d. o. o., Ljubljana se optimizaciji posvečamo na dveh ravneh. ON site optimizacija poteka na sami spletni strani.

Obsega fokus na gostoto besed in uporabo ključnih besed v vsebinah, naslovih, meta opisih in tako dalje. Pomembno vlogo igrajo kvalitetni in naravni (a še vedno optimizirani!) teksti.

Pri OFF site optimizaciji se iz same spletne strani preusmerimo na naše podporne bloge in druga orodja. S pisanjem kvalitetnih člankov, ki vsebujejo številne ključne besede in fraze, podjetju še dodatno pomagamo do boljših uvrstitev v Googlu. Pri pripravi člankov je še posebej pomembno grajenje povezav (linkbuilding).

 

Cena izdelave spletnih strani Vsi.si d.o.o., Ljubljana

Cena izdelave spletne strani in njenega oblikovanja je odvisna od različnih dejavnikov. Med drugim na ceno vpliva tudi to, ali gre za novo izdelavo spletne strani ali nadgradnjo obstoječe. Cena je odvisna tudi od tega, ali se boste odločili za optimizacijo spletne strani. Če gre za novo izdelavo je cena nekoliko višja.

O konkretnih številkah je težko govoriti, kajti vsaka izdelava spletne strani je projekt zase. Najbolje bo, da nas pokličete ali pa nam pišete preko elektronske pošte. Dogovorili se bomo za sestanek na sedežu našega podjetja v Ljubljani, kjer nam boste povedali, kaj si želite in kaj želite doseči. Nam pa prepustite ostalo. Prepričani smo, da se boste z našo pomočjo zavihteli ne le na 1. stran Googla, temveč na sam vrh.

Nekaj okvirnih informacij o ceniku lahko najdete na naši spletni strani, o konkretni ceni pa se lahko pogovorimo na sestanku. Stopite tudi vi iz sivine povprečja in prepričajte potencialne stranke s kvalitetno izdelano in optimizirano spletno stranjo. Z Vsi.si d.o.o. Ljubljana do prvih pozicij na Google.

Potrebujete spletno stran?
Potem ste na pravem mestu!

Je vaša spletna stran neučinkovita, starega izgleda ali pa njene funkcije ne delujejo več? Si želite spletno stran, ki bi jo lahko vsebinsko dopolnjevali tudi sami?

Izdelava spletnih strani: temelj vaše digitalne prisotnosti

V prejšnjem delu smo se poglobili v svet spletnega oblikovanja, digitalnega marketinga in SEO. V tem delu bomo raziskali ključne koncepte, povezane z izdelavo spletnih strani, oblikovanjem in učinkovitim spletnim marketingom. Poudarek bo na petih ključnih besedah, ki so hkrati tudi vaša pot do digitalnega uspeha.

Izdelava spletnih strani

Izdelovanje spletnih strani je prvi korak, ki ga morate storiti, če želite vzpostaviti trdno spletno prisotnost. Vaša spletna stran je vaša digitalna vitrina, kjer lahko potencialni stranke izvedo več o vašem podjetju, izdelkih in storitvah. Pomembno je, da je vaša spletna stran privlačna, enostavna za uporabo in odzivna na različne naprave.

Ko razmišljate o izdelavi spletne strani, se ne osredotočajte samo na oblikovanje spletne strani. Poudarek mora biti tudi na uporabniški izkušnji. Uporabniki morajo lahko hitro in enostavno najti informacije, ki jih iščejo. Poleg tega morate poskrbeti, da je vaša spletna stran optimizirana za iskalnike (SEO), kar pripomore k boljšim uvrstitvam na Googlu.

Izdelava spletne strani cena

Pogosto se postavlja vprašanje, koliko stane izdelava spletne strani. Cena izdelave spletne strani je odvisna od več dejavnikov, vključno s kompleksnostjo projekta, številom funkcij, ki jih želite vključiti, in zahtevami glede oblikovanja. Prav tako je cena odvisna od tega, ali se odločite za novo izdelavo spletne strani ali nadgradnjo obstoječe.

Pri izdelavi spletne strani ne smete gledati samo na začetni strošek. Pomembno je razmisliti o dolgoročnih koristih, ki jih prinaša dobro oblikovana in optimizirana spletna stran. Pravilno izveden projekt izdelave spletne strani lahko pripomore k privabljanju novih strank, povečanju prodaje in izboljšanju prepoznavnosti vašega podjetja.

 

 

Oblikovanje spletnih strani

Oblikovanje spletnih strani je ključni element, ki vpliva na prvi vtis, ki ga obiskovalci dobijo o vašem podjetju. Dizajn vaše spletne strani mora biti privlačen, hkrati pa mora jasno predstaviti vaše blagovne znamke in produkte. Izdelava internetnih strani pa mora biti premišljena. Upoštevati morate tudi uporabniško izkušnjo, saj obiskovalci ne smejo imeti težav pri navigaciji po spletni strani.

Pomembno je, da vaša spletna stran odraža vašo blagovno znamko in je skladna z vašo poslovno filozofijo. Upoštevajte barvno shemo, logotip, tipografijo in druge elemente, ki so značilni za vaše podjetje.

Izdelava spletnih strani Ljubljana

Izdelava spletnih strani Ljubljana je še posebej pomembna, če ciljate na lokalni trg. Lokalno usmerjena izdelava spletne strani vam omogoča, da se bolje povežete s potencialnimi strankami v Ljubljani in okolici. Upoštevajte posebne potrebe in želje lokalnega občinstva ter se prepričajte, da so na vaši spletni strani navedeni ključni podatki, kot so naslov, telefonska številka in delovni čas.

Poleg tega lahko izdelava spletne strani Ljubljana vključuje tudi lokalno optimizacijo za iskalnike. To pomeni, da se vaša spletna stran bolje uvršča v iskalnikih za lokalne ključne besede. To je še posebej pomembno za podjetja, ki ciljajo na lokalno občinstvo.

Izdelava spletne strani in digitalni marketing

Izdelava spletne strani je le prvi korak k digitalnemu uspehu. Da bi izkoristili polni potencial vaše spletne strani, morate vključiti tudi digitalni marketing. To zajema več dejavnosti, vključno s socialnimi mediji, e-poštnim marketingom, spletnim oglaševanjem in še več.

Socialni mediji so odlično orodje za vzpostavljanje stika s strankami, gradnjo blagovne znamke in promocijo vaših izdelkov ali storitev. Redno objavljanje vsebin na družbenih omrežjih vam omogoča, da vzpostavite komunikacijo s svojim občinstvom.

E-poštni marketing vam omogoča neposredno komunikacijo s svojimi strankami preko elektronske pošte. S pravilno strategijo lahko ustvarite prilagojene vsebine, ki jih vaše stranke cenijo.
Spletno oglaševanje pa vam omogoča, da dosežete nove stranke in povečate prepoznavnost vašega podjetja. Uporaba plačljivih oglasov na platformah, kot je Google Ads, vam omogoča, da dosežete ciljno občinstvo.

SEO: ključ do višjih uvrstitev

SEO ali optimizacija spletnih strani je ključni del uspešne spletne strategije. SEO zajema različne tehnike, ki izboljšajo uvrstitve vaše spletne strani v iskalnikih, kot je Google.

Izdelava spletne strani: ključ do uspeha

Poudariti je treba, da je izdelava internetnih strani ključni korak za vašo digitalno prisotnost. S pravilnim oblikovanjem, uporabniško izkušnjo in lokalno optimizacijo lahko dosežete odlične rezultate. Vključite še digitalni marketing in SEO ter boste na dobri poti do digitalnega uspeha. Ne pozabite, da je vaša spletna stran odraz vašega podjetja, zato ji posvetite ustrezno pozornost in skrb.