12. april 2016

Izdelava spletnih trgovin in izdelava internetne strani je posel, ki se ga dandanes loteva vse več podjetij. Marsikdo ve, kako narediti spletno trgovino. Mnogi oglašujejo poceni in enostavno izdelava spletnih strani. Toda, ko je opravljen ta del posla, se pojavi vprašanje, kako zagotoviti obiske v vaši spletni trgovini. Stroški izdelave spletne trgovine so namreč upravičeni le pod pogojem, da spletna trgovina obratuje oziroma prinaša želeni promet. Le v tem primeru se vam bo cena spletne trgovine tudi povrnila. V povezavi s tem se pojavlja vprašanje budžeta,  ki ste ga pripravljeni nameniti za oglaševanje vaše spletne trgovine. Ta je prepogosto lahko prevelik, da bi se prodaja s pomočjo spletne trgovine obrestovala. Pri nas pa velikega budžeta za oglaševanje ne potrebujete, saj za najmanjši možni finančni vložek dosežemo najboljši možen rezultat. Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletna trgovina v najkrajšem možnem času znašla na prvi strani Googla v seznamu organskih zadetkov v povezavi s tistimi pojmi, ki vas zanimajo.

 

Izdelava spletnih trgovin, ki so poslovno smiselne

Izdelava spletnih trgovin je smiselna le v primeru, če se vam cena spletne trgovine v doglednem času povrne. Žal pa je znanih veliko primerov izdelave spletnih trgovin, katerih strošek se ni nikoli povrnil. Pri nas pa se cena spletne trgovine lahko v razmeroma kratkem času povrne. To dosegamo s pomočjo SEO optimizacije. Počnemo vse, kar počne naša konkurenca, vendar imamo tudi dodatne samosvoje, unikatne prijeme, ki nam omogočajo dodatno primerjalno prednost.

 

Cena spletne trgovine se vam mora povrniti čimprej

Preden se spustite v izdelavo spletne trgovine, razmislite, ali se vam bo cena spletne trgovine sploh kdaj povrnila. Če želite biti prepričani v to, da se bo, vas vabimo na sestanek. Razložili vam bomo našo skrivnost uspeha, s katerim lahko pomagamo tudi vam. Mi namreč vemo kako narediti spletno trgovino in potem poskrbeti tudi za njen ustrezen obisk.

 

Izdelava spletne trgovine Bitax Izdelava internetne strani EVJ center

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.