Izdelava spletnih trgovin

12. april 2016

Izdelava spletnih trgovin in izdelava internetne strani je posel, ki se ga dandanes loteva vse več podjetij. Marsikdo ve, kako narediti spletno trgovino. Mnogi oglašujejo poceni in enostavno izdelavo spletnih strani. Toda ko je opravljen ta del posla, se pojavi vprašanje, kako zagotoviti obiske v vaši spletni trgovini. Stroški izdelave spletne trgovine so namreč upravičeni le pod pogojem, da spletna trgovina obratuje oziroma prinaša želeni promet. Le v tem primeru se vam bo naložba v spletno trgovino tudi povrnila. V povezavi s tem se pojavlja vprašanje budžeta,  ki ste ga pripravljeni nameniti za oglaševanje vaše spletne trgovine. Ta je prepogosto lahko prevelik, da bi se prodaja s pomočjo spletne trgovine obrestovala. Pri nas pa velikega budžeta za oglaševanje ne potrebujete, saj za najmanjši možni finančni vložek dosežemo najboljši možen rezultat. Poskrbeli bomo, da se bo vaša spletna trgovina v najkrajšem možnem času znašla na prvi strani Googla v seznamu organskih zadetkov v povezavi s tistimi pojmi, ki vas zanimajo. 

 

Izdelava spletnih trgovin, ki so poslovno smiselne

Spletna trgovina je smiselna le v primeru, če se vam vložek spletne trgovine v doglednem času povrne. Žal pa je znanih veliko primerov spletnih trgovin, katerih strošek se ni nikoli povrnil. Pri nas pa se cena trgovine lahko v razmeroma kratkem času povrne. To dosegamo s pomočjo optimizacije. Počnemo vse, kar počne naša konkurenca, vendar imamo tudi dodatne samosvoje, unikatne prijeme, ki nam omogočajo dodatno primerjalno prednost.

 

Cena spletne trgovine se vam mora povrniti čimprej

Ste prepričani, da veste, kako narediti spletno trgovino? Preden se spustite v izdelavo, razmislite, ali se vam bo cena sploh kdaj povrnila. Če želite biti prepričani v to, da se bo, vas vabimo na sestanek. Razložili vam bomo našo skrivnost uspeha, s katerim lahko pomagamo tudi vam. Mi namreč vemo, kako narediti spletno trgovino in potem poskrbeti tudi za njen ustrezen obisk. Brez obiska ni posla!

 

Izdelava spletne trgovine Bitax Izdelava internetne strani EVJ center

Sorodne objave

Spletna stran – izdelava spletne strani na Wordpress vmesniku

Spletna stran

14. september 2020

Nova spletna stran – kako narediti učinkovito spletno stran?

Nova spletna stran

04. september 2020

Prvi korak digitalnega marketinga – izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

02. september 2020

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.