Pričnimo
projekt

Agencija za digitalni marketing pomaga privabiti spletne potrošnike

Agencija za digitalni marketing zaposluje strokovnjake, ki pomagajo podjetjem izkoristiti spletne kanale z namenom promocije njihovih izdelkov in storitev. Predvsem v času pandemije so se morala podjetja po celem svetu prilagoditi in razširiti ali celo preusmeriti svoje poslovanje na svetovni splet. Število spletnih potrošnikov vsako leto narašča.

Raziskava, ki jo je izvedla Agencija za komunikacijska omrežja in storitve RS, je pokazala, da prebivalci Slovenije mesečno v povprečju opravijo 2 do 3 spletne nakupe. 47 % vprašanih je prek spleta kupovalo oblačila in obutev, 23 % prehranska dopolnila, 23 % pa kozmetiko.

Izvedeli so tudi, da so ženske nakup največkrat opravile preko mobilnega telefona (62,1 %), medtem ko se moški še vedno bolj zanašajo na računalnik (71,5 %).

Ugotovitve tako le potrjujejo dejstvo, da so spletne agencije vedno bolj pomembne. Samo v letošnjem letu naj bi bilo za spletno oglaševanje po celem svetu porabljenih 661,56 milijard ameriških dolarjev.

 

agencija za digitalni marketing

Zakaj potrebujem pomoč spletne agencije?

Priljubljenost pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in drugih z internetom povezanih naprav se vsako leto povečuje. Raziskave kažejo, da uporabniki porabijo kar nekje 5 do 8 ur dnevno na svetovnem spletu, kar pomeni, da približno 1 tretjino dne preživijo na telefonu ali na računalniku.

Prav zato morajo biti podjetja, ki si želijo rasti, prisotna na čimveč kanalih. Glede na to, da kupci vedno pogosteje nakupujejo preko spleta in ne v fizičnih trgovinah, jih je v digitalnem svetu enostavneje privabiti in prepričati, da opravijo nakup. Na tem mestu se v zgodbo vključijo agencije za digitalni marketing.

V agenciji za digitalni marketing imajo veliko znanja in izkušenj

Vsako podjetje si želi novih kupcev in več opravljenih nakupov, a večina ne ve, kako to doseči. Prav zato je smiselno najeti spletno agencijo, saj se strokovnjaki vsakodnevno izobražujejo in sledijo trenutnim trendom. Ker imajo na tem področju ogromno izkušenj, točno vedo, katere prakse so dobre in kateri koraki bodo dejansko prinesli dobre rezultate. Ker uporabljajo različne strategije, ki jih laiki ne poznamo, kupce dosežejo na enostavnejši in bolj preverjen način, kot bi jih dosegli mi, če bi se dela lotili sami.

Spletna agencija vam prihrani ogromno časa

To, da so podjetja v zadnjih letih postala vedno bolj digitalno usmerjena, pomeni tudi, da je konkurenca vedno večja. Tudi sami ste verjetno opazili, da morate tekmovati z vedno več tekmeci, ki skušajo kupce prepričati, da so njihovi izdelki boljši od vaših. Da bi jih premagali, je potrebnega veliko časa in truda, zato res ni smiselno, da bi se ukvarjali še z dodatnimi aktivnostmi, ki jih ne obvladate. Agencija za digitalni marketing bo delo opravila bistveno hitreje ter vam tako prihranila dragocen čas.

izdelava spletne strani

Izdelava spletnih strani in druge storitve so izvedene kakovostno

Vsaka spletna agencija vlaga v vrhunsko tehnologijo, ki marsikateremu podjetju ni (cenovno) dostopna oz. ni uporabna za njihovo poslovanje. Če se boste odločili za pomoč strokovnjakov, bodo le-ti z vrhunskimi orodji, ogromno bazo znanja in goro izkušenj znali privabiti potencialne kupce – bodisi z izdelavo spletne strani, spletno optimizacijo ali z uporabo katero izmed marketinških tehnik. Prav zato pomoč agencije za digitalni marketing priporočamo prav vsem, tako večjim kot manjšim podjetjem.

Kako agencija za digitalni marketing deluje in kaj ponuja?

Spletne agencije se med seboj precej razlikujejo, saj nekatere nudijo le eno storitev (npr. izdelavo spletni strani), nekatere pa se ukvarjajo s celo vrsto različnih strategij in taktik, ki pomagajo podjetjem izboljšati ugled blagovne znamke ter povečati konverzije. Te storitve najpogosteje vključujejo spletno optimizacijo (SEO), oglaševanje s plačilom na klik, trženje družbenih omrežij, izdelavo spletnih strani, trženje po e-pošti, analizo podatkov in podobno.

Katero najeti, je seveda odvisno od tega, koliko ste pripravljeni plačati in katerih strategij se nameravate posluževati. V naši agenciji za digitalni marketing smo zbrani strokovnjaki z različnih področjih, zato vam bomo zlahka priskočili na pomoč. Ker se stalno izobražujemo, smo v stiku s trenutnimi trendi in taktikami, kar predstavlja veliko konkurenčno prednost.

Se zanimate za izdelavo spletnih strani?

Da bi pritegnili pozornost čimvečjega števila spletnih uporabnikov, mora biti vaša spletna trgovina estetska in funkcionalna. To pomeni, da mora hitro delovati, poleg tega pa mora vsebovati lepe slike, dobro napisane opise, informativno vsebino, standardiziran način za opravljanje povpraševanj in nakupov in podobno. Potrošnik se namreč le v nekaj sekundah odloči, ali bo nadaljeval z iskanjem ali pa bo stran zapustil, zato je pomembno, da vse deluje tako, kot mora.

Profesionalna izdelava spletnih strani je zato zelo dobra investicija, saj strokovnjaki poskrbimo za čimboljšo uporabniško izkušnjo. Smo spletna agencija, ki ponuja izdelavo po naročilu oz. po meri in v WordPressu. Slednje je cenejša opcija, saj je dela precej manj. Seveda to ne pomeni, da bomo preslišali vaše želje in zahteve. Spletno trgovino bomo izoblikovali tako, da bo privabila čimveč kupcev, poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za vzdrževanje. On-site in off-site optimizacija je namreč ključnega pomena za dobro uvrstitev na Googlu.

 

izdelava spletne strani

  • Category :
  • Type :