Pričnimo
projekt

Google oglasi za povečan obisk vaše spletne strani

Google oglasi so dobra pot do pridobivanja novih strank in kupcev. Prav zdaj nekdo išče storitev ali izdelek, ki ga ponuja vaše podjetje, vprašanje, pa je, ali bo našel vas ali konkurenčno podjetje? Za oglaševanje spletne trgovine ali katero koli drugo oglaševanje spletne strani morate nujno poskrbeti, da ste vidni na Googlu. To je doma in v svetu internetni brskalnik številka ena, zato vam tudi Google oglasi lahko pripeljejo toliko novih strank. Večina uporabnikov pregleda samo prvo stran Googlovih zadetkov, naprej sploh ne išče. Izjemno pomembno je torej, da se vaša spletna stran znajde čim bolj na vrhu. To za vas uredimo v našem podjetju. Vsi.si je specializiran za učinkovite Google oglase in kampanje, ki vas dvignejo nad konkurenco.

Google oglasi

 

Zakaj bodo vaši google oglasi uspešni

Oglaševanje na internetu je sklop različnih dejavnosti, ki se jih uporablja za rast podjetja. Za uspešno oglaševanje je nujno treba uporabiti tudi Google oglase, saj vam te pripeljejo potencialne stranke, ki ta trenutek iščejo prav vašo storitev. Seveda pa za to potrebujete dobro targetirano kampanjo.

V podjetju Vsi.si analiziramo vašo spletno stran in določimo ključne besede, po katerih vas stranke iščejo. Z Google oglasi dosežemo, da se pri zakupljenih besedah v brskalniku pojavi oglas, ki smo ga ustvarili, poleg njega pa povezava do vaše spletne trgovine oz. spletne strani. S klikom na povezavo nato stranke najdejo še več informacij o vaši ponudbi. Dobra stran oglaševanja na internetu z Google oglasi je, da za oglas plačate samo, ko nekdo klikne nanj, kar je stroškovno zelo optimalno in učinkovito.

 

oglaševanje spletne trgovine

 

Analiziranje rezultatov in prilagajanje prihodnjih kampanj

Za uspešno oglaševanje nujno potrebujete tudi dobro analizo. Google oglasi omogočajo, da statistiko rezultatov spremljamo med celotnim procesom. Orodje vsebuje pomembne informacije, ki jih preučimo in na podlagi njih ustvarjamo nadaljnje kampanje za oglaševanje spletne strani: število konverzij, CTR, kliki na oglase, število iskanj po različnih ključnih besedah … Ko se pripravlja naslednja kampanja za oglaševanje na internetu prek Google oglasov, je uspeh odvisen prav od teh parametrov.

Z Google oglasi lahko zelo natančno targetiramo krog ljudi, ki mu želimo ponuditi določen izdelek ali storitev. Lahko sočasno uporabimo tudi več različnih oglaševalskih akcij, z orodjem pa dosežemo tudi mobilne uporabnike, ki so izredno pomembna ciljna skupina. Ne zapravljajte denarja za neučinkovite oglaševalske kampanje, ki niso primerne za vaše potencialne stranke in jih ne bodo prepričale. Bodite z nami s pravim sporočilom, na pravem mestu, v pravem trenutku.

  • Category :
  • Type :