Pričnimo
projekt

Izdelava spletne strani zajema več vidikov

Izdelava spletne strani ne sme biti prepuščena naključju. Prepričani smo, da ste gotovo že kdaj naleteli na spletno stran, pri kateri ste postali nervozni, saj vas je s svojim dizajnom ali načinom predstavitve naravnost odbila. Za to je lahko precej razlogov. Lahko gre za neustrezne ali kričeče barvne kombinacije, pojavljanje pop-up oglasov, ki jih ne znate zapreti, počasno delovanje v trenutku, ko informacijo potrebujete takoj, ipd.

V sodobnem času potencialne stranke prvi stik s podjetjem navadno vzpostavijo ravno preko interneta, zato je za podjetja na trgu zelo pomembno, kako je izdelana njihova spletna stran. Priporočljivo je, da je le-ta, funkcionalna, čim bolj pregledna ter prijazna uporabniku, kar omogoča, da se potencialna stranka hitro znajde in enostavno dostopa do želenega produkta oz. storitve, ki jo ponujate. Prav tako ni odveč, če je spletno mesto oblikovano tako, da se vtisne v spomin, kar lahko pripelje do večjega obiska, prodaje in celo boljše uvrstitve na seznamu rezultatov v spletnih iskalnikih.

Izdelava spletne strani

 

V podjetju Vsi.si d.o.o se že vrsto let ukvarjamo z izdelavo enostavnih in kompleksnih internetnih strani po meri, primernih tako za velika kot majhna podjetja. Naše delo poteka v programu WordPress, tako izdelan program pa uporabniku omogoča hitro in enostavno urejanje ter dodajanje materiala brez potrebnega predznanja, saj je sam proces preprost in primeren za vsakogar.

Ker se zavedamo neizprosnosti današnjega trga, želimo svojim naročnikom omogočiti, da bi njihova stran resnično izstopala. V ta namen poskrbimo za profesionalni pristop, pri čemer upoštevamo vaše želje in hitro spreminjajoče se trende digitalnega marketinga. Veliko premisleka posvetimo izdelavi, oblikovanju in grafični podobi, naši izkušeni in strokovni pisci pa bodo poskrbeli za pripravo vsebin, ki bodo podale dovolj informacij o vašem izdelku oz. storitvi.

 

Oblikovanje in izdelava profesionalne spletne strani

Da bi vam zagotovili profesionalno spletno stran, smo pozorni na številne dejavnike. Eden od pomembnejših je gotovo enostaven, a hkrati na prvi pogled prepoznaven logotip podjetja, ki se zaradi svoje domiselnosti, izbire barv ali zanimivega dizajna obiskovalcem vtisne v spomin. Ključ do uspešnega grafičnega oblikovanja je torej enostavna, a privlačna zasnova. 

izdelava internetne strani

Poleg lepega videza in funkcionalnosti pa ob izdelavi spletne strani ne gre pozabiti tudi na primerno optimizacijo, s katero dosežemo, da je stran v iskalnikih uvrščena na visoka mesta ter tako dobro opazna, kar pomeni večjo verjetnost, da jo potencialne stranke in kupci hitreje in tudi bolj pogosto najdejo. Optimizacija poteka s pomočjo ključnih besed, ki se vpisujejo v brskalnik.

Pomembno je, da omenjenih ključnih besed ne uporabljamo zgolj v vsebinah, pač pa jih vključujemo tudi v opise pod slikami in celo v naslove ter meta opis. Za večji obisk, okrepljen ugled podjetja in boljšo prodajo poskrbimo s pomočjo dobre SEO strategije, zaradi katere bodo vse vsebine na vaši spletni strani napisane na način, ki bo ciljal na najvišja mesta v Googlu.

 

 

Izdelava spletne strani po meri

Izdelava spletne strani poteka na platformi WordPress. To je odprtokodni sistem, ki omogoča mnogo standardnih rešitev pri izdelavi in pokriva večino potreb posameznikov in podjetij. Če pa imate specifične želje, ki jih platforma sama po sebi ne ponuja pa se lahko spletno stran naredi tudi po meri. To vključuje ročno programiranje dodatnih funkcionalnosti, kar poveča kompleksnost projekta in s tem tudi samo ceno izdelave spletne strani.

 

Hitrost in optimizacija

Poleg videza je hitrost delovanja vaše spletne strani ključnega pomena. Počasno delovanje lahko odvrne obiskovalce. Poleg tega pa je potrebna tudi optimizacija za spletne iskalnike. S pravilno uporabo ključnih besed in optimizacijo vsebine, boste povečali možnost, da se vaša stran uvrsti visoko med rezultati iskalnikov.

izdelava spletne strani po meri

izdelava spletne strani po meri

Oblikovanje in izdelava spletne strani

Pri izdelavi profesionalne spletne strani je oblikovanje ključnega pomena. Vaša spletna stran mora izžarevati profesionalnost, hkrati pa biti prepoznavna.

Dizajn in logotip

Eden od pomembnejših elementov je logotip vašega podjetja. Logotip mora biti prepoznaven in si vtisniti v spomin obiskovalcev. Estetsko privlačen dizajn pa mora biti hkrati preprost in funkcionalen.

SEO optimizacija

Spletna stran brez prometa je kot avto brez goriva. Ne premakne se nikamor. Promet lahko dobimo preko plačanih oglasov in t.i. organskega prometa kar pomeni, da obiskovalci sami pridejo na vašo stran. Ker se na prvi strani iskalnika odvija preko 90 odstotkov spletnega prometa, je v interesu vsake strani, da se uvrsti med zadetke na prvi strani. Optimizacija skrbi za to, da je spletna stran »všeč« iskalniku. S pravilno optimizacijo, ki upošteva pravila iskalnika Google in drugih, lahko vaša stran pride med prvih deset zadetkov.

oblikovanje in izdelava spletne strani

oblikovanje in izdelava spletne strani

Izdelava internetne strani

Da bi vam zagotovili profesionalno spletno stran, smo pozorni na številne dejavnike. Ključ do uspešnega grafičnega oblikovanja je enostavna, a privlačna zasnova. Poleg lepega videza in funkcionalnosti pa ne smemo pozabiti tudi na primerno optimizacijo.

Ključne besede in SEO

Uporaba pravih ključnih besed je ključna za optimizacijo. Ključne besede ne uporabljamo zgolj v vsebinah, pač pa jih vključujemo tudi v opise pod slikami, naslove in meta opise. S pravilno SEO strategijo boste dosegli boljše uvrstitve v iskalnikih.

Sodelovanje z nami

Profesionalna izdelava spletne strani pomeni, da se posveča pozornost naslednjim stvarem. Stran mora biti tehnično brezhibna. S pravilnim oblikovanjrem se skrbi za dobro uporasbniško izkušnjo in lep izgled, optimizacija pa poskrbi za to, da vse trdo delo obrodi sadove v obliki spletnega prometa.
V podjetju vsi.si d.o.o. se z izdelavo ter optimizacijo ukvarjamo že od leta 2005. Od takrat smo pomagali že preko 100 podjetjem, da so njihove spletne strani prišle med top zadetke na iskalniku Google in si tako zagotovili dobro spletno prisotnost. Prehitite konkurenco z našo pomočjo. Kontaktirajte nas za več informacij še danes.

izdelava profesionalne spletne strani
izdelava profesionalne spletne strani
  • Category :
  • Type :