Pričnimo
projekt

Izdelava in postavitev spletne trgovine z optimizacijo SEO

Izdelava spletne trgovine Spletni nakupIzdelava spletne trgovine ni dovolj, če le ta ne bo 1. na Google. Če ponujate izdelke ali pa storitve, boste slej ko prej potrebovali tudi izdelavo spletne trgovine. Glede na to, da danes uporabniki (potencialne stranke) največ informacij iščemo na spletu, da spletne trgovine postajajo bolj in bolj zanimive, je nujno, da se tam pojavite tudi vi, Izdelana mora biti primerna optimizacija spletne trgovine, da se bo spletna trgovina nahajala visoko med zadetki spletnih iskalnikov. Izdelava spletne trgovine ni najenostavnejša naloga, saj je treba poznati kar nekaj orodij in modulov.

Obstaja več platform za postavitev in izdelavo spletne trgovine (Magento, WordPress, Woocommerce, Shopify,….), na katerih lahko postavimo spletno trgovino, seveda pa je pomembno, da se pripravijo tudi osnovni elementi, torej slike in besedila. Cena izdelave spletne trgovine tako lahko močno varira in je seveda odvisna od zahtevnosti projekta. V podjetju Vsi.si imamo s postavitvijo spletnih trgovin in na splošno spletnih strani kar nekaj let izkušenj. Z naročniki dobro sodelujemo, saj smo profesionalni in svoje storitve nudimo po poštenih cenah.

Izdelava spletne trgovine z optimizacijo SEO po vaših željah

Pri izdelavi spletne trgovine prisluhnemo vašim željam ter združimo tehnični in oblikovni vidik. Seveda mora biti spletna trgovina tudi varna za nakupe, uporabniška izkušnja pa prijetna in enostavna. Z vsakodnevnim delom na področju izdelave spletnih trgovin in izdelave spletne strani se dobro zavedamo, kaj stranke odbija, zato pri nas ne bo začetniških napak. Poskrbeli bomo tudi za da bo optimizacija spletne trgovine dobra in oglaševanje spletne trgovine, tako da ne potrebujete nobene druge digitalne agencije. Celostno poskrbimo za vaš uspeh na spletu.

 

SEO postavitev in optimizacija spletne trgovine

Optimizacija spletne trgovine postavitevOptimizacija spletne trgovine pri izdelavi je zelo pomembna, prav tako kot dobra tehnična postavitev spletne trgovine. Če je optimizacija dobra se vam strošek oglaševanja bistveno zmanjša. Nič vam ne pomaga, če ponujate odlične izdelke in je vaša stran videti čudovito, če strank ni od nikjer. Da vas bodo našli na spletnih brskalnikih, je nujna dobra postavitev strani in optimizacija spletne trgovine (SEO).

Po svetu se močno zavedajo, kako pomembno je postaviti optimizirano spletno trgovino, tudi doma čedalje bolj, zato ne zaostajajte. S profesionalno optimizacijo spletne trgovine boste dobili več prometa in posledično kupcev. Uredimo vam tudi SEO za tujino, če bi želeli svojo poslovno pot usmeriti še na tuje trge. Za vas uredimo, da boste na vrhu Google zadetkov in da bodo uporabniki z veseljem kliknili prav na vašo spletno stran ter kupili produkte v vaši spletni trgovini, ne pri konkurenci.

Postavitev in optimizacija spletne trgovine

 

Google oglaševanje spletne trgovine

Z dobro optimizacijo spletne trgovine si zagotovite veliko več organskih obiskov spletne strani, za še dobre rezultate pa poskrbi tudi oglaševanje. Ko govorimo o oglaševanju spletne trgovine, je to v prvi vrsti Google Adwords oglaševanje. Za takšne oglase zakupimo ključne besede in vas postavimo na prva mesta.

Naša certificirana Google Ads ekipa za vas pripravi in postavi celotno strategijo: ustvari učinkovite oglase ter izbere najbolj učinkovite in dobičkonosne besede za zakup. Tudi na ravni oglaševanja spletne trgovine delujemo globalno, torej ne samo na slovenskih tleh. Pišite nam in poiskali bomo učinkovito oglaševanje spletne trgovine za vaše podjetje. Obiščite Vsi.si za izdelavo in postavitev sekundarne spletne strani v Vsi.si

  • Category :
  • Type :