Pričnimo
projekt

Google pozicioniranje

Pozicioniranje spletne strani vam prinese boljše uvrščanje v spletnih iskalnikih. To pa pomeni, da bo vaša spletna stran bolje obiskana. Google pozicioniranje spletne strani vključuje več med seboj povezanih postopkov, metod in tehnik, s pomočjo katerih dosežemo, da se vaša spletna stran uvrsti med najvišje zadetke v Googlu.

Če imate spletno stran in se vam zdi, da je spregledana in da ne izstopa iz množice zaradi slabega Google pozicioniranja, potem je skrajni čas, da poskrbite, da se boste znašli višje. S številom obiskov spletne strani je povezana prepoznavnost in posledično prodajni uspeh.

V podjetju Vsisi d. o. o. lahko poskrbimo za to, da boste stopili korak pred konkurenco.

Višje Google pozicioniranje vam bomo zagotovili s pomočjo SEO. Razvili smo učinkovito orodje, ki nas odločilno ločuje od konkurence, zato je naša Google optimizacija učinkovita, hitra in uspešna. Pri Google pozicioniranju smo pozorni predvsem na ustrezen izbor ključnih besed, ki so za stranko relevantne. Kontaktirajte nas in zagotavljamo vam, da se boste v kratkem času znašli visoko.

 

Google pozicioniranje

Google optimizacija – pozicioniranje med zadetki v Googlu

Raziskave kažejo, da se kar 80 % ljudi ustavi na prvi strani zadetkov, da najde primernega ponudnika. Google optimizacija je posebna tehnika, ki povzroči, da Google vašo spletno stran pozicionira višje. V grobem se SEO deli na on-site in off-site optimizacijo. 

Pred začetkom postopka pa je potrebna natančna analiza spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. vam preko analize vaše spletne strani pripravimo učinkovit načrt.

 

Analiza spletne strani

Analiza vaše obstoječe spletne strani nam pove, ali je potrebno preoblikovanje in prenova spletne strani. V večini primerov je prenova spletne strani dobro zagotovilo za boljše Google pozicioniranje.

On site Google optimizacija obsega različne postopke na vaši spletni strani, ki jih moramo opraviti za boljše pozicioniranje. V skladu s pravili Googla vam zato v podjetju Vsisi d. o. o. lahko na novo izdelamo spletno stran, ki je odlično optimizirana, ali pa optimiziramo obstoječo. 

 

Google SEO optimizacija

On site in off site SEO za boljše Google pozicioniranje

On site optimizacija obsega prilagoditev elementov na strani, kot so naslovi, meta oznake, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani ipd. V našem podjetju off site Google optimizacijo opravljamo s pomočjo lastnega orodja. Ponujamo vam možnost zakupa mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomore k večji vidnosti in prepoznavnosti vaše spletne strani.

Ključne besede in temo besedil bomo po analizi spletne strani določili v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov. Da bo optimizacija spletne strani res učinkovita, nas kontaktirajte in si zagotovite konkurenčno prednost in večjo prepoznavnost v svoji panogi.

  • Category :
  • Type :