Spletnidonos.si - Ostale storitve

Odločite se za internetni marketing spletne strani

 

Osnovna storitev našega podjetja je optimizacija spletnih strani in izdelava spletnih strani, ki pa je samo ena izmed začetnih storitev, ki omogočajo podjetju nadaljne korake v svet internetnega marketinga.

Danes na spletu obstajajo mnoga orodja za izdelavo spletnih strani, ki so si bolj ali manj sorodna in uporabniku prijazna. Večinoma gre za modularno tehnologijo, ki omogoča izgradnjo uporabne in všečne spletne predstavitve.

 

Izdelava spletne strani danes za podjetja ni dovolj!

Primarno, za vsako podjetje je pozicija spletne strani na iskalnikih za pomembne ključne besede. Da lahko te pozicije dosežemo pa je pomemben že prvi korak - izdelava spletne strani. Če je stran zgrajena v neprimerni tehnologiji ali z elementi, ki jih iskalniki ne prepoznavajo, nam kot taka predstavlja le strošek. Naš produkt E-FUSION je bil tekom let razvit z namenom, da spletna stran preraste v nekaj več - v online poslovanje in napredno orodje za internetni marketing.

 

e-Fusion urejevalnik spletne vsebine

 

V podjetju Vsisi d.o.o. smo z uporabo orodja WSI E-FUSION izjemno zadovoljni in vse naše novejše spletne rešitve temeljijo na tem produktu. V poteku izdelave spletne strani vam zagotovimo unikaten dizajn, integracijo tega dizajna v CMS sistem na iskalnikom prijazen način (čisti html, css stili in le manjši del javascript) in vnos vsebin z vključeno osnovno optimizacijo spletnih strani.

Vsak projekt izdelave spletne strani je samostojna zgodba, kar pomeni, da preučimo potrebe in želje stranke in prilagodimo našo ponudbo vašemu podjetju. Ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes!

 

Optimizacija spletnih strani

optimizacija spletnih straniOptimizacija spletnih strani se začne že pri integraciji dizajna in pri postavitvi vsebin v okvir spletne rešitve. Primarna naloga je primeren izbor ciljanih ključnih besed, ki ga naredimo v sodelovanju s stranko. Del osnovne optimizacije opravi stranka z ustrezno pripravo vsebin po navodilih našega svetovalca. Postavitev osnovnih elementov optimizacije opravimo tekom projekta.

Razumeti je potrebno da optimizacija spletne strani ni enkraten poseg, gre za kontinuiran proces, ki ga je potrebno slediti in izvajati prilagoditve, popravke in dodajati novosti za ažurnost spletne strani. Le stran, na kateri se dela na mesečni bazi, je lahko konkurenčna na iskalnikih, za širok nabor podjetju pomembnih ključnih besed. Vložek v optimizacijo se po doseženih rezultatih in ob pravilnem vzdrževanju lahko izredno hitro povrne in nudi podjetju enkratno možnost za izboljšanje prodaje in poslovanja. Naslednji korak po doseganju določene mase kvalitetnih obiskovalcev pa je izboljšanje pretvorbe le-teh v nove stranke-kupce. Vse to lahko podjetjem zagotovimo v naših mesečnih paketih optimizacije. Ker gre za časovno nekaj daljši proces, se lahko v začetni fazi podjetje poslužuje tudi oglaševalskih kampanj s plačilom na klik, ki jih omogočata Google in Najdi.si iskalnika.

Če vas zanima analiza vaše obstoječe spletne strani ali ponudba za prenovo z našim produktom in ste pripravljeni investirati v mesečno delo na optimizaciji nove strani, potem ste prišli na pravi naslov! Kontaktirajte nas in obiskal vas bo naš svetovalec.

 

Izdelava spletne strani prilagojene za pametne telefone in tablicemobilni marketing

Vse več ljudi danes dostopa do interneta z mobilnimi napravami, kot so pametni telefoni in tablice. Dostopnost do interneta je skoraj na vsakem koraku, pametni telefon je vseskozi poleg nas, v avtomobilu, v žepu,.....

Uporabnik telefona zahteva, da je spletna stran prilagojena ekranom pametnih telefonov in tablic, pomeni, da je spletna stran enostavno berljiva in da obiskovalec spletne strani preprosto dostopa do informacij in brez napora odda svoje povpraševanje.

Google zmore prepoznati ali je spletna stran izdelana prilagojeno za pametne telefone in tablice, zato Google spletnih strani, ki niso prilagojene pametnim telefonom in tablicam enostavno ne mara. V kolikor se vaša spletna stran še drži na dobrih pozicijah na Google, prenovite spletno stran takoj, preden jo Google zbriše iz prvih mest.

 

izdelava spletnih straniIzdelava spletne strani in priprava optimiziranih spletnih vsebin

V času izdelave spletnih strani je priprava tekstov zelo pomemben element končnega uspeha vaše spletne strani. Priprava spletnih vsebin je zahtevno delo, ki ga lahko prevzame strokovnjak. Pisanje tekstov za spletne strani se precej razlikuje od pisanja tekstov za druge medije. Avtor mora poleg ustrezne predstavitve za uporabnike imeti v mislih tudi optimizacijo spletnih strani in način, kako spletne strani vidijo iskalni pajki (programi, ki jih pošiljajo v splet iskalniki). Primerno napisani teksti omogočijo uporabniku, da dobi vse tiste informacije, ki jih je potreboval, hkrati pa omogočijo strokovnjaku za optimizacijo spletne strani, da izkoristi ves potencial teksta za kar najboljše pozicioniranje med iskalnimi rezultati. Pri večini spletnih projektov poskrbi za vsebine stranka sama, naš svetovalec pa ji poda osnovne informacije, kako naj te vsebine pripravi, da bo rezultat optimizacije kar najboljši.

Optimizacija spletne strani Vsisi d.o.o.

 

Vzdrževanje in analitika spletnih strani

Vsaka spletna stran, ki jo izdelamo v podjetju Vsisi d.o.o. ima CMS - Content Management System oz. dostop do administracije vsebin. Nekatera podjetja imajo svoje kadre, ki lahko prevzamejo urejanje in posodabljanje spletne strani. Večina podjetij pa teh kadrov nima in potrebuje zunanjega partnerja tudi za osnovno ažuriranje strani. Poleg tega sam paket vzdrževanjaspletnih strani vsebuje tudi odpravo ostalih možnih napak, ki se lahko pojavijo na spletnih straneh tekom časa. V ta namen se podpiše posebna vzdrževalna pogodba, ki omogoča podjetju odpravo napak in manjše mesečne popravke na strani. Za ponudbo nas kontaktirajte!

 

Internet marketing

 

Izdelava in optimizacija spletnih strani

Vsisi d.o.o., Ljubljana
Tel: +386 5907 5928
info@vsi.si
www.spletnidonos.si

 

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.