Pričnimo
projekt

Optimizacija spletnih strani – spletna optimizacija po vaši meri

Optimizacija spletne strani za brskalnike

Optimizacija spletnih strani za prva mesta na Google je postopek, s pomočjo katerega iskalniku, kakršen je na primer Google, omogočimo, da našo spletno stran uvrsti med najvišje zadetke oziroma na najboljše pozicije. Ker je to precej zahteven in zapleten postopek, ki zahteva veliko znanja in izkušenj, je delo spletne optimizacije najboljše prepustiti profesionalcem. Nepravilno izvedena optimizacija lahko pomeni veliko tveganje za vašo spletno stran, tvegate namreč tudi, da jo iskalnik odstrani. Tehnike optimizacije spletne strani za Google so zapletene, zato je najboljše, da delo prepustite za to usposobljenim ponudnikom. V podjetju Vsisi d. o. o. imamo z optimizacijo spletnih strani veliko izkušenj. Poleg SEO optimizacije pa vam ponujamo tudi kakovostno izdelavo spletnih strani in izdelavo spletnih trgovin. Če bi tudi vi želeli izstopiti iz množice povprečnih spletnih strani, vas vabimo, da se dogovorite za brezplačen posvet na sedežu našega podjetja v Ljubljani. Skupaj bomo pripravili načrt in strategijo za uspešno optimizacijo vaše spletne strani.

 

SEO optimizacija za Google – uvrstite se na najvišja mesta

SEO optimizacija za Google je ključnega pomena za vašo spletno stran oziroma za njeno uvrščanje na Googlu. S pomočjo SEO tehnik in naših usposobljenih sodelavcev bo vaša spletna stran dosegala visoka mesta med zadetki v Googlu. V podjetju Vsisi d. o. o. poteka optimizacija spletnih strani na treh nivojih, in sicer: On site optimizacija SEO optimizacija spletne strani, Off site optimizacija SEO (pridobivanje relevantnih povezav na vaše spletno mesto) in vzdrževanje pridobljenih pozicij (pridobivanje relevantnih povezav v manjšem obsegu).

 

Kako optimizirati SEO – potek optimizacije spletne strani za Google

V podjetju Vsisi d. o. o. poteka spletna optimizacija spletne strani na sledeč način: vašo spletno stran najprej analiziramo in na podlagi pogovora z vami določimo ključne besede. Nato sledi On site optimizacija, ki vključuje optimizacijo vaše spletne strani. Na tem mestu vam ponujamo novo in ugodno izdelavo za Google optimizirane spletne strani, lahko pa se odločite za optimizacijo obstoječe spletne strani. On site optimizacija obsega prilagoditev elementov na strani, kot so naslov, metapodatke, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani. Off-site SEO  optimizacijo spletnih strani opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega orodja Vsi.si. Nudimo vam možnost Izdelave mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti vaše strani.

  • Category :
  • Type :