Pričnimo
projekt

Najbolj obiskana spletna stran

Če si želite, da bi bila vaša spletna stran bolj obiskana oziroma bolje obiskana kot spletna stran vaše konkurence, to lahko dosežete hitro in enostavno, in sicer z optimizacijo spletne strani. Ustrezna Google optimizacija vaše spletne strani vam zagotavlja, se bo vaša spletna stran uvrstila med prve zadetke v iskalniku. V podjetju Vsisi d. o. o. lahko za vas opravimo profesionalno optimizacijo vaše spletne strani, s pomočjo katere se bo vaša spletna stran kmalu znašla na samem vrhu. Posledično to pomeni, da bo s časoma postala tudi najbolj obiskana spletna stran med vašimi konkurenčnimi podjetji. V podjetju Vsisi d. o. o. poleg optimizacije spletnih strani za Google izvajamo tudi optimizacijo posebnih spletnih strani, kot je na primer blog.

 

Najbolj obiskana spletna stran na GoogleKomu je namenjena optimizacija spletne strani

Vsak, ki ima spletno stran, ve, kako težko je ostati na vrhu. Za to je potrebno stalno delo in vlaganje v vzdrževanje kvalitetne in atraktivne spletne strani. S pomočjo Google optimizacije pa bo vse lažje. Optimizacija spletnih strani je namenjena predvsem podjetjem, ki imajo na trgu veliko konkurenco in zato želijo, da se pri iskanju v brskalnikih s pomočjo ključnih besed, ki najbolje opišejo njihovo dejavnost, njihova spletna stran znajde na vrhu iskalnih zadetkov. Če želite, da vaša spletna stran postane ne samo bolj obiskana, temveč najbolj obiskana, nas kontaktirajte. Z učinkovito optimizacijo vaše spletne strani ali bloga se boste kmalu znašli na samem vrhu, vedno korak pred konkurenco.

 

Kako postane vaša spletna stran najbolj obiskana med konkurenco

Veliko truda je potrebnega, da se spletna stran povzpne med prve zadetke v Googlu. Mogoče se vam zdi, da je vaša spletna stran med konkurenco spregledana in bi želeli, da bi bila bolj obiskana? Za to lahko poskrbimo v podjetju Vsisi d. o. o. Poznamo namreč vse tehnike in trike, s pomočjo katerih bo postala vaša spletna stran najbolj obiskana. Po natančni analizi vaše spletne strani in določitvi ključnih besed, preko katerih vas bodo potencialne stranke lahko našle, sledi on site (postopki, ki jih opravimo na spletni strani, da lahko pričakujemo boljše pozicije v iskalnikih, kot je Google) in off site optimizacija spletne stani oziroma gradnja zunanjih povezav (link-building), ki ga v našem podjetju opravljamo s pomočjo lastnega orodja.

 

On site optimizacija spletne strani

Google optimizacijo on site lahko v grobem razdelimo na:

  • Izbira ustreznega CMS-ja
  • Primerna strukturiranost strani
  • Pripravljanje kvalitetnih vsebin
  • Vnašanje osnovnih elementov optimizacije: naslov, meta opis, ključne besede
  • Priprava primerne oblike z oblikovanjem naslovov, podnaslovov in tekstov pod fotografijami
  • Gradnja notranjih povezav (postavljanje povezav v tekstu med posameznimi podstranmi)
  • Urejanje strani z novimi ali osveženimi vsebinami

 

Optimizacija spletnih strani cenikOff site optimizacija spletne strani

Če želite, da bo vaša spletna stran najbolj obiskana spletna stran med konkurenco, moramo poskrbeti tudi za off site Google optimizacijo, kar pomeni, da moramo poskrbeti za gradnjo zunanjih povezav. Link-building v grobem delimo na:

  • Povezave z drugih strani s podobno vsebino
  • Povezave iz spletnih imenikov
  • Povezave iz forumov, profilov na socialnih omrežjih itd.

Izvajamo pa tudi optimizacijo posebnih spletnih strani, kot je na primer blog.

Kontaktirajte nas in poskrbeli bomo, da bo vaša spletna stran postala najbolj obiskana med konkurenčnimi spletnimi stranmi.

  • Category :
  • Type :