Wordpress ali Magento spletna trgovina?

Wordpress spletna trgovina oziroma izdelava spletne strani in spletne trgovine z Wordpressom je hitra in enostavna. Wordpress je bil prvotno razvit kot platforma za izdelavo blogov, vendar platforma Wordpress omogoča nameščanje tem in vtičnikov, zato je hitro postala platforma, ki se uporablja tudi za izdelavo bolj kompleksnih spletnih strani in spletnih trgovin. V podjetju VSISI d. o. o. se med drugim ukvarjamo tudi z izdelavo Wordpress spletnih trgovin.

Za izdelavo pa uporabljamo tudi druge platforme, kot je na primer Magento. Poleg izdelave Wordpress spletnih trgovin vam ponujamo tudi ostale kakovostne storitve, med drugim tudi optimizacijo spletne trgovine. Sedež našega podjetja je v Ljubljani, kjer lahko poskrbimo tudi za izdelavo vaše spletne strani ali spletne trgovine. S pomočjo optimizacije pa bomo poskrbeli, da se bo vaša spletna trgovina ali stran znašla med najvišjimi zadetki v spletnih iskalnikih, kot je Google.

 

 

 

Izdelava spletnih trgovin Wordpress

Kakovostna izdelava spletne strani!

Kakovostna izdelava spletnih strani in trgovin je nekaj, kar do potankosti obvladamo. O tem pričajo številne zadovoljne stranke, ki smo jih pomagali doseči viden uspeh s tem, da smo jih s pomočjo ustrezne optimizacije povečali število obiskov in nakupov v njihovih spletnih trgovinah. Pri izdelavi trgovin v Wordpressu ali Magentu je izredno pomembno, da je spletna trgovina izdelana tako, da je atraktivna in zanimiva za potencialne stranke. Pomembno je, da se na strani nahajajo relevantni podatki, zanimive vsebine, da je pregledna in privlačna. Dober oblikovalec spletnih strani in trgovin bo prepoznal primerne barve vašega podjetja in jih uporabil za izdelavo spletne strani ali trgovine. Mi lahko poskrbimo tako za izdelavo Wordpress spletne strani kot tudi za vaš naslednji korak – spletno trgovino. Dogovorite se za sestanek v Ljubljani in poiskali bomo primerno rešitev za vas.

Izdelava spletnih trgovin – Wordpress ali Magento?

Če je vaša spletna stran izdelana v Wordpressu je zelo verjetno, da boste pomislili tudi na spletno trgovino v Wordpressu. Pri tem je postal najpogostejša izbira WooCommerce, brezplačni vtičnik, ki lastniku Wordpress strani omogoča izdelavo nakupnega procesa na spletni strani. Izdelava WooComerce Wordpress spletne strani se torej priporoča vsem, ki že imate spletno stran, ki je izdelana v Wordpressu in imate za izdelavo in vzdrževanje Wordpress spletne trgovine dovolj znanja ali izkušenega izvajalca. V podjetju VSISI d. o. o. za izdelavo spletnih trgovin, med drugim, tudi uporabljamo platformo Wordpress. Ker upravljanje spletne trgovine Wordpress ni enostavno ter zahteva veliko tehničnega zananja in strežniških del, priporočamo, da ta del posla prepustite nam. Za izdelavo spletnih trgovin pa se poslužujemo tudi platforme Magento. CMS sistem Magento uporablja kar 21 % top svetovnih spletnih trgovin, kar ga uvršča med najboljše rešitve za izdelavo spletnih trgovin. Ponuja največjo izbiro tem, vtičnikov in nadgradenj, uporabniku pa omogoča enostavno uporabniško izkušnjo in neomejeno možnost prilagoditev z nizkimi stroški razvijanja. V primerjavi z ostalimi platformami je Magento izredno prijazen spletnim iskalnikom, zato je tudi spletna optimizacija strani in trgovin, narejenih v Magentu, lažja.

 

Izdelava spletnih trgovin Magento

 

Kako izbrati pravega ponudnika za izdelavo spletne trgovine?

Vsak, ki se odloča za izdelavo spletne trgovine, bo verjetno naredil naslednje: v Google bo vtipkal »izdelava spletne trgovine«. Iskalnik mu bo ponudil ponudnike storitve. Kako se na podlagi tega odločiti, katerega ponudnika izbrati. Prvo pravilo pri tem je, da cena ne sme biti glavna pri odločitvi. V podjetju VSISI d. o. o. vam ponujamo odlično ceno, ki pa ni le gola številka. Je investicija v vašo prihodnost. Na informativnem sestanku v Ljubljani vam bomo končno ceno povedali vnaprej, tako boste točno vedeli, kolikšna bo in ne bo nobenih presenečenj. Cena investicije pa se vam bo izplačala le, da če bo vaša spletna trgovina obiskana. In tukaj nastopimo mi. S spletno optimizacijo vaše spletne trgovine ali strani lahko poskrbimo, da se bo znašla na najvišjih pozicijah v Googlu. Ponujamo vam tudi vso tehnično podporo pri vzdrževanju vaše spletne strani ali trgovine. Na naši spletni strani si lahko ogledate tudi reference. Prav tako pa so vam na voljo vse informacije o izdelavi spletnih trgovin ali strani. Ponujamo vam kakovostne storitve po meri naročnika, saj pri vsaki izdelavi, naj bo to Wordpress ali Magento, upoštevamo vaše želje, vizije in zahteve.

 

Optimizacija spletne trgovine z VSISI d. o. o. v Ljubljani

V našem podjetju izvajamo tako on site kot tudi off site optimizacijo. Optimizacija spletne strani poenostavljeno pomeni, da je vaša spletna stran ali trgovina prilagojena spletnim iskalnikom tako, da se pojavlja višje med rezultati. Za dobro optimizacijo so ključnega pomena ključne besede, ki najboljše opišejo vaše delovanje ali storitev, ki jo ponujate ter artikel, ki ga prodajate. Dobre pozicije v spletnih iskalnikih pomenijo, da je vaša spletna trgovina bolj vidna svetu. Za doseganje skupnih ciljev uporabljamo tudi ostale strategije, kot so link building, podporni blogi, orodja za analitiko itd. Z nami lahko stopite korak naprej in prehitite vašo konkurenco.

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.