Izdelava spletnih strani WordPress

Prepričljiva, dovolj zmogljiva in sodobna spletna stran podjetja je danes nepogrešljiva. Sodobna internetna stran zahteva najmanj:

  • preprosto dodajanje in urejanje vsebin,
  • urejanje elementov za optimizacijo internetne strani mora biti preprosto
  • kakovostne fotografije na strani,
  • preprosto uporabo spletne strani,
  • dobro vidne kontaktne podatke in kontaktni obrazec,
  • prečiščeno grafično zasnovo, ki je prijazna tudi do tablic in mobilcev (responsive design) ter
  • dobro uporabniško izkušnjo.

 

Naštete lastnosti so del dobrega CMS sistema (Content Managment System), s katerim se zdijo možnosti skoraj neomejene. CMS sistemi omogočajo vsakomur narediti po meri narejeno spletno stran, kjer lahko sami hitro in enostavno dodajate, odstranjujete in kako drugače urejate vsebine. Eden takšnih CMS-jev je tudi WordPress. Izdelava spletnih strani v WordPressu je daleč najbolj priljubljeno, saj ponuja največ možnosti za izdelavo odlične spletne strani.

 

 

Enostavna in izjemno prilagodljiva izdelava spletnih strani v WordPressu

Izdelava Wordpress spletnih straniWordPress je danes vodilna platforma za izdelavo spletnih strani. Upravljanje strani, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter ostala opravila so povsem enostavna. WordPress izdelava spletne strani je uporabnikom prijazna ter omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami. WordPress je tudi iskalnikom zelo prijazno orodje (SEO), tako da si z nekaj znanja lahko nadejamo dobre vidnosti v iskalnikih, kot sta Google in Najdi.si.
Izdelava spletnih strani v WordPressu je varna, saj se vsaka odkrita ranljivost v sistemu hitro in strokovno odpravi. WordPress spletna stran zagotavlja izjemno preproste posodobitve z enim klikom, tako za jedro, kot tudi za nameščene oblikovne predloge ter vtičnike. Na voljo je zelo veliko vtičnikov za takorekoč vsako funkcionalnost, ki si jo zamislimo. In najboljše pri tem je, da so mnogi vtičniki povsem brezplačni, zato je WordPress izdelava spletne strani lahko zelo ugodna.


Ena izmed glavnih prednosti, ki jih prinaša izdelava spletnih strani v WordPressu, je v tem, da gre za odprto kodni sistem, s čigar razvojem se ukvarja tako rekoč cel svet. Kar se spomnite, je praktično že razvito, samo poiskati je potrebno in včasih kaj prilagoditi. 
Po zaslugi prilagodljivega administracijskega okolja, ki ga prinaša WordPress izdelava spletne strani, lahko vsakdo v podjetju upravlja z vsebino. Administracijska plošča je tako enostavna, da je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in urejanje vsebine, stvar minut.

Zaradi svoje vsestranskosti in razširjenosti se WordPress izdelava spletne strani lahko prikroji za takorekoč za vsako potrebo. Naj bo enostaven blog, pristajalna stran, spletna trgovina ali pa zahtevna spletna stran podjetja, izdelava spletnih strani v WordPressu je prava izbira za vas. Obiščite nas.

 

Izdelava spletnih strani za 1. mesto na Google

Izdelava spletnih strani za večjo prodajo in večji dobiček

Vsisi d.o.o. Ljubljana

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.