Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani v Wordpressu

Prepričljiva, dovolj zmogljiva in sodobna spletna stran podjetja je danes nepogrešljiva. Sodobna internetna stran zahteva najmanj:

  • preprosto dodajanje in urejanje vsebin,

  • urejanje elementov za optimizacije spletne strani mora biti enostavno,

  • kakovostne fotografije na strani,

  • preprosto uporabo spletne strani,

  • dobro vidne kontaktne podatke in kontaktni obrazec,

  • prečiščeno grafično zasnovo, ki je prijazna tudi do tablic in pametnih telefonov in

  • dobro uporabniško izkušnjo.

Naštete lastnosti so del dobrega CMS sistema. CMS sistemi omogočajo izdelavo po meri narejene spletne strani, kjer lahko sami hitro in enostavno dodajate, odstranjujete ali kako drugače urejate vsebine. Eden takšnih CMS-jev je tudi Wordpress. Izdelava spletnih strani v Wordpressu je izreno priljubljena, saj ponuja veliko možnosti za izdelavo. V podjetju Vsisi d. o. o. lahko izbirate med različnimi CMS-ji za izdelavo spletnih strani, med njimi je tudi priljubljeni urejevalnik Wordpress, Dupal in naš lasten CMS, ki smo ga razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo.

Wordpress izdelava spletne strani

Enostavna in izjemno prilagodljiva spletna stran, izdelana v WordPressu

Wordpress je danes vodilna platforma za izdelavo spletnih strani. Upravljanje strani, dodajanje vsebin, galerij, kreiranje spletnih obrazcev ter ostala opravila so v Wordpressu zelo enostavna. Wordpress CMS je e uporabnikom prijazen in omogoča zelo enostavno upravljanje z vsebinami. Wordpress je tudi iskalnikom zelo prijazno orodje (SEO). Izdelava spletnih stani v Wordpresuu je tudi varna, saj se vsaka odkrita ranljivost v sistemu hitro in strokovno odpravi. Spletna stran, ki je izdelana v Wordpressu, zagotavlja izjemno preproste posodobitve z enim klikom, tako za jedro kot tudi za nameščene oblikovne predloge ter vtičnike. Na voljo je zelo veliko vtičnikov za skoraj vsako stvar, ki si jo zamislimo. In najboljše pri tem je, da so mnogi vtičniki povsem brezplačni, zato je Wordpress izdelava spletne strani lahko zelo ugodna. Tudi v podjetju Vsisi d. o. o. vam ponujamo izdelavo spletne strani v Wordpressu, pa tudi v ostalih platformah za izdelavo spletnih strani.

Prednosti izdelave v Wordpressu

Ena izmed glavnih prednosti, ki jih prinaša izdelava spletne stani v Wordpressu, je v tem, da gre za odprto kodni sistem, s čigar razvojem se ukvarja tako rekoč cel svet. Kar se spomnite, je praktično že razvito, samo poiskati je potrebno in včasih kaj prilagoditi. Po zaslugi prilagodljivega administracijskega okolja, ki ga prinaša Wordpress izdelava spletne strani, lahko vsakdo v podjetju upravlja z vsebino. Administracijska plošča je tako enostavna, da je usposabljanje novih sodelavcev za dodajanje in urejanje vsebine stvar minut. Zaradi svoje vsestranskosti in razširjenosti se Wordpress izdelava spletne strani lahko prilagodi vsaki potrebi, pa naj bo to enostaven blog, pristajalna stran, spletna trgovina ali pa zahtevna spletna stran podjetja. Izdelava spletnih strani v Wordpressu je lahko prava izbira tudi za vas. Kontaktirajte nas in skupaj se bomo odločili, ali je za izdelavo vaše spletne strani primeren Wordpress ali kateri od drugih CMS-jev.

Wordpress CMS izdelava spletne strani

 

 

Izdelava spletnih strani za prvo mesto na Googlu

Lahko imate najboljšo spletno stran, ki je atraktivno oblikovana in na sploh popolno, toda če ni vidna na spletu, ne pomeni nič. Kot da je ni! Pri izdelavi spletne strani je zato najbolj pomembno, da je prijazna iskalnikom, kot je Google. Dobro optimizirana spletna stran bo dosegala visoke pozicije na Googlu, posledično bo deležna večjega obiska. To pa je vaš cilj. V podjetju Vsisi d. o. o. izdelujemo spletne strani v različnih urejevalnikih, med drugim tudi v Wordpressu. Ne glede na to, kateri urejevalnik izberete, mi bomo poskrbeli za to, da se bo vaša spletna stran znašla visoko med iskalnimi zadetki. Se sprašujete, kako je to mogoče? Odgovor je SEO optimizacija spletne strani. Optimizacija je temelj naše dejavnosti že od samega začetka! Lep dizajn in premišljena zasnova je brezpredmetna, če ste nevidni svetu. Zato postanite vidni in prepustite optimizacijo spletnih strani strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem. Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve.

 

 

Izdelava spletnih strani v Wordpressu in ostale storitve

Poleg kakovostne izdelave Wordpress strani in izdelave spletnih strani v ostalih platformah vam ponujamo tudi ostale storitve, med drugim uredimo tudi gostovanje spletne strani in poskrbimo za njeno vzdrževanje. Še tako lepa stran bo zanič, če bo obiskovalec dolgo čakal, da se mu podstran naloži. V podjetju Vsisi d. o. o. vam nudimo sodobne strežnike, ki zadoščajo strožjim svetovnim kriterijem. Od gostovanja v oblaku do gostovanja na SSD pogonih. Zagotovimo lahko, da so gostovanja, ki jih uporabljamo hitra, stabilna in predvsem varna. Cene so odvisne od zvrsti gostovanja in zakupljenega prostora, se pa trudimo, da smo čimbolj konkurenčni! Objava spletne strani še ne pomeni konca zgodbe, kajti spletn se konstantno giblje in spreminja. Zato je po objavi spletno stran potrebno posodabljati in dopolnjevati. Wordpress ima občasno varnostne posodobitve, ki so lahko nujne za preprečevanje raznih vdorov in ostalih zlonamernih posegov. V sklopu vzdrževanja se lahko dogovorimo za »delo na strani« kjer se v intervalih dodaja svežo vsebino, novice in slikovni material ter posodablja obstoječo vsebino.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.