Izdelava spletnih strani

Mi ustvarjamo digitalne izkušnje. Mi prisluhnemo vašim željam. Mi združimo tehnični aspekt postavitve spletne strani z videzom vašega podjetja in vse skupaj potisnemo še višje, na prvo stran Google iskalnika. Naša izkušena web development ekipa ne poskrbi samo za prefinjen in moderen videz vaše spletne strani ter tehnično brezhibnost, ampak postavi vse potrebne temelje pri izdelavi spletnih strani za SEO Google optimizacijo.

Prvi korak pri izdelavi spletne strani je načrt izdelave spletne strani in aplikacij, ki ustreza vašim željam in potrebam. Spletno stran lahko izdelamo na podlagi atraktivnih in modernih predlog ali pa ustvarimo unikaten dizajn. Pri samem oblikovanju in izdelavi spletne strani upoštevamo vaše ideje in želje ter spletno stran tehnično izpopolnimo. Vašo novo spletno stran lahko postavimo na našem CMS-ju, ki je plod lastnega razvoja, ali pa na poznanih odprto-kodnih platformah (Wordpress). Vse platforme nudijo možnost razširitve v spletno trgovino in urejanje ali dodajanje vsebine kadarkoli po objavi spletne strani. Vaša nova spletna stran bo tudi popolnoma prilagojena uporabnikom na mobilnih telefonih in tablicah. Po končani izdelavi spletne strani pa implementiramo še SSL certifikat, ki je nujno potreben za varen pretok podatkov na spletu.

Vaša spletna stran je ogledalo vašega podjetja. S tem v mislih pristopimo k vsaki stranki in jo obravnavamo individualno ter postavimo stran, ki vam bo vsakič in vedno znova v ponos.

 

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

- Milton Glaser

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.