Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin

Prenova spletnih strani

Prenova spletnih strani

Izdelava strani je eleganten proces, ki deluje

Z leti izkušenj bomo poskrbeli za prefinjen in moderen videz vaše spletne strani in tehnično brezhibnost. To vključuje vse potrebne temelje za izdelavo in optimizacijo. Prvi korak pri izdelavi spletne strani je načrt izdelave, ki ustreza vašim željam in potrebam. Spletno stran lahko izdelamo na podlagi atraktivnih in modernih predlog ali pa ustvarimo unikaten dizajn. Pri samem oblikovanju in izdelavi spletne strani upoštevamo vaše ideje in jih vkomponiramo v svetovne standarde.

Vašo novo spletno stran lahko postavimo na našem CMS-ju, ki je plod lastnega razvoja, ali pa na poznanih odprtokodnih platformah kot so Wordpress, Magento, Drupal,... Vse platforme nudijo možnost razširitve v spletno trgovino in urejanja oz. dodajanja vsebine kadarkoli po objavi spletne strani. Vaša nova spletna stran bp prilagojena mobilnim telefonom in tablicam. Ob objavi se namesti še SSL certifikat, ki je potreben za varen/zaseben pretok podatkov na spletu.

Analiza in načrtovanje

Sprva je potrebno vedeti komu bo sploh namenjena spletna stran. Katera je ciljna publika? Kakšni so vaši cilji, napovedi in želje? Z dobrim premislekom in načrtovanjem se lažje približamo tistim obiskovalcem, ki vam bodo koristili.

1

Oblikovanje in UX

Slaba uporabniška izkušnja (ang. user experience - UX) je lahko smrtna obsodba za spletno stran. Enostavni postopki nakupa, premišljeno postavljeni elementi in jasnost informacij so bistvenega pomena za vračanje obiskovalcev.

2

Razvoj

Implementacija iz dobre ideje v digitalne bite. Izdelava in izpopolnitev najrazličnejših funkcionalnosti spletne strani - na računalnikih, telefonih, pametnih hladilnikih... No tako hudo še ni. Se pa proces razvoja stalno spreminja.

3

Vzdrževanje in podpora

Z objavo spletne strani še ni konec zgodbe. Nudimo vzdrževanje in podporo strankam, varnostne posodobitve Wordpress-a, reševanje težav s strežniki in e-pošto,... Trudimo se, da je naš odzivni čas kar najkrajši!

5

Optimizacija

Izvajamo tako on-site kot off-site optimizacijo. Z dobrimi pozicijami v brskalnikih je vaša spletna stran bolj vidna svetu. Link building, podporni blogi, orodja za analitiko in mnogo več se uporablja za doseganje skupnih ciljev.

4

Urejevalniki, v katerih vam postavimo spletno stran

Wordpress

Drupal

Business Catalyst

WooCommerce

Magento

OpenCart

SOL lasten CMS

Hmm, nisem še prepričan. Potrebujem več informacij ...

Zakaj se odločiti za nas?

Hitra izdelava

Enostaven urejevalnik vsebin

Visoke pozicije

Vzdrževanje in podpora

Mobilna prijaznost

Sodobna oblika

Druge storitve

Pristajalna stran

Gre za podstran, ustvarjeno posebej za tržno ali oglaševalsko akcijo. Tam obiskovalec "pristane", ko klikne na vaš oglas. Ciljne strani so večinoma zasnovane z namenom klika na Call to Action gumbom (CTA) ali kontaktno formo.

Prevajanje vsebin

Se želite razširiti na tuj trg? Vam povzroča preglavice neznan jezik? Z našimi izkušenimi prevajalci in pisci vsebin lahko preprečite nevšečnosti. Od angleščine do češčine do cirilice - nudimo širok spekter jezikov za prevajanje v in iz slovenščine.

Tehnične izboljšave

Splet se vsak dan spreminja, širi in razvija. Vedno hitreje. V današnjem času lahko spletne strani hitro zastarijo po dizajnu - ali še huje - varnosti. S tehničnimi izboljšavami boste poskrbeli, da vaša obstoječa spletna stran dlje časa konkurira ostalim.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.