Izdelava in oblikovanje spletnih strani

Izdelava spletnih trgovin

IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN

 

SEO spletnih strani

Temelj naše dejavnosti! Že od samega začetka naše podjetje stremi k čim boljši optimizaciji spletnih strani in trgovin naših partnerjev. Brez dvoma lahko trdimo, da dobro opravljamo storitev izdelave in optimizacije strani. To lahko potrdi več kot 100 zadovoljnih strank. A lep dizajn in premišljena zasnova je brezpredmetna, če ste nevidni svetu. Zato poskrbite, da boste postali vidni in prepustite optimizacijo spletnih strani strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem. Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. Mi poskrbimo, da smo na tekočem s konstantnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem na svetovnih SEO konferencah kot je npr. BrightonSEO.

 

 

Analiza STANJA

Pred pričetkom dela je potrebno natančno preveriti trenutno stanje spletne strani. Katere so vaše prednosti, kaj je nujno potrebno izboljšave? Skrbna analiza projekta postavi trdne temelje za nadaljnje delo in boljši končni rezultat.

1
Izdelava spletnih strani

STRUKTURA STRANI

Bistvenega pomena je smiselno postavljena struktura spletne strani. Kako na preprost in učinkovit način predstaviti vsebino ali izdelke? Preglednost in enostavno dostopanje do tistega, kar se išče, je recept za dobro počutje obiskovalcev.

2
Izdelava spletne strani

MODULI

Ne glede na to, kateri urejevalnik vsebin (CMS) boste izbrali, v pomoč vam bodo številni moduli. Od e-novic do spletne trgovine oz. kataloga izdelkov - z moduli dodamo spletnemu mestu tiste funkcije, ki jih potrebuje.

3
 
Izdelava spletne strani

VNOS VSEBIN

Nudimo storitev vnosa obstoječih vsebin in izdelkov iz stare strani v novo. Pri tem skrbno pazimo na kakovost in predhodne tiskarske napake. Če gre za zelo stare vsebine, jih obogatimo in olepšamo, da so v koraku s časom.

5
Izdelava spletnih strani

IZDELAVA GRADIVA

Strokovno izdelano gradivo glede na vašo dejavnost, ponudbo in izbrane ključne fraze. Prav tako prenašamo obstoječe vsebine in jih obogatimo s slikami. Nudimo profesionalno prevajanje besedil v in iz širokega spektra jezikov.

4
 

Urejevalniki, v katerih vam izdelamo spletno stran

Urejevalnik vsebine oziroma CMS (ang. “content management system”) je orodje, s katerim se lažje ureja vsebino, multimedije in ostale elemente spletne strani. CMS-ji dajo sposobnost urejanja tudi tistim, ki niso najbolj vešči izdelovanja spletnih strani. Med CMS-ji, ki jih pri nas lahko izberete, so najbolj priljubljeni Wordpress, Drupal in naš lastni CMS. Slednjega smo razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Potrebujete spletno trgovino? Glede na vrsto in obseg priporočamo WordPress-ov WooCommerce ali Magento.

Wordpress

Drupal

Business Catalyst

WooCommerce

Magento

OpenCart

SOL CMS

 

Gostovanje spletne strani

Še tako lepa stran bo zanič, če bo obiskovalec dolgo čakal, da se mu podstran naloži. Izbira gostovanja je pomemben korak – a kolikšna je cena? Kako je z brezplačnim SSL certifikatom? Pri vsi.si nudimo sodobne strežnike, ki zadoščajo strožjim svetovnim kriterijem: od gostovanja v oblaku do gostovanja na SSD pogonih. Zagotovimo lahko, da so gostovanja, ki jih uporabljamo, hitra, stabilna in predvsem varna. Cene so odvisne od zvrsti gostovanja in zakupljenega prostora, se pa trudimo, da smo čimbolj konkurenčni!

Vzdrževanje spletne strani

Objava spletne strani še ne pomeni konec zgodbe – splet se konstantno giblje in spreminja. Zato je po objavi spletno stran potrebno posodabljati in dopolnjevati. WordPress ima občasno varnostne posodobitve, ki so lahko nujne za preprečevanje raznih vdorov in ostalih zlonamernih posegov. V sklopu vzdrževanja se lahko dogovorimo za »delo na strani«, kjer se v intervalih dodaja svežo vsebino, novice in slikovni material ter posodablja obstoječo vsebino.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.