Izdelava spletnih strani trgovina

 

Izdelava spletnih strani, trgovina in optimizacija spletnih strani in internetnih trgovin so le nekatere od storitev, ki vam jih po ugodnem ceniku ponujamo v podjetju VSISI d. o. o. Izdelava spletnih strani poteka v dogovoru s strankami, kar pomeni, da pri tem upoštevamo želje in zahteve naših strank. Skupaj načrtujemo in se dogovarjamo, za vas pa izdelamo kakovostno spletno stran ali spletni trgovino, ki vam bo prinesla večji poslovni uspeh. Za izdelavo spletnih strani in trgovin se poslužujemo različnih platform oziroma CMS sistemov, med drugim uporabljamo tudi Wordpress, Drupal, Business Catalyst, WooCommerce, Magento in OpenCart.

Več informacij o izdelavi spletnih strani in trgovin lahko dobite na naši spletni strani. Če pa vas zanima cenik oziroma cene naših storitev, vas vabimo, da se dogovorite za brezplačni sestanek v Ljubljani, kjer vam bomo posredovali vse informacije. Vsaka nova izdelava spletne strani in trgovine je projekt zase, na ceno pa vpliva veliko dejavnikov. Prav zato vam lahko le po dogovoru o tem, kaj si pravzaprav želite, ponudimo ponudbo s ceno.

 

 

 

Cenik izdelave spletnih trgovin in strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je kakovostno izdelana, atraktivna in zanimiva potencialnim strankam. Isto velja za spletno oziroma internetno trgovino. Pri izdelavi spletnih strani ne bi smel biti cenik oziroma cena glavno vodilo, kajti pomembnejša od cenika je kvaliteta storitve. Ker je na spletu ogromno ponudnikov, ki ponujajo poceni izdelavo spletnih strani, ni pa mogoče vedeti, ali so zares kvalitetno izdelane, priporočamo, da za izdelavo spletne strani angažirate profesionalce, kot smo v podjetju VSISI d. o. o. Pri izdelavi spletnih strani, predvsem pa pri spletnih trgovinah, je pomembno, kako si zagotoviti obiske. In na tem področju smo v našem podjetju zares močni. S primerno optimizacijo spletnih strani in trgovin lahko poskrbimo, da se bo vaša internetna stran znašla med top zadetki v spletnih iskalnikih. Stroški izdelave spletne trgovine so upravičeni le pod pogojem, da vam spletna trgovina prinaša promet. Če se odločite za izdelavo spletne strani, trgovine pri nas, velikega budžeta za oglaševanje ne potrebujete, saj bomo za vas ob najmanjši možni finančni investiciji dosegli najboljši možni rezultat. Poskrbeli bomo, namreč, da se bo s pomočjo kakovostne optimizacije vaše spletne trgovine ali strani vaša internetna stran znašla na prvi strani Googla v seznamu organskih zadetkov v povezavi s tistimi pojmi, ki najbolje opišejo področje vašega delovanja in vaših storitev. Zato vas vabimo, da nas pokličete ali nas kontaktirate preko elektronske pošte in spletnega obrazca, in se dogovorite za sestanek z nami v Ljubljani. Predstavili vam bomo okvirni cenik ter se dogovorili o nadaljnjem sodelovanju.

 

 

 

Izdelava internetnih trgovin po meri naročnika

Izdelava internetnih trgovin po meri naročnika

Spletna trgovina je smiselna le v slučaju, da se vam investicija vanjo v razumljivem času povrne. In mi vam lahko to zagotovimo s pomočjo SEO optimizacije vaše internetne trgovine. Pri izdelavi spletne trgovine upoštevamo želje in zahteve naročnika, s strokovnimi nasveti pa vam pomagamo pri vseh vaših vprašanjih in dvomih. V bistvu počnemo vse, kar počne tudi naša konkurenca, le da imamo tudi dodatne, samosvoje in unikatne prijeme, ki nam omogočajo dodatno primerjalno prednost. Če potrebujete kakovostno izdelano spletno trgovino, ki bo pritegnila veliko obiskovalcev ter vam zagotovila uspeh, potem vas vabimo, da nas kontaktirate. Mi vemo, kako izdelati dobro spletno trgovino. Vemo pa tudi, kako se lahko povzpnete med visoke zadetke na spletnih brskalnikih.

Kako nam lahko CMS olajša delo pri izdelavi spletnih trgovin in strani?

V podjetju VSISI d. o. o. za izdelavo spletnih trgovin in strani uporabljamo različne CMS-je. CMS (slovensko: sistem za upravljanje vsebin) je sistem, ki omogoča urejanje in vzdrževanje vsebin spletnih strani brez označevalnega jezika HTML. Urednik spletne strani tako lahko popolnoma samostojno spreminja vsebine in druge elemente internetne strani brez pomoči podjetja, ki je stran izdelalo. V podjetju VSISI d. o. o. uporabljamo različne sisteme za izdelavo spletnih trgovin in strani, med drugim tudi izredno priljubljen Wordpress in platformo Magento. Ker je osveževanje in dopolnjevanje spletnih trgovin in strani s CMS sistemom zelo preprosto, postaja CMS tudi vedno bolj priljubljen. Za izdelavo in urejanje spletnih strani je zato kvaliteten CMS zelo pomemben. S pomočjo enostavnega CMS sistema pa lahko potem, ko smo za vas kakovostno izdelali spletno trgovino ali stran, tudi redno ažurirate vašo internetno trgovino.

Izdelava spletnih trgovin CMS

 

 

Lasten sistem za urejanje spletnih trgovin

V podjetju VSISI d. o. o. iz Ljubljane smo razvili tudi lasten sistem za enostavno in samostojno urejanje spletnih strani. Naš sistem je uporabniku prijazen, upošteva vse zakonitosti optimizacije spletnih strani, do njega pa lahko dostopate kjerkoli, le da imate povezavo s svetovnim spletom. Izdelava spletnih trgovin in strani vključuje tako načrtovanje kot tudi oblikovanje in nadaljnje sodelovanje z naročnikom. Izdelava internetnih trgovin in spletnih strani je pri nas ugodna, storitev pa opravljena na visokem kakovostnem nivoju. Obiščite nas v Ljubljani in se sami prepričajte o kvaliteti naših storitev.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.