Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletne strani in optimizacija spletnih strani

Izdelava spletne strani je prvi korak spletnega marketinga. Preden postavite spletno stran je pomembno izbrati primerno domeno. V Sloveniji je več različnih registrarjev domen,  lahko pa vam pri izboru prave domene svetujemo tudi mi. Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, saj predstavlja in zastopa vašo dejavnost na spletu 24/7 vse dni na vseh lokacijah sočasno.

Izdelava spletnih strani  in SEO optimizacija spletnih strani sta nekaj, kar do potankosti obvladamo v podjetju Vsi.si d. o. o. Imamo ogromno izkušenj, saj smo na trgu vse od leta 2005. Poleg izdelave spletne strani in optimizacije v podjetju poskrbimo tudi za gostovanje spletne strani.

Gostovanje spletne strani je zelo pomembno, saj obiskovalec zahteva, da se spletna stran odpira hitro, poleg tega pa je primerna izbira gostovanja spletne strani pomembna tudi za optimizacijo, saj Google v svojem algoritmu upošteva tudi hitrost odpiranaj spletnih strani. V podjetju Vsi.si poskrbimo tudi za zdelavo spletne trgovine in drugih WEB aplikacij ter ostale spletne storitve, vključno z vsemi strategijami spletnega marketinga.

Vas zanima, kaj je SEO optimizacija spletne strani? Če še niste slišali zanjo, potem se vaša spletna stran zagotovo ne nahaja prav visoko v spletnih iskalnikih. Z našo pomočjo lahko to spremenite. SEO optimizacija strani pomeni izkoristiti elektronsko tržno nišo. Primerna izdelava spletne strani in optimizacija strani bo vašo spletno stran dvignila na prva mesta na spletnem iskalniku Google, kar pomeni, da bo spletna stran bolj obiskana, ujela bo več kupcev, več kot bo obiska vaše strani, močnejše gostovanje spletne strani boste potrebovali. Naj bo domena vaše spletne strani takšna, da opiše vas in vaše storitve in da si jo bo preprosto zapomniti. Primerna domena pomaga pri optimizaciji spletne strani.

izdelava spletne strani

SEO optimizacija spletnih strani in trgovin

Optimizacija spletne strani SEO je postopek, ki izboljša vašo vidljivost na spletu oziroma spletnih iskalnikih preko naravnih in neplačanih iskalnih rezultatov. Vsak iskalnik ima svoja pravila za razvrščanje zadetkov, ki se pokažejo, ko vanj vtipkamo želen iskalni pojem ali ključno besedo. Ker se pravila iskalnikov neprestano spreminjajo, je optimizacija spletnih strani dinamičen proces, ki zahteva neprestano prilagajanje vsebin.

Glavni cilj SEO optimizacije je doseči čim višje rangiranje za iskalne pojme, ki so določeni z analizo ključnih besed. Izdelava spletne strani je zelo primeren trenutek, v katerem se lahko vaša spletna stran vidno povzpne na Google ali pa pade. V podjetju Vsi.si dajemo v procesu izdelave spletnih strani in izdelave spletne trgovine ogromen poudarek SEO optimizaciji, zato naše strani ob izdelavi na Google vidno poskočijo.

Ostale oblike optimizacije oglaševanja spletnih trgovin, kot je na primer ciljno Google oglaševanje, se osredotočajo na plačljive iskalne rezultate. V splošnem velja, da višje, kot se spletna stran  ali E-trgovina pojavi med iskalnimi zadetki, več uporabnikov jo bo obiskalo. Kot strategija internetnega oglaševanja SEO razišče, kako iskalniki delujejo, kaj ljudje iščejo in katere iskalne fraze uporabljajo. V podjetju Vsi.si d. o. o. poleg izdelave spletne strani poskrbimo tudi za optimizacijo spletne trgovine, spletne strani.

Vanjo so vključeni različni postopki in tehnike kot so prirejanje vsebin, HTML struktura in ustrezne meta oznake, ki povečajo relevantnost ključnih besed. Eden od načinov izdelave SEO optimizacije pa je tudi izdelava in povečanje števila povratnih povezav. Stopite v stik z nami in stopili boste korak bližje vašemu cilju. Dovolite, da poskrbimo, da bo izdelava spletne strani in izdelava spletne trgovine za vas donosna, da bo z visoko pozicijo na Google ujela veliko kupcev.

izdelava internetnih strani

Kvalitetna izdelava spletne strani in spletnih trgovin

Vas zanima zakaj se neke spletne strani nahajajo n prvih mestih na Google, spet druge pa he izgubijo v poplavi spletnih strani in e-trgovin. Če želiti biti v Vrhu na spletu mora biti izdelava spletne strani in spletnih trgovin vrhunska, zaje,ati mora vrhunsko SEO optimizacijo strani. Vas zanima, kako izgleda kvalitetna izdelava spletne strani? V podjetju Vsi.si vemo kako in razumemo zakaj.

Ne le, da sta oblikovanje in izdelava internetne strani pri nas kakovostni, poskrbeli smo tudi, da je cena za izdelavo ugodna. Cena je oblikovana tako, da boste za svoj denar dobili največ. Poskrbeli bomo za učinkovito optimizacijo spletne strani, ki bo zagotovo povečala obisk vaše spletne strani, za primeren izbor domene in registracijo domene, za kvalitetno spletno gostovanje,…

SEO optimizacija strani in e-trgovin pomeni, da se bo vaše spletno mesto v kratkem času znašlo med najvišjimi, če ne celo na najvišjem mestu v iskalniku Google, Najdi.si. Izbira primernega ponudnika za izdelavo je osnova za spletno prepoznavnost. V našem podjetju internetne strani prenovimo in izdelujemo natančno, zavzeto in z vedno svežimi idejami. Za vas tudi uredimo gostovanje spletne strani na varnih strežnikih. Kontaktirajte nas in z veseljem bomo poskrbeli za izdelavo ali prenovo vašega spletnega mesta po ugodni ceni in na najvišjem nivoju kakovosti.

Investirajte v izdelavo SEO optimizacije spletne strani in e-trgovin!

S pravilno SEO optimizacijo internetnih strani in SEO spletnih trgovin lahko poskrbite, da je vaša spletna stran za vsako besedo in besedno zvezo, ki je povezana z vašimi storitvami in z vašimi produkti na prvi strani spletnega iskalnika Google, Najdi.si in seveda tudi drugih, sploh, če ciljate globalno. Na prvi strani internetnih iskalnikov se namreč zadržuje približno 94 % ljudi in če vas tam ni, potem gre velika večina potencialnih kupcev in poslovnih partnerjev mimo vas.

Investiranje v pravilno izdelavo SEO optimizacije spletne strani, saj ima prav SEO izdelava strani ali optimizacija spletnih trgovin izjemno in večkratno stopnjo donosa v primerjavi z drugimi vrstami trženja in promocije. Izdelava internetnih strani in optimizacija spletne trgovine, strani je delo za strokovnjake, zato smo tu, da vam pomagamo in odpremo okno v digitalni svet ter vas postavimo na prvo stran Google za vse vaše ključne besede!

Z našo pomočjo boste izboljšali vaše rezultate na internetnih iskalnikih in pridobili več kupcev. Investicija v kakovostno izdelavo spletne strani in njeno SEO optimizacijo je investicija v vašo prihodnost. Izberite primerno domeno vaše spletne strani, saj vas bo domena spremljala skozi celoten razvoj podjetja, in investirajte v kvalitetno gostovanje internetnih strani, kupec ne želi čakati, da se vaša spletna stran naloži.

Izdelava spletne strani ali izdelava spletnih strani je investicija

izdelava spletne strani in izdelava internetnih trgovin je storitev, ki jo v podjetju Vsi.si d.o.o. izvajamo že vse od leta 2005, zato imamo danes zelo veliko izkušenj, zelo veliko znanja, ki nas bogati in nam daje konkurenčno prednost pred ostalimi ponudniki spletnega marketinga.

Poskrbeli bomo za oblikovanje prefinjenega in moderenega videza vaše spletne strani ali internetne trgovine, izdelava spletne strani pa bo potekala z upoštevanjem vseh kriterijev SEO optimizacije za Google, tako bo spletna stran optimizirana in tehnično brezhibna.

Prvi korak pri izdelavi je premišljen in dobro zasnovan načrt, ki ustreza vašim željam, potrebam in zahtevam. Spletno stran vam izdelamo na podlagi atraktivnih in modernih predlog, za vas pa lahko oblikujemo tudi povsem unikaten dizajn spletne trgovine. Pri sami izdelavi internetne strani in oblikovanju grafične podobe strani upoštevamo vse vaše želje, ideje in vizije ter jih vkomponiramo v svetovne standarde.

Vaša prenovljena spletna stran bo izdelana v našem lastnem CMS-ju ali pa na poznanih odprtokodnih platformah, kot so WordPress, Magento, Woocommerce,…. itd. Vse CMS platforme, ki jih uporabljamo pri SEO izdelavi spletnih strani, ponujajo tudi možnost razširitve in izdelavo spletne trgovine.

Izdelava spletne trgovine

Izdelava internetnih strani ter internetno gostovanje

Izdelava internetnih strani in izdelava spletnih trgovin, preprosto ni dovolj. Na svetu je cela poplava spletnih strani (statistika dogajanja na spletu), zato se velika množica internetnih stran na spletu izgubi. Eni s pomočjo spletnih strani bogatijo, spet drugi v spletni marketing ne verjamejo.

Dobre spletne strani in donosne internetne trgovine so ključ do uspeha. Verjetno tudi sami veste, da je na spletu izjemno veliko strani, ki predstavljajo konkurenčna podjetja. Optimizacija internetnih strani pripomore, da se stranke med vsemi ponudniki odločijo prav za vas!

Naša ponudba zajema kakovostno izdelavo spletnih strani, SEO optimizacijo, gostovanje in izdelavo drugih spletnih aplikacij ter upravljanje socialnih omrežij. Pri nas lahko tudi registrirate in podaljšate spletne domene, gostovanje spletnih strani poteka na vrhunskih serverjih. Dovolite nam, da v sodelovanju z vami izdelamo spletno stran, ki bo prepričala vaše potencialne (in obstoječe) stranke.

Prehitite konkurenco in stopite v kontakt z nami, od konkurence nas loči orodje za SEO optimizacijo spletne strani Vsi.si, kjer za svoje poslovne partnerje izdelamo sekundarno spletno stran, ki pomaga da prodrete na 1. mesta na Google, torej prehitite konkurenco po zelo ugodni ceni.