26. februar 2016

Optimizacija spletnih strani za Google omogoča vaši spletni strani boljšo vidljivost in posledično več obiska. Optimizacija spletnih strani (Google, Najdi.si in ostali brskalniki) stoji za prevodom angleške besede »Search Engine Optimization« (na kratko SEO) in omogoča, da vas potencialne stranke lažje najdejo.

 

Želite prvo mesto na Googlu? Potem potrebujete optimizacijo spletne strani za Google

Če hočete biti en korak pred konkurenco in želite, da je vaša spletna stran vidna potem je nujna spletna optimizacija oziroma optimizacija spletnih strani za Google, Najdi.si, Yahoo in ostale brskalnike. Optimizacija spletne strani za Google tako preprosto pomeni, da je spletna stran izdelana po določenih kriterijih, ki jih zahteva spletni brskalnik Google. Ste kdaj vpisali ključno besedo iskanja in se spraševali zakaj so nekatere strani spredaj, druge pa v ozadju. Če ste se kdaj spraševali zakspletne strani na prvi strani, druge pa nekje zadaj. Odgovor je preprost : optimizacija spletaj so nekatere ne strani (google). S pomočjo optimizacije bo tako vaša spletna stran v svetu svetovnega spleta postala vidna in potencialne stranke vas bodo lažje našle.

Optimizacijo spletne strani (Google, Najdi.si,...) za vas profesionalno opravi podjetje Vsi.si. Za vas izvajamo tako optimizacijo na sami strani (on site) in optimizacijo zunaj vaše strani (off site)

 

ON SITE in OFF SITE optimizacija

Optimizacija spletnih strani za GoogleOn-site SEO oziroma optimizacija same spletne strani za Google: Pri podjetju Vsi.si vam lahko izdelamo optimizacijo za Google pri že izdelani spletni strani za vas pa izdelamo tudi optimizirano novo spletno stran. On site optimizacija vaše spletni strani (Google) bo tako obsegala prilagoditev elementov na strani kot so naslov, metapodatke, opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani.

Off-site SEO oziroma optimizacijo zunaj same splete strani opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega orodja Vsi.si. Nudimo vam možnost zakupa mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti vaše strani.

Ključne besede in temo besedil za optimizacijo za Google določimo v sodelovanju z vami in v skladu z aktualnimi pravili iskalnikov

Optimizacija spletne strani (Google, Najdi.si,...) bo povečala obisk vaše strani in posledično uspešnost vašega podjetja. Stopite v stik z nami preko telefona, elektronske pošte ali obrazca na spletni strani in skupaj bomo poiskali optimalno rešitev za vašo spletno stran.

 

Preveri več o optimizaciji na našem blogu.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.