31. avgust 2020

Izdelava spletne trgovine po najsodobnejših standardih

Spletni nakupČe ponujate izdelke ali pa storitve, boste slej ko prej potrebovali tudi spletno trgovino. Glede na to, da danes uporabniki (potencialne stranke) največ informacij iščemo na spletu, je nujno, da se tam pojavite tudi vi, in to kar se da visoko med zadetki spletnega brskalnika. Izdelava spletne trgovine ni najenostavnejša naloga, saj je treba poznati kar nekaj orodij in modulov. Obstaja več platform, na katerih lahko postavimo spletno trgovino, seveda pa je pomembno, da se pripravijo tudi osnovni elementi, torej slike in besedila. Cena izdelave spletne trgovine tako lahko močno varira in je seveda odvisna od zahtevnosti projekta. V podjetju Vsi.si imamo s postavitvijo spletnih trgovin in na splošno spletnih strani kar nekaj let izkušenj. Z naročniki dobro sodelujemo, saj smo profesionalni in svoje storitve nudimo po poštenih cenah.

Pri izdelavi spletne trgovine prisluhnemo vašim željam ter združimo tehnični in oblikovni vidik. Seveda mora biti stran tudi varna za nakupe, uporabniška izkušnja pa prijetna in enostavna. Z vsakodnevnim delom na tem področju se dobro zavedamo, kaj stranke odbija, zato pri nas ne bo začetniških napak. Poskrbeli bomo tudi za optimizacijo in oglaševanje spletne trgovine, tako da ne potrebujete nobene druge digitalne agencije. Celostno poskrbimo za vaš uspeh na spletu.

 

Optimizacija spletne trgovine

Optimizacija spletne trgovine je prav tako pomembna kot dobra tehnična postavitev. Nič vam ne pomaga, če ponujate odlične izdelke in je vaša stran videti čudovito, če strank ni od nikjer. Da vas bodo našli na spletnih brskalnikih, je nujna optimizacija (SEO). Po svetu se močno zavedajo, kako velik je njen pomen, tudi doma čedalje bolj, zato ne zaostajajte. S profesionalno optimizacijo spletne trgovine boste dobili več prometa in posledično kupcev. Uredimo vam tudi SEO za tujino, če bi želeli svojo poslovno pot usmeriti še na tuje trge. Za vas uredimo, da boste na vrhu Google zadetkov in da bodo uporabniki z veseljem kliknili prav na vašo spletno stran ter kupili produkte v vaši spletni trgovini, ne pri konkurenci.

Nakupovanje prek spletne trgovine

 

Oglaševanje spletne trgovine

Z dobro optimizacijo spletne trgovine si zagotovite veliko več organskih obiskov spletne strani, za še boljše rezultate pa poskrbi oglaševanje. Ko govorimo o oglaševanju spletne trgovine, je to v prvi vrsti Google oglaševanje. Za takšne oglase zakupimo ključne besede in vas postavimo na prva mesta. Naša certificirana Google Ads ekipa za vas pripravi celotno strategijo: ustvari učinkovite oglase ter izbere najbolj učinkovite in dobičkonosne besede za zakup. Tudi na ravni oglaševanja spletne trgovine delujemo globalno, torej ne samo na slovenskih tleh.

Sorodne objave

Prenova izdelava spletne strani na Wordpress CMS urejevalniku

Prenova spletne strani

14. september 2020

Nova spletna stran – kako narediti učinkovito spletno stran?

Nova spletna stran

04. september 2020

Prvi korak digitalnega marketinga – izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

02. september 2020

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.