Izdelava spletnih strani – Wordpress program

Izdelava spletnih strani v podjetju Vsisi d. o. o. se izvaja v različnih programih oziroma urejevalnikih, med drugim vam ponujamo tudi izdelavo v Wordpressu. Pri tem upoštevamo vse trende, ki jih narekuje spletni marketing, poskrbimo pa tudi za ustrezno optimizacijo strani. Izdelava je pri nas kvalitetna in ugodna, vsakemu projektu pa se posvetimo stoodstotno natančno. Vsebine za stran lahko napišemo za vas, lahko pa jih ustvarite tudi sami. Če si želite strani, ki bo zanimiva, estetsko dovršena, tehnično brezhibna in bo privabljala obiskovalce, potem je Vsisi pravi naslov za vas. Zaupalo nam je že veliko zadovoljnih strank, ki smo jim drastično dvignili obisk in prispevali k povečanju prodaje. Oglejte si naše reference in se prepričajte sami.

Wordpress spletna stran
Wordpress izdelava spletne strani

Enostavna izdelava spletnih strani v Wordpressu

Spletne strani izdelujemo v različnih programih oziroma platformah, pri tem pa vedno skrbimo, da so pregledne in uporabniku prijazne. Wordpress je izredno priljubljena platforma za izdelovanje spletnih strani, saj ima številne prednosti. Med drugim je primerna za izdelavo tako enostavnih kot tudi bolj kompleksnih strani. Wordpress omogoča tudi urejanje vsebin brez poznavanja jezika HTML. V našem podjetju se zavedamo, da je spletna stran ogledalo vašega podjetja - če je izdelana kvalitetno, vam lahko to prinese veliko več kot le dober obisk. Ponujamo vam celovite rešitve na področju izdelave spletnih strani v Wordpressu: od premišljene zasnove, grafičnega oblikovanja pa vse do optimizacije. Prav optimizaciji posvečamo največ pozornosti, saj le-ta pripomore k boljšemu rangiranju strani v spletnih iskalnikih. Prepričani smo, da vas bo naša kakovostna, ugodna in enostavna izdelava spletne strani v kratkem času izstrelila na visoke pozicije pred vso vašo konkurenco.

SEO optimizacija spletnih strani

Že od samega začetka je optimizacija temelj naše dejavnosti. Neprestano stremimo k boljši optimizaciji spletnih strani in trgovin naših partnerjev. Brez kančka dvoma lahko rečemo, da svoje delo dobro opravljamo - oglejte si naše reference in se prepričajte sami. Zavedamo se, da sta lep dizajn in premišljena zasnova popolnoma brezpredmetna, če na spletu niste vidni. Vidni pa lahko postanete tako, da prepustite optimizacijo strokovnjakom. Ker se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo, neprestano skrbimo, da smo s spremembami na tekočem. Zagotavljamo vam, da bo z našo pomočjo vaša spletna stran postala bolj priljubljena, vi pa zagotovo bolj uspešni.

SEO optimizacija spletnih strani

 

 

Programi za izdelavo spletnih strani

Za izdelavo spletnih strani se poslužujemo različnih programov oziroma urejevalnikov. Urejevalnik vsebine oziroma CMS (ang. “content management system”) je orodje, s katerim urejamo vsebino, multimedije in ostale elemente strani. CMS-ji dajo sposobnost urejanja spletnih strani tudi tistim, ki niso najbolj računalniško vešči. Priljubljena orodja so Wordpress, Drupal in naš lastni CMS. Slednjega smo razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Ponujamo vam tudi izdelavo spletnih strani v jeziku HTML, ki zahteva profesionalen pristop in dobro strokovno znanje. Ključnega pomena za vas pa je predvsem obiskanost spletne strani in ne toliko izgled. Pri nas poskrbimo za oboje – atraktiven izgled in obisk. Slednje s pomočjo SEO optimizacije z ustreznimi ključnimi besedami. Optimizacija, grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani je zahtevno delo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Stopite v stik z nami in poiskali bomo najboljše rešitve za vas.

 

 

Kako do spletne strani v Wordpressu?

Vas torej zanima izdelava spletne strani v Wordpressu? Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite sporočilo po elektronski pošti. Z veseljem vam bomo zaupali svoje reference in izkušnje, ki smo jih nabrali v letih delovanja. Vas zanima tudi cena izdelave spletne strani? Na to težko odgovorimo, saj je vsaka izdelava spletne strani drugačna - glede na vaše želje in zahteve bomo za vas izdelali individualno ponudbo. V kolikor si tega želite, lahko za vas poskrbimo še za gostovanje spletne stani in njeno vzdrževanje.

 

 

Gostovanje spletne strani

Še tako lepa stran bo nefunkcionalna, če bo obiskovalec dolgo čakal, da se mu podstran naloži. Izbira gostovanja je pomemben kora. Mi vam nudimo sodobne strežnike, ki zadoščajo strogim svetovnim kriterijem, od gostovanja v oblaku do gostovanja na SSD pogonih. Zagotovimo lahko, da so gostovanja, ki jih uporabljamo, hitra, stabilna in predvsem varna.

Vzdrževanje spletne strani

Objava spletne strani še ne pomeni konec zgodbe, zato je po objavi spletno stran potrebno posodabljati in dopolnjevati. Wordpress ima občasno varnostne posodobitve, ki so lahko nujne za preprečevanje raznih vdorov in ostalih zlonamernih posegov.

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.