Izdelava spletnih strani – Wordpress program

Izdelava spletnih strani v podjetju Vsisi d. o. o. se izvaja v različnih programih oziroma urejevalnikih, med drugim vam ponujamo tudi izdelovanje spletnih strani v Wordpressu. Pri izdelavi spletnih strani upoštevamo vse trende, ki jih narekuje spletni marketing, poskrbimo pa tudi za ustrezno optimizacijo vaše spletne strani. Izdelava spletnih strani je pri nas kvalitetna in ugodna, vsakemu projektu pa se posvetimo stoodstotno natančno. Vsebine za spletno stran lahko napišemo za vas, lahko pa jih ustvarite tudi sami. Enostavna izdelava spletne strani, ki bo zanimiva, estetsko dovršena, tehnično brezhibna in ki bo privabljala obiskovalce – Vsisi je pravi naslov za vas. Zaupalo nam je že veliko zadovoljnih strank, ki smo jim drastično dvignili obisk spletnih strani in prispevali k povečanju prodaje. Nekaj naših referenc si lahko ogledate na naši spletni strani.

Wordpress spletna stran
Wordpress izdelava spletne strani

Enostavna izdelava spletnih strani v Wordpressu

Spletne strani izdelujemo v različnih programih oziroma platformah, pri tem pa vedno skrbimo, da so pregledne in uporabniku prijazne. Wordpress je izredno priljubljena platforma za izdelovanje spletnih strani, saj ima številne prednosti. Med drugim je primerna za izdelavo tako enostavnih kot tudi bolj kompleksnih spletnih strani. Wordpress program tudi omogoča urejanje spletnih vsebin brez poznavanja html. V našem podjetju se zavedamo, da je spletna stran ogledalo vašega podjetja. Če je izdelana kvalitetno, vam lahko to prinese veliko več kot le dober obisk. Za to pa bomo poskrbeli v našem podjetju. Čeprav je izdelava spletne strani v programu Wordpress enostavna, kljub temu zahteva tudi določena znanja. Mi vam lahko ponudimo celovite rešitve na področju izdelave spletnih strani v Wordpressu: od premišljene zasnove, grafičnega oblikovanja pa vse do optimizacije. Prav optimizaciji pri izdelavi spletnih strani posvečamo največ pozornosti, saj le-ta pripomore k boljšemu rangiranju vaše spletne strani v spletnih iskalnikih. Prepričani smo, da vas bo naša kakovostna, ugodna in enostavna izdelava spletne strani v kratkem času izstrelila na visoke pozicije pred vso vašo konkurenco.

SEO optimizacija spletnih strani

Že od samega začetka je optimizacija temelj naše dejavnosti. Neprestano stremimo k boljši optimizaciji spletnih strani in trgovin naših partnerjev. Brez kančka dvoma lahko rečemo, da svoje delo izdelavo spletnih strani in optimizacijo dobro opravljamo. In zato imamo veliko referenc. Zavedamo se, da sta lep dizajn in premišljena zasnova popolnoma brezpredmetna, če na spletni niste vidni. Vidni pa lahko postanete tako, da prepustite optimizacijo strokovnjakom. Ker se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo, neprestano skrbimo, da smo s spremembami na tekočem. Izdelava spletnih strani v Wordpressu, ki omogoča urejanje spletnih vsebin brez poznavanja html, in ostalih programih je pri nas ugodna in kakovostna. Zagotavljamo vam, da bo z našo pomočjo vaša spletna stran postala bolj priljubljena, vi pa zagotovo bolj uspešni.

SEO optimizacija spletnih strani

 

 

Programi za izdelavo spletnih strani

Za izdelavo spletnih strani se poslužujemo različnih programov oziroma urejevalnikov. Urejevalnik vsebine oziroma CMS (ang. “content management system”) je orodje, s katerim urejamo vsebino, multimedije in ostale elemente spletne strani. CMS-ji dajo sposobnost urejanja spletnih strani tudi tistim, ki niso najbolj vešči izdelovanja spletnih strani. Med CMS-ji, ki jih pri nas lahko izberete so najbolj priljubljeni Wordpress, Drupal in naš lastni CMS. Slednjega smo razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Ponujamo vam tudi izdelavo spletnih strani html. Na naši spletni strani pa si lahko ogledate tudi nekaj referenc izdelave spletnih strani. Izdelava spletnih strani zahteva profesionalen pristop in znanje. Ključnega pomena pri vsaki spletni strani je predvsem obiskanost spletne strani in ne toliko izgled. Pri nas poskrbimo za oboje – atraktiven izgled in obisk, in sicer s pomočjo SEO optimizacije. Ugodna in enostavna izdelava spletnih strani v Wordprssu in ostalih programih vključuje tudi optimizacijo z ustreznimi ključnimi besedami. Optimizacija, grafično oblikovanje in izdelava spletnih strani je zahtevno delo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Stopite v stik z nami in poiskali bomo rešitve za izdelavo vaše nove spletne strani.

 

 

Kako do spletne strani v Wordpressu?

Vas torej zanima izdelava spletne strani v Wordpressu? Za več informacij nas lahko pokličete ali pa nam pošljete sporočilo po elektronski pošti. Z veseljem vam bomo zaupali svoje reference in izkušnje, ki jih pri izdelavi spletnih strani imamo. Vas zanima tudi cena izdelave spletne strani? Na to vam težko odgovorimo, saj je vsaka izdelava spletne strani drugačna. Glede na vaše želje in zahteve za vas izdelamo ponudbo. Vas zanima tudi naša ostala ponudba? Za vas poleg izdelava spletne strani v Wordpressu in ostalih programih poskrbimo tudi za gostovanje spletne stani in njeno vzdrževanje.

 

 

Gostovanje spletne strani

Še tako lepa stran bo popolnoma nefunkcionalna, če bo obiskovalec dolgo čakal, da se mu podstran naloži. Izbira gostovanja je pomemben kora. Mi vam nudimo sodobne strežnike, ki zadoščajo strogim svetovnim kriterijem. Od gostovanja v oblaku do gostovanja na SSD pogonih. Zagotovimo lahko, da so gostovanja, ki jih uporabljamo hitra, stabilna in predvsem varna.

Vzdrževanje spletne strani

Objava spletne strani še ne pomeni konec zgodbe, zato je po objavi spletno stran potrebno posodabljati in dopolnjevati. Wordpress ima občasno varnostne posodobitve, ki so lahko nujne za preprečevanje raznih vdorov in ostalih zlonamernih posegov.

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.