Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletne strani

Cena izdelave spletne strani je v podjetju Vsisi d. o. o. konkurenčna. Ponudnikov, ki ponujajo poceni izdelavo spletnih strani, je na trgu zelo veliko. Vendar pa se pri tem poraja tudi vprašanje kvalitete izdelave spletnih strani. Mi vam ponujamo ugodno ceno izdelave spletne strani, ponujamo pa vam tudi kakovostno izdelavo spletne trgovine. Cena izdelave spletne strani pa ne bi smela biti edino merilo pri izbiri ponudnika.

Mi vam lahko profesionalno izdelamo optimizirano spletno stran po sprejemljivi ceni. Ne glejte nanjo le kot na številko, naj bo cena investicija v vašo prihodnost oziroma v izboljšanje poslovnega uspeha.

cena izdelave spletne strani

Cena izdelave spletne strani za boljše pozicije

Izdelava spletne strani bo uspešna le v primeru, da je cena, ki jo boste plačali, dobra, kar pomeni, da mora biti cena ugodnejša, kot jo je za izdelavo spletne strani plačalo konkurenčno podjetje, vaš rezultat pa mora biti boljši. Kaj pomeni dober rezultat? Dober rezultat pomeni boljše pozicije na iskalnikih, kot jih ima vaša konkurenca oziroma njihove spletne strani. Boljše pozicije si zagotovite s kvalitetno izdelavo spletne strani in njene ustrezne optimizacije. Dovolite nam, da vam pomagamo izstopiti iz množice povprečnih spletnih strani in spletnih trgovin. Vašo spletno stran lahko povzdignemo visoko, tudi na prvo mesto.

Ugodna izdelava spletnih strani

V podjetju Vsisi d. o. o. ustvarjamo digitalne izkušnje, pri tem pa prisluhnemo vašim željam. Mi lahko združimo tehnični vidik izdelave vaše spletne strani z barvami vašega podjetja. In ne le to. Poskrbimo tudi, da boste pristali visoko oziroma na samem vrhu Googla. Zavedamo se, da samo atraktivna spletna stran ni dovolj. Potrebno je poskrbeti tudi za to, da je tehnično izpopolnjena in prijazna spletnim iskalnikom. Naša ekipa bo poskrbela ne le za atraktiven videz vaše spletne strani, temveč tudi za tehnično brezhibnost. Poskrbeli pa bomo tudi za optimizacijo vaše spletne strani in vas povzdignili na visoke pozicije v Googlu. Cena izdelave spletne strani, ki jo boste plačali pa je ugodna in dostopna vsakomur.

izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani in spletne trgovine po korakih

Izdelava spletnih strani poteka v nekaj ključnih korakih. Prvi korak je načrt izdelave, ki vedno ustreza vašim željam, zahtevam in potrebam. Spletno stran vam lahko izdelamo na podlagi atraktivnih predlog ali pa ustvarimo unikaten dizajn. Novo spletno stran vam postavimo v lastnem CMS-ju, ki je plod našega lastnega razvoja. Postavimo pa vam jo lahko tudi na znanih odprtokodnih platformah, kot so WordPress, Magento itd. Vse platforme ponujajo tudi možnost razširitve v spletno trgovino in urejanja ter dodajanja vsebine kadarkoli po objavi spletne strani. Poskrbeli bomo tudi, da bo vaša spletna stran prilagojena mobilnikom in tablicam.

Obisk spletne strani

V splošnem velja, da obisk spletne strani pomeni tudi večjo prodajo, kar pomeni, večji kot bo obisk spletne strani, večja bo tudi prodaja. Pri izdelavi spletne strani ciljamo predvsem na kvalitetne obiske oziroma vaše potencialne stranke. Ne glede na to, ali se boste odločili za novo izdelavo spletne strani ali zgolj za prenovo obstoječe spletne strani, mi bomo poskrbeli, da se bo obisk vaše spletne strani povečal. To bomo storili s pomočjo različnih metod in tehnik spletne optimizacije in ustrezno izbiro ključnih besed, ki najbolje opišejo vaše storitve in proizvode.

Če se odločite za naše storitve in izdelavo internetne strani, vam ne ponujamo samo ugodno ceno, temveč zagotovljen obisk, saj izdelava spletnih strani in spletnih trgovin vključuje tudi izdelavo primernih povezav za prva mesta na Googlu.

izdelava internetnih strani

Izdelava spletne trgovine – cena je ugodna

Se zanimate tudi za izdelavo spletne trgovine? V podjetju Vsisi d. o. o. lahko vašo spletno stran nadgradimo v spletno trgovino ali pa vam spletno trgovino izdelamo na novo. Preden se lotimo izdelave spletne strani ali izdelave spletne trgovine opredelimo glavne cilje in funkcije, analiziramo konkurenčna podjetja in pripravimo seznam ključnih besed. Vse to v sodelovanju z vami.

Cena izdelave spletne trgovine ni enotna, kajti vsaka izdelava je projekt zase. V našem podjetju se zavedamo, da oblikovanje in izdelava spletne trgovine ni le stvar estetike. Na izdelavo gledamo kot na strateški pristop, s pomočjo katerega kupca prepričamo, da vstopi v vašo spletno trgovino in se, seveda, tudi redno vrača. Pri izdelavi spletnih trgovin veliko pozornost namenjamo tudi optimizaciji.

Konkurenčna cena izdelave spletne strani in trgovine

Izdelava spletnih trgovin in izdelava internetnih strani je storitev, ki vam jo po konkurenčni ceni ponujamo v podjetju VSISI d. o. o. Cilj našega delovanja je podjetjem ponuditi celoten spekter storitev digitalnega marketinga, prav tako pa želimo razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej ter odpreti trge malim in velikim, pri tem pa ljudem pokazati, da če se digitalnega marketinga lotijo na pravilen način, lahko splet postane njihov zaveznik in neverjetno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov.

V podjetju VSISI d. o. o. poteka izdelava internetne strani na najvišjem kakovostnem nivoju, saj premoremo ekipo zelo izkušenih posameznikov, ki svoje delo obvladajo in opravljajo nič manj kot popolno. Pokličite nas in se dogovorite za sestanek. Skupaj lahko stopimo korak bližje vašemu cilju!