Izdelava strani

Cena pri izdelavi optimiziranih spletnih strani je lahko zelo ugodna. Ponudniki pri izdelavi spletne strani nudijo različne cene, razpon cen je zelo velik. Podjetja na trgu so zmedena.  Cena nekaterih ponudnikov za izdelavo spletnih strani je smešno nizka, vendar kako lahko nekdo izdela spletno stran in to spletno stran postavi na prvo mesto, pred konkurenco, če je cena izdelave, ki jo je konkurenčno podjetje vložilo že zelo visoka. 

Placeholder

Dobre pozicije – nizka cena prenove strani

Izdelava spletne strani bo uspešna, kadar je cena dobra, to pomeni cena je nižja kot jo je v izdelavo spletne strani vložilo konkurenčno podjetje, rezultat pa je boljši. Dober rezultat spleten strani pa pomeni boljše pozicije na spletnih iskalnikih kot pa jih imajo konkurenčne strani

izdelava spletnih stranioptimizacija spletnih stranizaslužek na spletu

 

 


Izdelava spletne strani cenaObisk spletne strani pomeni prodajo

Večji kot bo obisk spletne strani večja bo prodaja. V večini primerov so glavni vir obiska spletnih strani speltni iskalniki. Cena na obiskovalca je lahko zelo visoka, če stran na spletnih iskalnikih ne dosega dobrih pozicij. Spletne strani brez pozicij na Google in ostalih spletnih iskalnikih, pomenijo, da je cena na obsikovalca neskončno velika.

Prednosti

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.