Pričnimo
projekt

Izdelava profesionalne spletne strani, ki izstopa iz povprečja

Izdelava profesionalne spletne strani ali prenova stare spletne strani poskrbi za to, da ta ni le všečna, temveč je tudi tehnično izpopolnjena in prilagojena internetnim iskalnikom. Stran mora s pomočjo vseh elementov predstavljati blagovno znamko podjetja, kar dosežemo tako, da izstopimo iz sivine povprečja in iščemo inovativne rešitve. Če vas zanima izdelava spletnih strani v mestu Ljubljana, smo v podjetju VSI.SI na voljo, da poskrbimo za vaše želje in potrebe. Naša ekipa programerjev, oblikovalcev, vodij projektov in tekstopiscev poskrbi za to, da bo vaša nova ali preoblikovana spletna stran privlačnega videza, tehnično brezhibna ter prilagojena mobilnim napravam.

Ugodna izdelava spletnih strani zajema oblikovanje, vključno z barvno shemo in tipografijo, vnašanje in optimizacijo spletnih vsebin in modulov, navigacijo in hitrost nalaganja, kar izboljšuje uporabniško izkušnjo. Storitve vključujejo tudi postavitev temeljev za Google SEO optimizacijo, zato da bodo kupci vaše mesto prej našli.

Izdelava profesionalne spletne strani

 

Izdelava profesionalne spletne strani – WordPress CMS urejevalnik vsebin

Izdelava spletne strani na WordPress intuitivnem vmesniku ima svoje prednosti, saj nudi enostavnost uporabe. Na internetno mesto lahko preprosto dodajate vsebine, nove objave, blog besedila, slike in drugo. Z uporabniškim geslom lahko vsebine urejate tudi preko mobilnih naprav, saj platforma deluje preko interneta. Prenova ali izdelava profesionalne spletne strani na WordPress platformi je prilagojena uporabnikom, zato imate popoln nadzor nad vsebinami, pri tem pa vam ni potrebno čakati razvijalcev za vnos vsebin.

Vaša internetna stran se lahko nenehno širi z novimi vsebinami, naša naloga pa je, da poskrbimo za ustrezno vzdrževanje spletne strani in dovolj zmogljive strežnike, ki podpirajo tudi bolj obsežna mesta. Pri izdelavi spletnih strani v Ljubljani vam nudimo tudi urejevalnik vsebin SolCMS, ki je plod lastnega razvoja. Urejevalnik nudi večjezičnost in enostavno urejanje vsebin, hitro nalaganje in dobro delovanje na pametnih telefonih in tablicah.

Izdelava spletnih strani prenova

 

Izdelava spletnih strani – ugodna prenova spletnih trgovin

Izdelava ali prenova spletnih strani pomeni, da bo nova spletna stran povsem prilagojena naročnikovim željam in potrebam ter samem konceptu blagovne znamke, zato pri izdelavi profesionalne spletne strani naprej analiziramo trg in obstoječe stanje ter nato skupaj s podjetjem oblikujemo želeno zasnovo, pri čemer zagotovimo tudi odlično uporabniško izkušnjo, ki je za kupce še kako pomembna. Na naši strani lahko izpolnite obrazec za povpraševanje, kjer se bomo kasneje tudi dogovorili za sestanek.

Če iščete izdelavo spletnih strani v mestu Ljubljana ali drugje po Sloveniji, nas lahko po predhodnem dogovoru tudi obiščete v naših prostorih, da vam predstavimo zamisli in se pogovorimo o zasnovi. Izdelava profesionalne spletnih strani za ugodno ceno lahko vključuje tudi druge storitve. Če boste želeli povečati spletno prodajo in obisk na strani, vam nudimo SEO optimizacijo iskalnih pozicij, Google Ads oglasno kampanjo in upravljanje s socialnimi omrežji.

  • Category :
  • Type :