Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

WordPress

Izdelava spletnih strani v WordPress CMS

Zakaj izdelava spletnih strani v CMS WordPress?

WordPress smo včasih poznali zgolj kot platformo za blogerje, vendar se je skozi leta razvil v izjemno vsestranski sistem za izdelavo spletnih strani in za upravljanje spletnih vsebine, ki ga krajše imenujemo tudi CMS (iz content management system). WordPress urejevalnik spletnih strani je izjemno prilagodljiv, ob tem pa tudi enostaven za uporabo, zato lahko z njegovo pomočjo izdelamo pravzaprav vse.

Najpogosteje ga uporabljamo za izdelavo spletnih strani ter trgovin, z njegovo pomočjo pa lahko izdelamo tudi mobilne aplikacije. WordPress je odprtokodni sistem in je brezplačen. Poleg tega je izjemno enostaven tudi za uporabnika, zato je sama izdelava spletnih strani z Wordpres preprosta in omogoča postavitev spletnih strani tudi začetnikom.

Ponuja pester nabor možnosti prilagajanja izgleda strani, tako da jo lahko povsem prilagodimo željam naročnika. Ker WordPress omogoča tudi samostojno programiranje, je spletna stran lahko popolnoma takšna, kot si jo uporabnik želi. Poleg tega izdelava spletnih strani v WordPress ponuja veliko možnosti nadgradenj, kar nam omogoča, da svojo stran po želji enkrat nadgradimo v spletno trgovino.

WordPress je prav tako prijazen za spletno optimizacijo, kar je na izjemno konkurenčnem trgu danes zelo pomembno. Nenazadnje pa ne smemo pozabiti omeniti, da je platforma WordPress varna, saj se sistem redno posodablja in nadgrajuje – pa naj gre pri tem za krpanje varnostnih lukenj, dodajanje novih funkcionalnosti ali izboljšanje preglednosti.

Izdelava spletnih strani WordPress