Optimizacija spletne strani s ključnimi besedami

Optimizacija spletne strani zahteva veliko znanja in izkušenj, obenem pa je treba upoštevati, da gre za proces, ne zgolj za enkratno storitev. »Spanje na lovorikah« torej ni možno, ko govorimo o spletnem oglaševanju oziroma o optimizaciji internetnih strani.

 

Prvi korak SEO je analiza internetnih strani

Sprememba na bolje je mogoča šele po predhodni analizi trenutnega stanja spletnih strani. Analiza internetne strani je tako namenjena odkrivanju težav pri vašem trenutnem načinu spletnega oglaševanja, obenem pa dobimo s kakovostno opravljeno analizo internetnih strani boljši vpogled v to, kje je največ prostora za izboljšavo SEO optimizacije, posledično pa je lahko optimizacija spletnih strani precej bolj uspešna.

 

optimizacija spletnih stranianaliza konkurencespletna analiza


Kako z SEO izbrati najustreznejše ključne besede?

Cilj analize spletnih strani je tudi priprava (ustreznejših) ključnih besed, ki jih je mogoče uporabiti tako pri optimizaciji spletne strani kot pri AdWords oglaševanju, ki ga ponuja Google. Ključne besede je smiselno tudi hierarhično razvrstiti in določiti, katerim dati prednost pri SEO optimizaciji spletne strani. Izbira pravih ključnih besed vam lahko pomaga do občutno višje pozicije v spletnih iskalnikih, s tem pa do novih strank. V podjetju Vsi.si izvajamo »on-site SEO « in »off-site SEO« optimizacijo spletnih strani. Slednja poteka tako, za vas izdelamo poljubno število »SEO mini strani«, ki jih uvrstimo v naš poslovni spletni imenik Vsi.si, vsebine pa vsebujejo tematske internetne povezave do vaše spletne strani, medtem ko je z »on site SEO« optimizacijo internetnih strani načeloma mišljena izboljšava vaše že obstoječe strani, v nekaterih primerih pa lahko to pomeni tudi izdelavo povsem nove spletne strani. Pri svojem delu se namreč vedno prilagodimo konkretni situaciji in prisluhnemo željam posamezne stranke.

 

Izdelava spletnih strani NI DOVOLJ

 

Prava izbira je SEO optimizacija internetnih strani

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.