Optimizacija spletne strani s ključnimi besedami

Optimizacija spletne strani s ključnimi besedami

Optimizacija spletne strani je proces in ne zgolj enkratna storitev. Splet se neprestano spreminja in spreminjajo se tudi pravila. Zato je potrebno za uspešno optimizacije veliko več kot le enkratno opravljeno delo. Optimizacija je dinamičen proces in če niste v koraku s časom ter seznanjeni s trendi na področju internetnega marketinga, se lahko kaj hitro zgodi, da postanete na spletu nevidni. Pri optimizaciji so bistvenega pomena ključne besede oziroma fraze, s katerimi želi stranka priti na prvo stran na Googlu. Ključne besede bodo na vašo spletno stran pritegnile obiskovalce, ki za iskanje uporabljajo spletne iskalnike. Ključne besede morajo biti izbrane premišljeno in preudarno, cilj pa bo dosežen takrat, ko boste na svoji spletni strani izpostavili tiste fraze ali besede, ki najbolje opišejo vaše delovanje. Uspešna optimizacija temelji na podlagi premišljeno izbranih ključnih besed, ki predstavljajo dober temelj tudi za uspešno prodajo. V podjetju Vsisi d. o. o. SEO optimizaciji spletne strani posvečamo veliko pozornosti. Preden pa se lotimo dela, opravimo SEO analizo spletne strani. Če želite tudi vi imeti optimizirano stran, ki bo pritegnila veliko obiskovalcev, stopite v stik z nami. Skupaj bomo našli ustrezne rešitve in se lotili projekta!

SEO optimizacija

Kako s SEO izbrati najustreznejše ključne besede?

Cilj analize spletnih strani je tudi priprava (ustreznejših) ključnih besed, ki jih je mogoče uporabiti tako pri optimizaciji spletne strani kot pri AdWords oglaševanju, ki ga ponuja Google. Ključne besede je smiselno tudi hierarhično razvrstiti in določiti, katerim dati prednost pri SEO optimizaciji spletne strani. Izbira pravih ključnih besed vam lahko pomaga do občutno višje pozicije v spletnih iskalnikih, s tem pa do novih strank. V podjetju Vsi.si izvajamo »on site SEO « in »off site SEO« optimizacijo spletnih strani. Slednja poteka tako, za vas izdelamo poljubno število »SEO mini strani«, ki jih uvrstimo v naš poslovni spletni imenik Vsi.si, vsebine pa vsebujejo tematske internetne povezave do vaše spletne strani, medtem ko je z »on site SEO« optimizacijo internetnih strani načeloma mišljena izboljšava vaše že obstoječe strani, v nekaterih primerih pa lahko to pomeni tudi izdelavo povsem nove spletne strani. Pri svojem delu se namreč vedno prilagodimo konkretni situaciji in prisluhnemo željam posamezne stranke.

SEO spletnih strani

Že od samega začetka je SEO optimizacija spletne strani temelj naše dejavnosti. Brez kančka dvoma lahko rečemo, da svoje delo izdelave spletnih strani in SEO optimizacije dobro opravljamo. To navsezadnje lahko potrdi tudi več kot 100 zadovoljnih strank! Lep dizajn in premišljena zasnova je brezpredmetna, če ste nevidni svetu. Zato postanite vidni in prepustite optimizacijo spletnih strani strokovnjakom, ki se že vrsto let ukvarjajo s tem. Tako kot dizajn se načela optimizacije v spletu pogosto spreminjajo. Nekatere metode zastarajo, nekatere postanejo bolj pomembne. Google stalno izpopolnjuje svoje algoritme in dodaja nove zahteve. V našem podjetju skrbimo, da smo vedno na tekočem s konstantnim izpopolnjevanjem in izobraževanjem na svetovnih SEO konferencah.

 

 

Prvi korak SEO je analiza internetnih strani

Sprememba na bolje je mogoča šele po predhodni analizi trenutnega stanja spletnih strani. Analiza internetne strani je tako namenjena odkrivanju težav pri vašem trenutnem načinu spletnega oglaševanja, obenem pa dobimo s kakovostno opravljeno analizo internetnih strani boljši vpogled v to, kje je največ prostora za izboljšavo SEO optimizacije, posledično pa je lahko optimizacija spletnih strani precej bolj uspešna.

 

 

Postopek optimizacije spletne strani

Proces optimizacije se prične z analizo stanja in konkurence. Na začetku je potrebno določiti strategijo spletnega nastopa. Analiza je pomembna predvsem pri novih spletnih mestih. Z določitvijo ciljne publike in priložnosti v spletnem prostoru, na katere je konkurenca pozabila, se pripravi fokus. Naslednji korak pri SEO optimizaciji, ki sledi analizi spletne strani, je priprava besed. Gre za izredno pomemben korak na poti k uspešni SEO internetni strani. Na tej stopnji pripravimo bazo vseh ključnih besed, s katerimi želite priti na prvo stran na Googlu. Naša posebnost, v primerjavi z ostalimi ponudniki SEO optimizacije spletnih strani, je poleg glavnih ključnih besed osredotočenost na t. i. long taile. Naše delo zahteva veliko komunikacije z naročniki, zato dela ne opravljamo enostransko, ampak poskrbimo, da stranke razumejo potek SEO optimizacije. Tako lahko tudi same poskrbijo za pravilno umestitev elementov na spletno mesto. Naša ekipa redno spremlja trende digitalnega marketinga in inovacij na področju SEO optimizacije. Z vsakoletnimi izobraževanji naših strokovnjakov skrbimo, da optimizacija vedno poteka v skladu z najnovejšimi standardi. Tukaj pa se naše delo ne konča. Vsaka aktivnost prinaša rezultate in te rezultate želimo deliti z vami. Z namenom čim bolj transparentnega sodelovanja na koncu vsakega meseca posredujemo poročilo o opravljenem delu in rezultatih, ki so posledica SEO optimizacije. Optimizacija spletne strani je zato najboljša rešitev za vse, ki si želite stopiti iz množice povprečnih strani, ki se gnetejo na Googlu. Zavihtite se višje, najvišje! Mi pa vam bomo pomagali na poti do vrha!

SEO optimizacija spletnih strani

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.