Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava spletnih strani – Wordpress program

Izdelava spletnih strani WordPress v podjetju Vsisi d. o. o. se izvaja v različnih programih oziroma urejevalnikih, med drugim vam ponujamo tudi izdelavo v WordPressu. Pri tem upoštevamo vse trende, ki jih narekuje spletni marketing, poskrbimo pa tudi za ustrezno optimizacijo strani. Izdelava je pri nas kvalitetna in ugodna, vsakemu projektu pa se posvetimo stoodstotno natančno. Vsebine za stran lahko napišemo za vas, lahko pa jih ustvarite tudi sami.

Če si želite strani, ki bo zanimiva, estetsko dovršena, tehnično brezhibna in bo privabljala obiskovalce, potem je Vsisi pravi naslov za vas. Zaupale so nam že številne zadovoljne stranke, katerim smo drastično dvignili obisk in prispevali k povečanju prodaje. Oglejte si naše reference in se prepričajte sami.

izdelava spletnih strani wordpress

izdelava spletnih strani program

Enostavna izdelava spletnih strani WordPress

Ko se lotimo projekts s spletne strani so na voljo različni programu za izdelavo spletnih strani.  Pri tem pa vedno skrbimo, da so pregledne in uporabniku prijazne. WordPress je izredno priljubljena platforma za izdelovanje spletnih strani, saj ima številne prednosti. Med drugim je primerna za izdelavo tako enostavnih kot tudi bolj kompleksnih strani.

WordPress seo optimizacija omogoča tudi urejanje vsebin brez poznavanja jezika HTML. V našem podjetju se zavedamo, da je spletna stran ogledalo vašega podjetja – če je izdelava spletnih strani izvedena kvalitetno, vam lahko to prinese veliko več kot le dober obisk. Ponujamo vam celovite rešitve na področju izdelave spletnih strani v WordPressu: od premišljene zasnove, grafičnega oblikovanja pa vse do optimizacije.

Prav optimizaciji posvečamo največ pozornosti, saj le-ta pripomore k boljšemu rangiranju strani v spletnih iskalnikih. Prepričani smo, da vas bo naša kakovostna, ugodna in enostavna izdelava spletne strani v kratkem času izstrelila na visoke pozicije pred vso vašo konkurenco.

SEO optimizacija spletnih strani

Že od samega začetka delovanja našega podjetja je optimizacija strani ključen del naše dejavnosti. Neprestano si stremimo h kar najboljši optimizaciji spletnih strani in e-trgovin naših poslovnih partnerjev. Brez kančka dvoma lahko rečemo, da svoje delo dobro opravljamo – oglejte si naše reference in se prepričajte sami.

Zavedamo se, da sta lep dizajn in premišljena zasnova popolnoma brezpredmetna, če na spletu niste vidni. Vidni pa lahko postanete tako, da prepustite optimizacijo strokovnjakom. Optimizacijske zahteve in načela se v svetu hitro spreminjajo, zato neprestano skrbimo, da smo s spremembami na tekočem.

Zagotavljamo vam, da bo z našo pomočjo vaša spletna stran postala bolj priljubljena, vi pa zagotovo bolj uspešni.

izdelava spletnih strani html

Programi za izdelavo spletnih strani

Za izdelavo spletnih strani so na voljo različni programi za izdelavo spletnih strani oziroma urejevalniki. Urejevalnik vsebine ali CMS (“content management system”) je orodje, ki omogoča zelo enostavno urejanje vsebine in drugih elementov na internetni strani. Uporaba ne zahteva nobenih posebnih računalniških spretnosti in je zato primerna tudi za vse, ki niso najbolj tehnološko vešči. Priljubljeni CMS-ji so WordPress seo optimizacija, Drupal, Magento itd. Razvili smo tudi lasten CMS, ki omogoča dobro optimizacijo spletnega mesta, in seveda preprosto urejanje.

Ponujamo vam tudi izdelavo spletnih strani v jeziku HTML, ki zahteva profesionalen pristop in dobro strokovno znanje. Ključnega pomena za vas pa je predvsem obiskanost spletne strani in ne toliko izgled. Pri nas poskrbimo za oboje – atraktiven izgled in obisk. Slednje s pomočjo SEO optimizacije z ustreznimi ključnimi besedami. Optimizacija,  oblikovanje spletnih strani  in izdelava spletnih strani so zahtevno delo, ki ga je najbolje prepustiti strokovnjakom. Stopite v stik z nami in poiskali bomo najboljše rešitve za vas.

Kako do spletne strani v WordPressu?

Vas torej zanima izdelava spletne strani v WordPressu? Za več informacij nas pokličite ali pa nam pošljite sporočilo po elektronski pošti. Z veseljem vam bomo zaupali svoje reference in izkušnje, ki smo jih nabrali v letih delovanja. Vas zanima tudi cena izdelave spletne strani?

Na to težko odgovorimo, saj je vsaka izdelava spletne strani drugačna – glede na vaše želje in zahteve bomo za vas izdelali individualno ponudbo. V kolikor si tega želite, lahko za vas poskrbimo še za gostovanje spletne stani in njeno vzdrževanje.

Gostovanje spletne strani

Če bo moral obiskovalec dolgo časa čakati, da se mu vsebine naložijo, obstaja verjetnost, da bo prej obupal. Tega pa si ne morete privoščiti! V podjetju Vsisi vam nudimo rešitve kot so sodobni strežniki in stabilno ter varno gostovanje v oblaku ali na SSD pogonih.

Vzdrževanje spletne strani

Tudi po izdelavi je potrebno spletno stran še naprej urejati, dopolnjevati in posodabljati. Z rednimi varnostnimi posodobitvami se zaščitimo in preprečimo vdore.