Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Na kaj moramo biti pozorni pri izdelavi spletne strani?

Izdelava spletnih strani je za vsakega ponudnika na trgu izjemnega pomena. Spletna stran namreč predstavlja enega izmed prvih stikov, ki ga bo ponudnik navezal s potencialno stranko. Prav zato mora biti spletna stran estetska, pregledna in uporabniku prijazna, hkrati pa moramo poskrbeti tudi za njeno prepoznavnost. Dobro je, da ponuja dovolj informacij, da si stranka ustvari sliko o produktu oz. storitvi, ki jo podjetje ponuja. Obenem moramo paziti, da s preveč informacijami strank ne zmedemo in jih odženemo h konkurenčnemu izdelku, ki morda podaja nekoliko bolj strnjene in določene informacije. Dandanes so popularne minimalistične spletne strani čistega videza, ki stranki ponujajo ravno pravšnjo količino informacij o produktu oz. storitvi.

Izdelava spletnih strani WordPress

Izdelava spletnih strani s CMS je zaradi enostavnega urejanja vse bolj zaželena

Pri sami izdelavi strani veliko vlogo igra CMS sistem. CMS je kratica za Content Management System. V slovenščini to pomeni ”sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami”. Smo eno redkih podjetij s custom made CMS-jem, kar pomeni, da smo vzpostavili urejevalnik za spletne strani, ki je enostaven za uporabo. Naš CMS je namenjen prav uporabnikom, ki si želijo sami vzdrževati in spreminjati vsebine svoje spletne strani. Vsebina je shranjena v podatkovnih bazah, do katerih zlahka dostopamo in jih urejamo.

Izdelava spletnih strani dan danes v večini poteka v WordPressu

Ena izmed najbolj znanih CMS platform je trenutno platforma WordPress, pridružuje pa se mu tudi Joomla! Prav zato izdelava spletnih strani dandanes najpogosteje poteka v WordPressu. Gre za spletno platformo, ki omogoča enostavno postavitev spletne strani, poleg tega pa je tudi kasnejše urejanje strani preprosto in ne vzame dosti časa. Multimedijske vsebine lahko hitro in enostavno dodajamo ali odvzemamo, poleg tega pa izdelava WordPress strani ali izdelava z našim CMS-jem omogoča, da lahko izgled popolnoma prilagodimo željam stranke. Nenazadnje ne smemo pozabiti na možnost vzpostavitve spletne trgovine, ki je marsikdaj nuja pri prodaji različnih izdelkov. WordPress in naš CMS sta ena izmed najbolj varnih sistemov za oblikovanje spletnih strani.

Pri izdelavi spletne strani pazimo na logotip in prilagojenost mobilnim napravam

Pri izdelavi je pomembno tudi to, da je spletna stran prijazna mobilnim napravam, saj uporabniki pogosto brskajo s pametnimi telefoni in tablicami. Če naša spletna stran ni prilagojena omenjenim proizvodom, je konkurenca avtomatsko en korak pred nami.

Poleg same funkcionalnosti pa je pri novi spletni strani pozornost potrebno posvetiti tudi logotipu. Veliko podjetij se ob izdelavi nove spletne strani odloči tudi za prenovo logotipa, saj si želijo, da bi bil le-ta bolj prepoznaven in bi se strankam bolje vtisnil v spomin. Logotip naj bo tak, da si ga bodo ljudje hitro zapomnili! Priporočljive so čiste linije, hkrati pa je dobro uporabljati vodilne barve podjetja.

Izdelava spletnih strani v lastnem CMS-ju

Kakovostna in moderna izdelava spletnih strani v podjetju Vsi.si v Ljubljani

V podjetju Vsi.si izdelujemo kakovostne in pregledne spletne strani modernega videza, ki navdušijo vse potencialne stranke. Hkrati jim ponudijo dovolj informacij, da se o ponujenem produktu oz. storitvi zlahka odločijo. Pohvalimo se lahko z lastnim CMS sistemom, ki še olajša izdelavo spletnih strani, strankam pa se lahko tako popolnoma prilagodimo. V našem podjetju po potrebi poskrbimo tudi za izdelavo spletne trgovine. Pogosto se naše stranke odločajo za izdelavo spletne trgovine Magento, ki je pregledna in razumljiva tako uporabniku kot tudi administratorju.

Pri izdelavi nikakor ne smemo pozabiti na optimizacijo vsebin in drugih besedil. Optimizacija spletne strani pripomore k temu, da se uvrstimo visoko med zadetki iskanja. Spletno stran optimiziramo tako, da v besedila, ki jih objavimo na spletni strani, vnesemo besedne zveze, ki jih stranke v Googlu navadno iščejo v želji po najdbi določenega produkta ali storitve. S pomočjo naših tekstopiscev oblikujemo besedila, ki so odlično optimizirana in ponujajo kakovostne informacije. Tako se stranke lažje odločijo o nakupu vašega izdelka ali storitve.

V podjetju VSI.SI ponujamo celovito izdelavo spletne strani, ki zajema:

–          Izdelavo spletne strani v platformi WordPress

–          Izdelavo logotipa podjetja

–          Optimizacijo spletne strani

–          Nadaljnjo optimizacijo in vzdrževanje spletne strani

Vas zanima več o izdelavi spletnih strani? Kontaktirajte nas in se prepričajte o pestrem naboru storitev, ki jih ponujamo. Poleg možnosti izdelave spletne trgovine v WordPressu, ne spreglejte tudi spletne trgovine v Magento. V primeru vprašanj smo vam na voljo tako po telefonu kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vse, kar vas o izdelavi spletnih strani še zanima. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši pisarni v Ljubljani, kjer bomo skupaj z vami oblikovali vizijo za izdelavo vaše spletne strani. Ugodili bomo vsem vašim željam ter potrebam vašega podjetja.