Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava in optimizacija modernih spletnih strani

Izdelava spletnih strani, SEO optimizacija in vpis v poslovni imenik Slovenije na spletu

Primarna dejavnost podjetja Vsisi d. o. o. je izdelava in optimizacija spletnih strani in spletnih trgovin. Stranke oziroma podjetja vpišemo v poslovni imenik Vsi.si, kjer se ne zvišajo samo pozicije vaših spletnih strani, temveč boste z vpisom v spletni imenik tudi zapolnili elektronsko tržno nišo z optimiziranimi vsebinami.

V našem podjetju se zavedamo, da je trg neizprosen. Za naše naročnike in stranke zato želimo doseči, da bo njihova spletna stran unikatna, posebna in zanimiva, predvsem pa, da bo izstopala iz množice povprečnih spletnih strani.

Za kvalitetno izdelavo spletnih strani je potrebnega veliko znanja. Izdelava spletne strani ne vključuje zgolj grafično oblikovanje, spletna stran mora biti tudi tehnično brezhibna in optimizirana. Pri nas se vsakega projekta lotimo skrbno, preudarno in natančno, skozi celoten proces pa upoštevamo tako vaše zahteve in želje kot tudi zakonitosti internetnega marketinga.

S pomočjo kvalitetne izdelave spletne strani in njene optimizacije lahko poskrbimo za viden uspeh vašega podjetja. Dvignili vas bomo na visoke pozicije in končno se boste znašli tam, kjer si želite – korak pred konkurenco. Prav tako pa vas bomo vpisali v poslovni imenik podjetij Slovenije, ki bo prav tako pripomogel k zviševanju pozicij v spletnih iskalnikih.

poslovni imenik - izdelava spletne strani

Celovite rešitve na enem mestu

  • Si želite, da bi bila vaša spletna stran izdelana v skladu z najnovejšimi trendi?
  • Si želite vsebine na spletni strani hitro in enostavno dodajati in urejati tudi sami?
  • Želite, da bi vaša spletna stran za izbrane ključne besede dosegala visoke pozicije v spletnih iskalnikih, kot je Google?
  • Si želite imeti pregledno in atraktivno spletno stran, ki bo privabila kvalitetne obiskovalce?

Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, potem je skrajni čas, da stopite v stik z nami. Zagotavljamo vam, da bo vaša spletna stran izdelana kakovostno. In ne le to. Z našo pomočjo se lahko uvrstite na najvišja mesta v spletnih iskalnikih. Vpisali vas bomo tudi v poslovni imenik Vsi.si, kjer si lahko pozicije še dodatno zvišate. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek. Skupaj lahko stopimo korak bližje vašemu uspehu.

Vpis v spletni imenik – poslovni imenik, ki šteje!

Spletno stran vam izdelamo v skladu z vašimi željami in modnimi smernicami, vanjo pa vgradimo lasten CMS. Visoke pozicije v spletnih iskalnikih pa vam zagotavlja vpis vaše spletne strani v poslovni imenik in spletni medij Vsi.si. Predstavljamo vam nekaj naših referenc.

  • Za ključno besedo »steklenjaki« je naša stranka RAR Novi d.o.o. 1. na Google.si, vpisana pa je tudi v poslovni spletni imenik podjetij VSI.SI.
  • Za ključno besedo »rolete« je naša stranka Roletarstvo Medle na 1. mestu na Google.si, vpisana pa je tudi v poslovni imenik VSI.SI.
  • Za ključne besede »kuhinje po naročilu« je naša stranka Kuhinje Erjavec na 3. mestu na Google.si, vpisana pa je tudi v poslovni imenik VSI.SI.

Če si tudi vi želite stopiti pred vso konkurenco, ne odlašajte! V podjetju Vsi.si d. o. o. bomo poskrbeli, da boste postali vidni. Drznite si stopiti korak naprej! Stopite v stik z nami in skupaj bomo našli ustrezno rešitev za vas.

spletni imenik SEO optimizacija

Naše storitve so kakovostne in ugodne

V podjetju Vsi.si d. o. o. smo vedno v koraku s časom in najnovejšimi smernicami na področju spletnega marketinga. Naše storitve so celovite, kakovostne in ugodna. vsakemu projektu se posvetimo stoodstotno, pri tem pa ne pozabljamo tudi na vaše želje, zahteve in vizije. Zavedamo se, da lahko le s primernimi oziroma ustreznimi pristopi za vas izdelamo spletno stran, s katero boste stopili korak naprej. Naša ponudba zajema naslednje storitve:

Izdelava spletnih strani

Za vas oblikujemo, ustvarjamo, razvija in tudi vzdržujemo široko paleto vsebin, ki gradijo pomembne povezave z obiskovalci vašega spletnega mesta.

SEO optimizacija spletnih strani

Če niste na prvi strani iskalnika, je skoraj tako, kot da ne obstajate. Ko ljudje iščejo po spletu produkte, poskrbite, da se boste znašli na prvi strani. Z lastnimi orodji lahko poskrbimo za vaš obstoj na spletu.

Globalni SEO

Ste med tistimi, ki ciljate na potencialne stranke ne samo v Sloveniji temveč tudi v ostalih državah. Mi vam ponujamo celovito strategijo optimizacije spletne strani za vaše specifične potrebe v tujini.

Google oglaševanje

Ponujamo vam tudi storitve na področju oglaševanja. Dobro targetirana kampanja je najbolj učinkovita pot za pridobivanje novih potencialnih strank, kupcev in večjega obiska vaše spletne strani.

Digitalna strategija

Za vsako stranko oziroma naročnika ustvarimo unikatno strategijo. Kar velja za eno podjetje, ni nujno, da bo veljalo tudi za drugo. Trdno smo prepričani v to, zato je vsak projekt, ki ga izvedemo, kakovosten, unikaten in zanimiv. Tudi rezultati govorijo temu v prid.

Socialna omrežja

Izdelava spletne strani je samo prvi korak k boljši in večji prepoznavnosti podjetja na spletu. Spletna vsebina daje vaši blagovni znamki glas in potencialnim strankam razlog za obisk. Zato bomo poskrbeli tudi za vašo prepoznavnost na socialnih omrežjih.

Imenik podjetij

Vpis vaše spletne strani v spletni imenik vsi.si vam prinese večjo vidnost, kakor tudi boljše pozicije na spletu. Poslovni imenik smo skozi več kot desetletje postavili z namenom, da lahko vsako podjetje poskrbi za vpis v ta imenik podjetij. Za razliko od drugih vam ta imenik omogoča promocijo svoje branže, predvsem pa vam s svojo težo na spletu pomaga zrasti višje na Googlu

imenik podjetij
imenik podjetij