26. februar 2016

Optimizacija spletne strani za brskalnikeKako optimizirati spletne strani

 

SEO optimizacija spletnih strani je proces v katerem vašo spletno stran priredimo za iskalnike, z namenom, da boste na spletu bolj vidni in lažje najdeni. 

Optimizacija spletne strani za Google je tehnika izdelave spletnih strani, ki določa ali spletni iskalnik sploh najde spletno stran in seveda najpomembnejše kam jo postavi med zadetke.

Optimizacijo spletnih strani za vas profesionalno in hitro opravimo v podjetju Vsi.si. Učinkovito spletno optimizacijo vam lahko zagotovimo tudi zaradi rednega spremljanja pravil po katerih Google in Najdi.si razvrščata svoje zadetke.

Pri podjetju Vsi.si poteka optimizacija spletne strani za Google po treh podatkih:

  • On-site optimizacija SEO(Optimizacija vaše spletne strani)
  • Off-site optimizacija SEO (Pridobivanje relevantnih povezav na vaše spletno mesto)
  • Vzdrževanje pridobljenih pozicij; pridobivanje relevantnih povezav v manjšem obsegu

 

Kako bo potekala optimizacija vaše spletne strani za Google

Pred samo spletno optimizacijo vašo stran najprej analiziramo in na podlagi pogovora z vami določimo za katere ključne besede so bo vaša spletna stran prikazovala.

Nato sledi On-site SEO optimizacija spletnih strani , ki vključuje optimizacijo same spletne strani. Lahko vam omogočimo izdelavo optimizirane spletne strani ali pa optimiziramo vašo staro spletno stran.  On site optimizacija bo tako obsegala prilagoditev elementov na strani kot so naslov, metapodatke,  opisi slik, URL naslovi, meniji, notranje povezave, zemljevid spletne strani.

Off-site SEO  optimizacijo spletnih strani opravljamo s pomočjo lastnega poslovnega orodja Vsi.si.  Nudimo vam možnost zakupa mini strani v našem poslovnem imeniku, ki s pomočjo ključnih besed pripomorejo k večji vidnosti vaše strani.

 

Za vas nudimo tudi prenovo ali izdelavo spletne strani. Več podatkov najdete na naslednji povezavi.

 

Spletni iskalniki predstavljajo vstopno točko na svetovni splet

Imate občutek, da vas kljub dobri spletni strani potrošniki ne najdejo na spletu in vaša prisotnost ne dosega pravega namena. Potem je čas za SEO izdelavo nove spletne strani ali spletne optimizacije vaše stare spletne strani. A ne smemo pozabiti, da je pri  SEO optimizaciji spletnih strani ne gre smo za uvrščanje naše strani med prve zadetke, ampak moramo potrošniku tudi zagotoviti pravo vsebino. Tako klik ne bo izgubljen in bo optimizacija spletne strani za Google pomagala dosegati naše poslovne cilje.

Če se želite pogovoriti o optimizaciji vaše spletne strani za Google (spletna optimizacija za povečanje prodaje), potem nas kontaktirajte še danes in svetovali vam bomo kako si zagotoviti več klikov.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.