Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Kdaj se odločamo za prenovo spletne strani?

Konkurenca na trgu je dan danes ogromna, zato je nujno potrebno, da ponudniki na trgu poskrbijo, da se na nek način razlikujejo od svojih konkurentov – da so edinstveni in hkrati strankam prijazni. K temu vsekakor pripomore kakovostno izdelana in pregledna spletna stran, ki bo potencialnega kupca pritegnila že ob ogledu produkta oz. storitve, ki jo podjetje ponuja. Vendar ima dan danes veliko ponudnikov že izdelano spletno stran, ki pa je morda nekoliko zastarela, nepregledna ali pa je morda enostavno čas za to, da v spletno stran vnesemo nekaj svežine. V omenjenih primerih se ni potrebno odločiti za izdelavo nove spletne strani, pač pa se lahko stranke odločijo zgolj za prenovo spletne strani, ki bo nekoliko spremenila design spletne strani, da bo le-ta ponovno v koraku s časom.

Stranke se za prenovo spletnih strani odločajo iz več razlogov. Eden izmed najpogostejših je ta, da je obstoječa spletna stran stara, posledično pa design spletne strani potencialnim kupcem ni več tako privlačen, stranke pa zato odhajajo h konkurenci. Poleg tega se je za prenovo vredno odločiti, če funkcionalnost spletne strani (več) ne ustreza potrebam podjetja. Ko se podjetje razvija in raste, to definitivno pomeni tudi spremembo v paleti produktov, ki jih podjetje ponuja. Prodaja novih izdelkov ali velike spremembe v ponudbi izdelkov morajo biti vidne na spletni strani. Pomanjkanje svežih informacij bo odvrnilo obiskovalce od obiska vaše spletne strani.

Prenova stare spletne strani

Ena izmed najpomembnejših stvari je design spletne strani

Tudi sam design spletne strani je izjemno pomemben. Veliko kupcev se za nakup odloči prav zaradi izgleda spletne strani. Po nekaterih raziskavah naj bi design spletne strani pomenil 70% odločitve potencialnega kupca. Dan danes so precej popularne minimalistične spletne strani, kjer se uprabniki enostavno znajdejo. Nikakor pa ne smemo zanemariti zastarelih vsebin na spletni strani, ki kupca vsekakor odvrnejo od nakupa. Poskrbeti moramo, da so vsebine kakovostne in natančne ter v koraku s časom. Tako je nujno, da poskrbimo tudi za multimedijski material, ki je dan danes enostavno dostopen.

Ker smo v času razvoja mobilnih naprav je nujno potrebno, da je spletna stran prilagojena tudi za uporabo na mobilnih napravah. Nenazadnje pa je potrebno poskrbeti tudi za dobro optimizacijo spletne strani, da bo le-ta vidna v različnih brskalnikih. Poleg tega pa se je dobro zavedati tudi, da vse več ljudi nakupuje preko spleta, saj si s tem prihranijo ogromno časa. V ta namen je dobro razmisliti o vzpostavitvi spletne trgovine, v kolikor nam naša dejavnost to dopušča.

Prenova spletnih strani in njihova izdelava v podjetju Vsi.si v Ljubljani

Vse našteto predstavlja razloge, zaradi katerih se podjetja odločajo za prenovo spletnih strani. V podjetju Vsi.si ponujamo kakovostne storitve obnove spletnih strani. Spletne strani bodo po prenovi moderne in pregledne, stranke pa jih bodo z veseljem obiskovale, kar bo dvignilo prepoznavnost tudi produktu oz. storitvi, ko ho podjetje ponuja. Poleg prenove spletne strani ponujamo tudi možnost prenove logotipa, kar bo še pripomoglo k oblikovanju celostne podobe podjetja.

Nenazadnje pa v podjetju Vsi.si ne ponujamo zgolj prenove spletnih strani, pač pa se lahko stranke pri nas odločijo tudi za izdelavo nove spletne strani. S pomočjo izkušenih grafičnih oblikovalcev izdelamo spletne strani, ki so prepoznavne in moderno oblikovane. S pomočjo naših tekstopiscev bomo poskrbeli tudi za odlično optimizacijo spletnih strani, ki bo zagotovila dobra mesta spletne strani v spletnih brskalnikih. Posledično bo podjetje pridobilo na prepoznavnosti, kar bo vodilo tudi v večjo prodajo produkta oz. storitve, ki jo podjetje ponuja.

Design nove spletne strani

Izdelava CMS spletnih strani strankam omogoča enostavno urejanje strani

Izdelava spletnih strani poteka s pomočjo CMS sistema. CMS predstavlja kratico za ”Content Management System”, v slovenščino to prevajamo kot sistem za upravljanje s spletnimi vsebinami. CMS je namenjen uporabnikom, ki želijo sami spreminjati in vzdrževati vsebine svojih spletnih strani. Uporabniki lahko s pomočjo CMS sami urejajo spletno stran – spreminjajo in dodajajo ali odvzemajo besedila ter multimedijske vsebine. Ena izmed najpopularnejših CMS platform je trenutno WordPress, ki se lahko pohvali z ogromno pozitivnimi lastnostmi. WordPress je namreč varen pred vdori, uporabnikom pušča ogromno možnosti za spletno oblikovanje strani, hkrati pa je relativno enostaven za uporabo. Poleg WordPressa pa je v zadnjem čas popularna tudi Joomla! obe platformi pa sta naravnost idealni za ustvarjanje spletnih trgovin, ki lahko znatno pripomorejo k boljši prodajanosti produkta.

Vas zanima več o prenovi spletnih strani in izdelavi CMS spletnih strani? Obiščite našo spletno stran in si preberite več o spletnem oblikovanju strani, ki ga ponujamo pri nas. V primeru dodatnih vprašanj smo zmeraj na voljo tako po telefonu, kot tudi po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja, ki se vam pred prenovo spletne strani še zastavljajo. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši pisarni v Ljubljani, kjer se bomo z vami pogovorili o vaših željah, ki jih bomo pri prenovi spletne strani dosledno upoštevali ter tako zadostili vsem vašim potrebam in potrebam vaše industrije.