PPC

Najboljši način da dobite nove stranke je, da vas lahko najdejo na internetu, ko so pripravljene za nakup vaših produktov ali storitev.

 

Ali ne bi bilo odlično, če se pojavi vaš oglas, ko nekdo išče vaš produkt ali storitev?

 

Bi si želeli znižati stroške za pridobitev nove stranke?

To je možno doseči in Pay Per Click kampanje vam lahko prinesejo ciljne obiskovalce, ki so preko vašega oglasa vodene na vašo stran namesto k vaši konkurenci. Pravzaprav potencialne stranke iščejo vaše produkte prav zdaj! Ključno je, da veste kaj in kako točno iščejo. V podjetju Spletni donos vam lahko pripravimo profesionalno analizo ključnih besed, ki se uporabi za ciljno spletno oglaševanje - PPC. WSI Pay Per Click kalkulator vam omogoča osnoven vpogled v to, kaj vam Pay Per Click kampanja lahko prinese. Preizkusite spodnji kalkulator, ki vam lahko ponudi osnovno informacijo, kaj vam lahko prinese uspešna Pay Per Click kampanja.

 

Za uporabo kalkulatorja: Dvakrat kliknite v zgornji okvir in nastavite vrednosti. Začnite z vnosom mesečnega oglaševalskega zneska, povprečne vrednosti vaše prodaje na stranko in vašo stopnjo konverzije (procent strak, ki obiščejo vaše podjetje, ki dejansko izvršijo nakup). Če nimate točnih podatkov, uporabite vašo oceno.

Ključne besede za večino podjetji povprečno vzamejo 1 dolar ali manj na klik. Eksperimentirajte s številkami in si primerjajte rezultate.

Za več informacij kako lahko PPC kampanje pomagajo vašemu podjetju stopite v stik z nami.

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.