Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava internet strani – hitro in kakovostno

Izdelava internetnih strani v današnjem času ni zadosten pogoj za uspeh. Internetna stran mora biti zanimiva, atraktivna in na sploh takšna, da pritegne obiskovalce. Pri tem je pomembno, kako je internet stran izdelana, grafično oblikovana, kakšna je postavitev elementov na strani, kako se posameznik na spletni strani znajde in pa tudi, kako lahko potencialne stranke vašo spletno stran sploh najdejo. Se vam zdi, da vaša spletna stran ni zanimiva in ne pretegne obiskovalcev? Se vam zdi, da je v množici podobnih konkurentih strani pogosto spregledana? Potrebujete nekoga, ki bo poskrbel, da bo izdelava internetne strani kakovostna, tehnično brezhibna in tudi ugodna? Potem je skrajni čas, da se obrnete na nas.

V podjetju Vsisi d. o. o. izdelava internetnih strani poteka na najvišjem kakovostnem nivoju in vedno v sodelovanju z vami. Prav tako bomo poskrbeli tudi za grafično oblikovanje in optimizacijo spletne strani. Zaupajte nam vaše želje, mi pa vam bomo pred izdelavo internetne strani podali svoje strokovno mnenje in okvirno ceno. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek. V sodelovanju z vami lahko izdelamo internetno mesto, ki bo dobro obiskan in zanimivo za potencialne stranke.

 

Izdelava spletne strani za prva mesta na Google

Izdelava internetnih strani, ki bodo dosegala prva mesta v iskalnikih

Kot smo že zgoraj omenili, samo izdelava internet strani ni dovolj. Najbolj pomembno je, da vas potencialne stranke v množici podobnih konkurenčnih strani najdejo in izberejo ravno vas. Če se sprašujete, kako lahko to dosežete, imamo za vas preprost odgovor: optimizacija spletne strani. Če se bo vaša spletna stran nahajala na visokih pozicijah v Googlu, je večja verjetnost, da bo uporabnik, ki je vtipkal ključne besede, ki dobro opisujejo vaše produkte, kliknil ravno na vašo stran.

V podjetju Vsi.si d. o. o. zato veliko pozornost posvečamo ravno optimizaciji spletnih strani za brskalnike. Zato vam poleg izdelave internet strani in njenega grafičnega oblikovanja, vedno ponudimo tudi optimizacijo. Zakaj? Ker deluje! Kvalitetna optimizacija omogoča, da bo vaša stran bolj vidna in bolje uvrščena v spletnem iskalniku. Če vas zanima cena izdelave internet strani z optimizacijo spletnih vsebin, potem ne odlašajte. Stopite v stik z nami in pomagali vam bomo, da stopite iz množice. Z našo pomočjo lahko stopite višje. Na prvo mesto! Stranke imamo tako iz Kopra kot drugih primorskih krajev ter s svojimi storitvami tako pokrivamo področje celotne Slovenije.

Grafično oblikovanje internet strani

Izdelava internetnih strani vključuje tudi ustrezno grafično oblikovanje. Pred izdelavo je potrebo dobro premisliti, kaj si želijo vaše potencialne stranke. Razmislite o vsebinah, slikah, relevantnih informacijah in barvah, ki jih bo vsebovala vaša spletna stran. Veliko elementov je potrebno upoštevati pri izdelavi internet strani, to pa lahko naredi le izkušen grafični oblikovalce, ki bo poskrbel, da bo grafično oblikovanje vaše spletne strani všeč tako vam kot tudi vašim potencialnim strankam.

Najbolj pomembno je, da je grafično oblikovanje primerno storitvi, ki jo ponujate. Zato bo dober oblikovalec, ki bo izdelal grafično podobo vaše strani, znal prepoznati barve in podobo vašega podjetja in jih tudi ustrezno predstavil na strani. Le z dobro izdelano internet stranjo, ki je tudi primerno grafično oblikovana, boste lahko pustili dober prvi vtis. Ker je vsaka izdelava internet strani projekt zase, je težko govoriti o konkretni ceni izdelave. V splošnem pa velja, da je pri nas cena ugodna. kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev za izdelavo, oblikovanje in postavitev vaše nove spletne strani. Investirajte v izdelavo in seo optimizacijo spletne strani. Prepričani smo, da boste nad rezultati več kot navdušeni.

izdelava internetnih strani

Optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletne strani je, poleg kakovostne izdelave internet strani, ključna za dobro poziciniranje v Googlu. Optimizacija spletnih strani ali po angleško Search Engine Optimization (SEO) v današnjem svetu predstavlja postopek priprave spletne strani na način, da jo spletni iskalniki, kot je na primer Google, čim bolj učinkovito najdejo. Ob kakovostni optimizaciji internetnih strani se bo določena spletna stran za izbrane ključne besede uvrstila na visoka mesta med ponujenimi rezultati. Zakaj ne bi bila to vaša spletna stran? Na dobro razvrstitev oziroma pozicioniranje vpliva vrsta pravil, ki jih je potrebno upoštevati že pri sami izdelavi internetne strani. V našem podjetju veliko pozornost posvečamo optimizaciji spletnih strani, saj smatramo, da je to eden ključnih elementov za uspeh.

Optimizacija spletne strani poteka na dveh ravneh, in sicer on site optimizacija (optimizacija na spletni strani) in off site optimizacija (ki poteka zunaj spletne strani). Kakovostna optimizacija je, namreč, ključna za povečanje obiska vaše spletne strani. Skupaj z vami bomo izbrali primerne ključne besede, ki najbolje opišejo vašo dejavnost ali vaše produkte, saj le pravilno izbrane ključne besede prinesejo ciljne obiskovalce. Obisk z iskalnikov pa predstavlja daleč najbolj kvaliteten obisk spletnih strani in je brezplačen.

Izdelava in optimizacija – kakšna pa je cena?

Odločili ste se, da nam zaupate zahtevno in pomembno nalogo. Sedaj pa vas zanima, koliko vas bo to stalo. Naj vas pomirimo. Naše storitve so cenovno ugodne, še posebno, če na ceno izdelave in optimizacije ne gledate zgolj kot na številko. Naj bo cena dobra investicija v boljše poslovanje vašega podjetja in vaše večje poslovne uspehe. Stopite v stik z nami in dovolite, da vam na poti proti vrhu pomagamo profesionalci na področju izdelave, oblikovanja in optimizacije spletnih strani.