Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava in oblikovanje spletnih strani

SEO izdelava spletnih strani

Spletna stran je ogledalo vašega podjetja, zato je pomembno, da je izdelana in oblikovana tako, da pritegne čim večje število obiskovalcev. V podjetju Vsi.si d. o. o. bomo s temeljito analizo, grafično podobo in primerno izbiro dizajna poskrbeli, da bo vaša spletna stran potencialnim strankam zanimiva! SEO Izdelava spletnih strani poteka v sodelovanju z vami, saj se pri izdelavi in oblikovanju spletne strani trudimo upoštevati vse vaše želje in zahteve. Kontaktirajte nas in se dogovorite za sestanek!

SEO izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih trgovin je poleg izdelave spletnih strani ena ključnih dejavnosti našega podjetja. Kakovostno izdelana spletna trgovina pomeni, da bo zaradi pravilne SEO optimizacije privabila veliko število obiskovalcev in potencialnih kupcev. S kakovostno izdelano spletno trgovino vaše potencialne kupce vodimo od prvega stika z vami pa vse do naslednjega koraka – nakupa. Kot pri izdelavi spletnih strani, tudi pri izdelavi spletnih trgovin veliko pozornost posvečamo SEO optimizaciji spletnih strani . Le tako boste, namreč, stopili iz sivine povprečja in se povzpeli na visoke pozicije v iskalnikih Google in ostalih.

Poleg SEO optimizacije je zelo pomemben grafični dizajn. Poleg estetike grafični dizajn zahteva tudi funkcionalnost, CMS urejevalnik, kar pomeni, da ne le, da mora biti dizajn privlačen, temveč skrbno premišljen in dodelan. Povprečnost na spletu ne zadošča in če hočete stopiti korak pred konkurenco, potrebujete spletno stran, ki je nadpovprečna! Ustrezno in kakovostno izdelavo ter oblikovanje spletne strani je najbolje prepustiti profesionalcem. Le primerno usposobljen grafični oblikovalec bo namreč znal prepoznati barve vašega podjetja in jih vkomponirati v vašo spletno stran.

Če se odločite za SEO izdelavo spletne strani pri nas, vam zagotavljamo, da bo dizajn vaše spletne strani nič manj kot popoln. Trudimo se, da vam zagotovimo prepričljivo, atraktivno in zanimivo podobo spletne strani. Preden se lotimo izdelave spletne strani ali spletne trgovine, z vami pripravimo temeljit načrt za postavitev unikatne grafične podobe vaše spletne strani. Ko ste vi zadovoljni z dizajnom spletne strani, pristopimo k sami izdelavi. Pomembno je predvsem to, da se na njej nahajajo relevantne informacije, da je celostna podoba udarna in da vsebina pritegne potencialne stranke.

Dizajn spletnih strani cene

Izdelava poceni spletnih strani

Cene oblikovanja in postavitve spletnih strani

Cene izdelave spletnih starni se zelo razlikujejo, odvisno od tega, kaj si želite. Če gre za izdelavo nove spletne strani, bo cena nekoliko višja, kot če se boste odločili samo za nadgradnjo že obstoječega internetnega mesta. Vsako oblikovanje internetne strani strani je projekt zase, zato so tudi cene in ceniki zgolj informativne narave. Ne glede na to pa morate na ceno gledati kot na pametno naložbo, ki se vam bo ob posledičnem dobrem poslovanju povrnila v hitrem času. V podjetju Vsi.si d. o. o. vam bomo individualno ponudbo in okvirno ceno izdelave spletne strani predstavili na uvodnem sestanku, kjer nam boste lahko tudi predstavili svoje vizije in želje ter nas na tak način seznanili s cilji, ki jih s svojo spletno stranjo želite doseči. Ponujamo vam štiri atraktivne pakete za izdelavo spletnih strani s SEO optimizacijo: spletna rešitev Luna, spletna rešitev Zemlja, spletna rešitev Sonček in spletna vizitka. Več informacij o ceni in o sami izdelavi strani, pa vam lahko posredujemo na brezplačnem sestanku. Kontaktirajte nas in skupaj lahko najdemo rešitev za vas.

Več o CENAH SPLETNIH STRANI

SEO optimizacija spletnih strani

SEO optimizacija internetnih strani (Search Engine Optimization) je pri izdelavi spletnih strani zelo pomemben, saj poskrbi, da se vaša spletna stran uvrsti na visoka mesta v iskalnikih. Tako Google, kot tudi drugi spletni iskalniki, razvrščajo zadetke iskanj od najmanj do najbolj relevantnih za vsako iskalno frazo posebej. SEO optimizacija spletnih strani je področje, ki ga zelo obvladamo, zato je SEO ključna storitev vseh naših paketov. SEO optimizacija omogoča, da se izboljša prodajna uspešnost spletnih trgovin in prepoznavnost vaše spletne strani. V podjetju Vsisi d. o. o. bomo poskrbeli za SEO optimizacijo on site (na spletnem mestu), pa tudi za off site optimizacijo. Gre za proces, ki vam bo dolgoročno prinesel velike koristi in predvsem poskrbel, da bo vaše podjetje bolj prepoznano.

Pred optimizacijo vaše spletne strani je potrebno analizirati obstoječe stanje in določiti ključne besede, s katerimi želi stranka priti na prvo stran na Googlu. Naša posebnost poleg glavnih ključnih besed je osredotočenost na t. i. long tail-e. Naše delo zahteva tudi veliko komunikacije s strankami, pri tem pa je izredno pomembno, da stranke razumejo sam potek SEO optimizacije spletnih strani, da lahko tudi same poskrbijo za pravilno umestitev elementov na spletno mesto.

Več o SEO

Seo optimizacija spletnih strani

Placeholder

Kaj vključuje izdelava internetne strani?

Postopek izdelave internetnih strani je odvisen od številnih dejavnikov. V kolikor se odločimo le za prenovo in stran že imamo, bo postopek drugačen kot če jo moramo izdelati iz nule. Za prenovo spletne strani se je dobro odločiti takrat, ko je stran zastarela, z zmedeno strukturo, neodzivna in neoptimizirana ter nam ne prinaša takšnega dobička, kot bi želeli. Pri izdelavi v Vsi.si vedno tesno sodelujemo z naročnikom in upoštevamo njegove potrebe, želje, vizijo in poslovne cilje.

  • Pred samo izdelavo spletne trgovine ali internetne strani najprej temeljito preučimo vaše podjetje, dejavnost in spletno konkurenco. Opredelimo funkcije in cilje novega spletnega mesta ter v primeru optimizacije strani pripravimo še seznam ključnih besed. Če stran že imate, naredimo analizo tega, kaj bi bilo potrebno spremeniti in kaj lahko ohranimo.
  • Ustvarimo podobo idealnega kupca. Na podlagi tega razmislimo o njegovi nakupni poti, potrebah in informacijah, ki jih želi pred nakupom pridobiti. Le tako lahko začrtamo učinkovito spletno strategijo in postavimo spletne strani, ki bodo obiskovalce pritegnile in jih spremenila v dejanske kupce oziroma uporabnike storitev podjetja.
  • V procesu SEO izdelave spletne strani v mislih vedno ohranimo podobo idealnega kupca in ves čas sodelujemo z naročnikom. Oblikujemo celostno podobo strani, vanjo umestimo vtičnike in poskrbimo za odlično uporabniško izkušnjo. Na tak način tudi povečamo možnosti za nakup in stran prilagodimo (potencialni) stranki. Pri izdelavi je stran dobro tudi prilagoditi mobilnim napravam in tablicam.
  • Končna internetna stran je kombinacija estetike in funkcionalnosti. Pri sami izdelavi spletnih strani vedno pazimo na pravila SEO optimizacije strani, ki jih zahteva Google. Tako vam zagotovimo visoke uvrstitve v spletnih iskalnikih, kar je ključ do pridobivanja novih strank in večjega obiska ter prodaje.
  • Poskrbimo za nemoteno (in hitro) delovanje ter vzdrževanje spletne strani. Tako se izognemo morebitnim tehničnim težavam.