Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Izdelava in postavitev spletnih strani v Vsi.si

Kvalitetna izdelava spletne strani

Spletne strani izdelava po naročilu. Postavitev spletnih strani v CMS urejevalniku, ki smo ga razvili v Vsi.si omogoča zelo preprosto urejanje spletnih strani. V Vsi.si d.o.o smo postavili lasten CMS program, ki za razliko od programov WordPress, Joomla in drugih CMS urejevalnikov, omogoča, da lahko uporabnik na zelo preprost način ureja vse elemente internet strani ali spletne trgovine. Izdelava spletnih strani in internetnih trgovin je v našem podjetju možna v različnih programih oziroma CMS urejevalnikih, naš lastni CMS pa je približan tudi uporabnikom, ki imajo osnovno znanje računalništva.

Postavitev in izdelava strani pri nas vključuje tako grafično oblikovanje spletnih strani, zelo veliko pa imamo tudi znanja in izkušenj na področju grajenja pozicij na internetnih iskalnikih Google in ostalih.

Zato je optimizacija spletnih strani ob izdelavi in oblikovanju vrhunsko izvedena. Skozi proces optimizacije spletnih strani je zelo pomembna izdelava in oblikovanje, postavitev spletnih vsebin v spletni medij Vsi.si, ki ima zelo visoko avtoriteto, zato imajo povezave iz spletnega imenika Vsi.si zelo veliko zežo pri končnih pozicijah spletnih strani na Google.

Poleg grajenja povezav Vsi.si omogoča urejanje novic in akcij, kar pripomore k večji prodaji in promociji podjetja. Za sabo imamo kar nekaj kilometrine in uspešno opravljenih projektov. Med zadovoljnimi strankami najdete velika imena slovenskega trga, med drugim Lisco, Alples in Konstrukcije Ogrinc, Marles,….. Seznam podjetij ki so v Vsi.si

spletne strani izdelava

Izdelava in postavitev sekundarne spletne strani v Vsi.si

Izdelava in postavitev spletnih vsebin v Vsi.si poteka na način, da izberemo besedne zveze, ki so za vas pomembne, nato ustrezno usposobljena oseba pripravi kvalitetne vsebine, ki jih oblikujemo in postavimo v spletni poslovni imenik Vsi.si. Izdelava in postavitev spletne strani v Vsi.si ima naslednje lastnosti:

– Spletne vsebine so SEO optimizirane in ujamejo dobre pozicije na Googlu
– Izdelana spletna stran v Vsi.si ustvarja nova povpraševanja
– Članki v Vsi.si preko linkov bistveno pomagajo k doseganju prvih pozicij vaše spletne strani na Googlu
– Obiskovalce Vsi.si preusmerimo na vašo stran

– Vsi.si je dober vir za obisk vaše spletne strani

CMS program portala Vsi.si je dobro razvit in izdelan na način, ki je iskalnikom prijazen. Na tak način postaja sekundarna spletna stran v Vsi.si ključen element pri izdelavi spletnih strani in njihovi SEO optimizaciji. Kontaktirajte nas!

Izdelava spletnih strani – reference

O kvalitetni izdelavi spletnih strani najbolje pričajo naše reference. Zadovoljne stranke, ki so nam zaupale zahtevno nalogo postavitve in optimizacije spletne strani, sledijo svojim poslovnim ciljem. Spletne strani izdelava katerih ne sme biti prepuščena naključju, omogočajo doseganje teh ciljev in so pomemben korak k večjemu poslovnemu uspehu.

V času, ko splet postaja nepogrešljiv element pri vsakem poslovanju, je izredno pomembno, da se na spletu znate tudi ustrezno predstaviti. In pri tem vam lahko pomagamo mi. 177+ zadovoljnih stran, 156+ izdelanih spletnih strani in 120+ aktivnih optimizacij – naša kilometrina je velika.

Toda to je šele začetek. Nalogo izdelave spletne strani ali SEO optimizacijo so nam zaupala že številna podjetja: Petrol, Strle, Alples, Atlas, Kuhinje Erjavec itd. Zakaj si ne bi ogledali še naših ostalih referenc?

Izdelava spletnih strani html

 

Izdelava spletnih strani in ostale storitve

V podjetju Vsi.si d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, pri tem pa pazimo tako na HTML kodo kot tudi na atraktivno oblikovanje internetnih strani. Spletne strani izdelava katerih je namenjena dobri uporabniški izkušnji, so pregledne in uporabnikom prijazne, poleg tega pa so izdelane na način, da se pravilno prikazujejo na tablicah in pametnih telefonih.

V fazi postavitve spletnih strani veliko pozornost namenjamo SEO optimizaciji internetnih strani. Izdelava  in postavitev spletnih strani pomeni integracijo dizajna v različne CMS urejevalnike spletnih strani. Stranke si najpogosteje želijo uporabe CMS urejevalnika, s katerim lahko stranke same urejajo spletne vsebino, urejajo module spletne strani, jo posodabljajo, osvežujejo, spreminjajo…

Spletne strani izdelava katerih in postavitev elementov spletne strani v CMS  je primerna, tako za eksperte kot računalniško nevešče posameznike, ki so lastniki spletne strani ali spletne trgovine. Priljubljen CMS je recimo WordPress. V našem podjetju smo razvili tudi svojega, ki hkrati zagotavlja odlično optimizacijsko orodje. Ukvarjamo se namreč tudi z optimizacijo (SEO). Ko ljudje na spletu iščejo produkte in se vaša spletna stran ne pojavi med iskanjem, ste za njih nevidni. Lahko niti ne bi imeli svoje strani – učinek je enak!

Z lastnimi orodji poskrbimo za vaš obstoj na spletu. Če ciljate na stranke v tujini, lahko poskrbimo tudi za to z globalnim SEO. Poleg tega pa lahko poskrbimo za Google oglaševanje in vašo prepoznavnost na socialnih omrežjih. Postavitev in izdelava spletne strani v HTML je pri nas dostopna za vse, ki si želite stopiti iz povprečja in se zavihteti na sam vrh.

izdelava spletnih strani