Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

Socialni mediji

Socialni oziroma družbeni mediji

Socialni ali družbeni mediji postajajo v spletu vsak dan bolj pomembni in mnoga podjetja se niti ne zavedajo, kako lahko socialna omrežja vplivajo na njihovo poslovanje. Samo na Facebooku je več kot 600 milijonov iskanj mesečno ter več kot 30 milijard ogledov. Zato je za uspešen digitalni marketing potrebno tudi skrbeti za socialna omrežja.

Facebook je ena najbolj prepoznavnih socialnih skupnosti na spletu, obstajajo pa seveda tudi številni drugi socialni mediji, s pomočjo katerih lahko vplivate tudi na boljše poslovanje vašega podjetja. Spletni uporabniki in uporabniki družbenih medijev v povprečju porabijo 2 do 3 ure na dan v spletnih skupnostih. Zakaj se ne bi povezali z njimi preko teh skupnosti?

Obstajajo številni načini, da se aktivno vključite v optimizacijo za socialne medije, kot so kreiranje video clipov za YouTube in predstavitev na Facebooku in drugih socialnih mrežah na spletu. Dovolite da vam pri tem pomagamo! Poleg rasti števila uporabnikov na socialnih medijih oziroma družbenih omrežjih se je povečala tudi uporaba t. i. social bookmarking strani.

pričnimo projekt

Strani kot digg, del.icio.us, Tehnocrati, Twitter in Digg omogočajo uporabniku, da ustvari “bookmark” zaznamek o strani ali straneh, ki se mu zdijo zanimive in deli ta zaznamek med vse uporabnike. Te strani vam ob pravilni uporabi gradijo vaš “brand” – vašo blagovno znamko, prav tako pa povečajo obisk vaše strani. Gre za enega odličnih in najbolj učinkovitih načinov grajenja povezav, ki je ključen element optimizacije spletnih strani.

 Zakaj izbrati VSI.SI d.o.o. za Upravljanje Socialnih Medijev?

1. Strokovnost in Izkušnje
VSI.SI d.o.o. se lahko pohvali z dolgoletnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga in socialnih medijev. Naša ekipa strokovnjakov je usmerjena v ustvarjanje ciljno usmerjenih in privlačnih vsebin, ki bodo nagovorile vašo ciljno publiko.

2. Prilagojene Strategije za Vaše Podjetje
Vsako podjetje je unikatno, zato tudi pristop k upravljanju socialnih medijev zahteva prilagodljivost. VSI.SI d.o.o. vam ponuja prilagojene strategije, ki odražajo vaše cilje, vrednote in identiteto blagovne znamke.

3. Krepitev Blagovne Znamke in Interakcija s Strankami
Naša glavna naloga je gradnja močne prisotnosti vaše blagovne znamke na socialnih medijih. S konstantnim komuniciranjem z vašo ciljno publiko bomo povečali zvestobo strank in okrepili prepoznavnost vašega podjetja.

4. Analiza in Izboljšave
Vsakodnevno spremljamo analize in rezultate vaših kampanj na socialnih medijih. Na podlagi pridobljenih podatkov prilagajamo strategije, da zagotovimo optimalne rezultate in doseg ciljev.

Kako Deluje Naš Proces?

1. Analiza Prisotnosti
– Pregled trenutne prisotnosti na socialnih medijih
– Identifikacija priložnosti za izboljšave

2. Strategija Upravljanja
– Razvoj prilagojenih strategij za doseganje ciljev
– Določitev ključnih ciljev in kazalnikov uspešnosti

3. Izvedba Kampanj
– Redno objavljanje relevantnih vsebin
– Aktivno vodenje in moderiranje družbenih omrežij

4. Analiza in Prilagoditve
– Nenehno spremljanje analiz uspešnosti kampanj
– Prilagajanje strategij glede na pridobljene podatke

 

socialna omrežja

Optimizacija spletnih strani in socialni mediji

Vsa podjetja, ki se želijo uspešno predstaviti na spletu in sploh biti vidna, morajo poskrbeti za to. In najboljši način za realizacijo ciljev je optimizacija spletnega mesta za boljše pozicije v spletnih iskalnikih. Vas zanimajo učinki optimizacije? Optimizacija spletne strani prinaša dodano vrednost. SEO spletna stran je enostavna, pregledna, predvsem pa učinkovita.

Primerno optimizirana spletna stran vsebuje vse elemente, ki omogočajo povezljivost navzven, tudi na socialne medije. Optimizirana spletna stran dosega visoke pozicije v spletnih iskalnikih, zato bo vaše spletno mesto prepoznavno pri različnih spletnih skupinah in uporabnikih.

V podjetju Vsisi d. o. o. bomo poskrbeli za vse vidike spletne optimizacije, in sicer za optimizacijo za spletne iskalnike, optimizacijo spletne strani za uporabnike, optimizacijo spletne strani za socialne medije oziroma družbena omrežja.

Družbeni mediji in optimizacija

Kaj pomeni optimizacija za socialne medije? Gre za uporabo primernih orodij, tehnik in metod, ki pripomorejo k povečanju prepoznavnosti spletne strani preko socialnih medijev. Gre za proces, ki dopolnjuje SEO optimizacijo, saj izboljša povezljivost spletne strani s pomočjo družbenih medijev oziroma socialnih strani, strani z video vsebinami in fotografijami, strani z zaznamki in novicami itd.

V našem podjetju vam ponujamo atraktivne in predvsem učinkovite rešitve na področju optimizacije socialnih medijev. Kontaktirajte nas in skupaj lahko najdemo rešitev za večjo prepoznavnost vaše spletne strani in vašega podjetja na svetovnem spletu!

socialni mediji

SEO socialnih omrežij

Se vam kdaj zgodi, da iščete kakšno informacijo na spletu in pristanete na Facebook profilu kakega podjetja? Profili na Facebooku in ostalih socialnih medijih oziroma omrežjih imajo vse večjo težo. Tako za podajanje informacij kot posledično za SEO rangiranje.

Pri objavljanju vsebin na socialnih omrežjih je tako priporočljivo, da se ob pripravi besedil pomisli tudi na SEO fokus. Glavni cilj socialnih omrežij je čim bolj enostavna, hitra in pristna komunikacija s strankami. S primerno zastavljenim fokusom ključnih besed, linkanjem objav ter z objavo vsebin na socialnih omrežjih poskrbimo za angažiranost javnosti in dvig pozicij spletnega mesta med zadetki iskanja. Zato so družabni mediji pomemben vir za pridobivanje avtoritete v očeh iskalnikov.

Poleg Facebooka med najbolj popularna socialna omrežja spadajo še Twitter, LinkedIn in Instagram. Vsako izmed omenjenih socialnih omrežij je prilagojeno za objavljanje različnih vrst vsebin. Objavljanje na socialnih omrežjih tako predstavlja izziv. Z njim se je veliko lažje spoprijeti, če se pripravi ustrezen načrt spletne predstavitve.

Off site optimizacija – optimizacija izven spletnega mesta

Proces optimizacije vključuje dva pomembna vidika. On site optimizacija se izvaja neposredno na spletni strani in vključuje postopke, ki zajemajo samo pripravo spletne strani, da bo iskalnikom in uporabnikom prijazna. Tukaj gre predvsem za izbiro primernega imena domene, ključne besede, meta oznake itd.

Drugi in najbolj pomemben del optimizacije pa je off site optimizacija, ki vključuje postopke, ki se izvajajo izven spletnega mesta. Med najbolj znane in priljubljene postopke off site optimizacije sodijo socialni mediji, med njimi je najbolj znan Facebook.

Na socialnih medijih lahko uspešno promoviramo spletno stran in s tem povečamo število obiskovalcev. Poleg tega pa je uspešnost spletne strani odvisna tudi od tega, koliko smo pripravljeni vložiti v oglaševanje, da bo stran bolj vidna.

digitalni marketing