Izdelava spletnih strani v Vsi.si

Kvalitetna izdelava spletne strani

Urejanje spletnih strani je lahko preprosto. V Vsisi d.o.o smo razvili lasten CMS program, ki za razliko od programov Wordpress, Joomla itd. omogoča, da lahko uporabnik na zelo preprost način ureja vse elemente strani. Izdelava strani je v našem podjetju možna v različnih programih oziroma urejevalnikih, naš lastni CMS pa je približan tudi uporabnikom, ki imajo osnovno znanje računalništva. Izdelava pri nas vključuje tako grafično oblikovanje kot SEO optimizacijo ter vpis v naš poslovni imenik Vsi.si. Slednji omogoča urejanje novic in akcij, kar pripomore k večji prodaji in promociji podjetja. Za sabo imamo kar nekaj kilometrine in uspešno opravljenih projektov. Med zadovoljnimi strankami najdete velika imena slovenskega trga, med drugim Lisco, Alples in Konstrukcije Ogrinc. 

Cena izdelave spletne strani

Izdelava sekundarne spletne strani v Vsi.si

V spletnem poslovnem imeniku Vsi.si za naše stranke izdelamo sekundarno spletno stran, ki ima naslednje lastnosti:


- Vsebine so optimizirane in ujamejo dobre pozicije na Googlu
- Stran ustvarja nova povpraševanja
- Članki v Vsi.si preko linkov bistveno pomagajo k doseganju prvih pozicij vaše spletne strani na Googlu
- Obiskovalce Vsi.si preusmerimo na vašo stran

- Vsi.si je dober vir za obisk vaše spletne strani

CMS program portala Vsi.si je dobro razvit in izdelan na način, ki je iskalnikom prijazen. Na tak način postaja sekundarna spletna stran v Vsi.si ključen element pri izdelavi spletnih strani in njihovi SEO optimizaciji. Kontaktirajte nas!

Izdelava spletnih strani – reference

O kvalitetni izdelavi spletnih strani najbolje pričajo naše reference. Zadovoljne stranke, ki so nam zaupale zahtevno nalogo, so prepričane, da je kakovostna izdelava spletne strani pomemben korak k večjemu poslovnemu uspehu. V času, ko splet postaja nepogrešljiv element pri vsakem poslovanju, je izredno pomembno, da se na spletu znate tudi ustrezno predstaviti. In pri tem vam lahko pomagamo mi. 177+ zadovoljnih stran, 156+ izdelanih spletnih strani in 120+ aktivnih optimizacij – naša kilometrina je velika. Toda to je šele začetek. Nalogo izdelave spletne strani ali SEO optimizacijo so nam zaupala že številna podjetja: Petrol, Strle, Alples, Atlas, Kuhinje Erjavec itd. Zakaj si ne bi ogledali še naših ostalih referenc?

Izdelava spletnih strani

 

 

Izdelava spletnih strani in ostale storitve

V podjetju Vsisi d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, pri tem pa pazimo tako na HTML kodo kot tudi na atraktivno oblikovanje. Vse naše strani so pregledne in uporabnikom prijazne. Že pri sami izdelavi pa veliko pozornost namenjamo SEO optimizaciji. Izdelava  poteka v različnih programih. Stranke si najpogosteje želijo uporabe CMS-ja; gre za enostavno orodje, s katerim lahko same urejajo vsebino, jo posodabljajo, osvežujejo, spreminjajo ... Primeren je tako za eksperte kot računalniško nevešče posameznike, za spletne strani in trgovine. Priljubljen CMS je recimo Wordpress. V našem podjetju smo razvili tudi svojega, ki hkrati zagotavlja odlično optimizacijsko orodje. Ukvarjamo se namreč tudi z optimizacijo (SEO). Ko ljudje na spletu iščejo produkte in se vaša spletna stran ne pojavi med iskanjem, ste za njih nevidni. Lahko niti ne bi imeli svoje strani - učinek je enak! Z lastnimi orodji poskrbimo za vaš obstoj na spletu. Če ciljate na stranke v tujini, lahko poskrbimo tudi za to z globalnim SEO. Poleg tega pa lahko poskrbimo za Google oglaševanje in vašo prepoznavnost na socialnih omrežjih. Izdelava spletne strani v HTML je pri nas dostopna za vse, ki si želite stopiti iz povprečja in se zavihteti na sam vrh.

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.