Izdelava spletnih strani v Vsi.si

Kvalitetna izdelava spletne strani

Urejanje spletnih strani je lahko preprosto. V Vsisi d.o.o smo razvili lasten CMS program za urejanje spletnih strani, ki za razliko od CMS programov Wordpress, Joomla itd. omogoča, da lahko uporabnik na zelo preprost način ureja vse elemente spletne strani. Izdelava spletne strani je v našem podjetju možna v različnih programih oziroma urejevalnikih. Izdelava spletne strani v napem lastnem CMS programu je enostavna in približana uporabnikom, ki imajo osnovno znanje računalništva oziroma znajo delati v Wordu. Izdelava spletnih strani vključuje tako grafično oblikovanje kot tudi SEO optimizacijo spletnih strani ter vpis v naš poslovni imenik na spletu Vsi.si., kjer si lahko urejajo novice in akcije, kar pripomore k večji prodaji in promociji podjetja. Za sabo imamo kar nekaj kilometrine in uspešno opravljenih projektov. Med zadovoljnimi strankami lahko najdete velika imena slovenskega trga, med drugim tudi Lisco, Alples in Konstrukcije Ogrinc. Nekaj referenc si lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

Cena izdelave spletne strani

Izdelava sekundarne spletne strani v Vsi.si

V spletnem poslovnem imeniku Vsi.si za naše stranke izdelamo sekundarno spletno stran, ki ima vse lastnosti vaše spletne strani:
- Spletne vsebine so optimizirane in ujamejo dobre pozicije na Googlu
- Spletna stran v Vsi.si ustvarja nova povpraševanja
- Članki v Vsi.si preko linkov bistveno pomagajo k doseganju prvih pozicij na Googlu
- Obiskovalce Vsi.si preusmerimo na vašo stran, tako je spletna stran v Vsi.si dober vir obiska vaše spletne strani.

CMS program portala Vsi.si je dobro razvit in izdelan na način, ki je spletnim iskalnikom prijazen. Na tak način postaja sekundarna spletna stran v Vsi.si ključen element pri izdelavi spletnih strani in njihovi SEO optimizaciji.

Izdelava spletnih strani – reference

O kvalitetni izdelavi spletnih strani najbolje pričajo naše reference. Zadovoljne stranke, ki so nam zaupale zahtevno nalogo, so prepričane, da je kakovostna izdelava spletne strani pomemben korak k večjemu poslovnemu uspehu. V času, ko splet postaja nepogrešljiv element pri vsakem poslovanju, je izredno pomembno, da se na spletu znate tudi ustrezno predstaviti. In pri tem vam lahko pomagamo mi. 177 zadovoljnih stran, 156 izdelanih spletnih strani in 120 aktivnih optimizacij – naša kilometrina je velika. Toda to je šele začetek. Nalogo izdelave spletne strani ali SEO optimizacijo so nam zaupala že mnoga velika slovenska podjetja, med njimi tudi Petrol, Strle, Alples, Atlas, Kuhinje Erjavec in mnogi drugi. Ostale reference si lahko ogledate na naši spletni strani.

Izdelava spletnih strani

 

 

Izdelava spletnih strani in ostale storitve

V podjetju Vsisi d. o. o. se ukvarjamo z izdelavo spletnih strani, pri tem pa pazimo tako na HTML kodo kot tudi na atraktivno oblikovanje. Vse naše spletne strani so pregledne in uporabnikom prijazne. Že pri sami izdelavi pa veliko pozornost namenjamo SEO optimizaciji. Izdelava spletnih strani lahko poteka v različnih programih. CMS program oziroma urejevalnik vsebine je orodje, s katerim se lažje ureja vsebino, multimedije in ostale elemente spletne strani. CMS programi so zasnovani tako, da lahko tudi tisti, ki niso najbolj vešči izdelovanja in urejanja spletnih strani, to opravijo brez večjih težav. Med CMS programi, ki jih lahko pri nas izberete, so najbolj priljubljeni Wordpress, Drupal in naš lastne CMS, ki smo ga razvili z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Poleg izdelave in oblikovanja spletnih strani vam ponujamo tudi SEO optimizacijo spletnih strani. Ko ljudje na spletu iščejo produkte in se vaša spletna stran ne pojavi med iskanji, ne obstajate. Z lastnimi orodji poskrbimo za vaš obstoj na spletu. Če ciljate na stranke tudi v tujini, lahko poskrbimo tudi za to. Globalni SEO je celovita strategija optimizacije spletne strani ta vaše specifične potrebe v tujini. Poleg tega pa lahko poskrbimo tudi za Google oglaševanje in vašo prepoznavnost na socialnih omrežjih. Izdelava spletne strani HTML je pri nas dostopna za vse, ki si želite stopiti iz povprečja in se zavihteti na sam vrh.

 

 

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.