Pričnimo
projekt

Spletni donos banner

SEO izdelava spletne strani za 1. mesto na Googlu

Izdelava spletnih strani in seo optimizacija sta osnovni in poglavitni dejavnosti podjetja Vsisi d. o. o. iz Ljubljane. Sodobni časi narekujejo sodobne trende tudi na področju spletnega marketinga. In mi smo vedno v koraku s časom.

Spletna stran je ogledalo vsakega podjetja, zato je cilj vsake izdelave spletne strani oblikovanje takšne internetne strani, ki bo zanimiva, atraktivna, ustrezno oblikovana in uporabnikom prijazna. Spletna stran, ki vsebuje relevantne informacije, zanimive vsebine in je prijetna na izgled ter ustrezno optimizirana, bo pritegnila veliko obiskovalcev in potencialnih strank.

V podjetju Vsisi d. o. o. imamo z izdelavo spletnih strani veliko izkušenj. Za sabo imamo veliko uspešno zaključenih ali še trajajočih projektov, mnogim našim strankam smo uspeli drastično dvigniti obiskanost spletne strani in posledično tudi promet.

Pri izdelavi spletnih strani se držimo načel enostavnosti, uporabnosti in preglednosti, prav tako pa posebno pozornost posvečamo seo optimizaciji. Cene naših storitev so konkurenčne, kvalitetna storitev pa na visokem kakovostnem nivoju. Z našo pomočjo lahko naredite prvi korak v svet spletnega marketinga. Izdelava internetnih strani pa je zagotovo dober začetek.

SEO optimizacija spletnih strani

Od izdelave strani do spletnega marketinga

Naša ponudba obsega širok spekter spletnih storitev, od izdelave osnovne spletne strani do izdelave kompleksnih internetnih strani in spletnih trgovin. Dostopamo do najsodobnejših paketov, na podlagi katerih lahko tako manjšim kot tudi velikim podjetjem oblikujemo in izdelamo napredne spletne strani, s katerimi boste vedno korak pred konkurenco.

Ustrezna izdelava internetnih strani ima lahko na poslovanje vašega podjetja mnogo večji vpliv kot se morda zdi na prvi pogled.

Ustrezna in kakovostna izdelava spletnih strani strani vam odpira vrata do novih poslovnih priložnosti, je pa tudi osnova za dobre pozicije na internetnem iskalniku GOOGLE. Našo ponudbo spletnih storitev, ki jih ponujamo v okviru spletnega marketinga, si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi vse kontaktne informacije. Pričakujemo vas v Ljubljani, kjer lahko pričnemo projekt za vaš uspeh.

izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani cena

Poceni izdelava spletnih strani je lahko draga. Na trgu je veliko ponudnikov poceni izdelave spletnih strani, včasih pa je težko določiti, kateri ponudnik je zanesljiv in bo opravil delo kakovostno. O kakovosti naših storitev pričajo naše reference, med katerimi boste našli tudi velika slovenska imena.

Cena izdelave spletne strani je odvisna od zahtev in želja naročnika ter njegovih možnosti v investicijo v internetni marketing. Za vsakega naročnika posebno pripravimo individualna ponudba za izdelavo spletne strani in seo optimizacijo, in sicer po predhodnem posvetovalnem sestanku. Ta sestanek je za vsakogar brezplačen in vam nudi vpogled v osnove internetnega marketinga ter vam omogoči, da si razjasnite vaše cilje in želje ter možnosti glede izdelave spletne strani.

Za brezplačen svetovalni sestanek se lahko dogovorite na tel. številki 05 907 59 28, lahko nam pošljete elektronsko sporočilo na info@vsi.si ali izpolnite kontaktni obrazec in kontaktirali vas bomo glede termina sestanka.

SEO optimizacija spletnih strani

S pomočjo SEO optimizacije vaše spletne strani lahko izboljšate rezultate na spletnih iskalnikih in pridobite več prometa na strani. Leta izkušenj so nam pokazala, kako se lotiti profesionalne optimizacije v katerikoli branži in pri kateremkoli načinu poslovanja.

Uporaba interneta in aktivnost na spletnih iskalnikih je v porastu kot še nikoli doslej. Nastop na spletu je ogledalo podjetja in dejstvo, da ste najdeni na prvi strani iskalnikov, je lahko eden od vaših najmočnejših adutov. Naše podjetje in naša SEO ekipa izvaja izključno t. i. ‘’White hat’’ optimizacijo spletnih strani, profesionalno optimizacijo, ki temelji na letih izkušenj in na rednih izobraževanjih v tujini.

SEO je pomemben del našega delovanja, kar pomeni, da nenehno izpopolnjujemo svoje strategije. Naš cilj je čim boljša optimiziranost spletnih mest in e-trgovin naših strank.

Svoje delo opravljamo dobro in na to smo ponosni. Na to so ponosni tudi naši naročniki. Zavedamo se, da sta lep dizajn in premišljena zasnova popolnoma brezpredmetna, če ste nevidni. Vidni lahko postanete z našo pomočjo.Ker nekatere optimizacijske metode sčasoma zastarajo ali se spremenijo, mi skrbimo za stalno izpopolnjevanje svojega znanja. Smo na tekočem z Googlovimi algoritmi in svetovnimi smernicami. Prepustite SEO optimizacijo strokovnjakom v podjetju Vsisi d. o. o., Ljubljana.

cena izdelave spletne strani

Urejevalniki za izdelavo spletnih strani

Vsak projekt je zgodba zase in kar je dobro za eno podjetje, ni nujno dobro za drugo. Izdelava spletnih strani je zahteven proces, ki se ga je potrebno lotiti dobro premišljeno in preudarno. V podjetju Vsisi d. o. o. za izdelavo spletnih strani uporabljamo različne programe oziroma CMS-je. Gre za orodja, s katerimi se ureja elemente strani (vsebina, slike, povezave …) in katerih uporaba je zelo enostavna. V svetu je poznan predvsem WordPress, mi pa smo razvili tudi lastnega.

Če razmišljate tudi o vodenju e-trgovine, vam priporočamo WooCommerce ali Magento. O vseh detajlih izdelave spletne strani, vaših željah in vizijah ter ceni se lahko pogovorimo na sestanku.