Izdelava spletne strani in trgovine

Izdelava spletne strani je eleganten proces, ki deluje

Spletna stran je obraz vašega podjetja in prav je, da je izdelana v skladu z vašimi željami, primernimi postopki in navodili! Na področju izdelave spletnih strani imamo dolgoletne izkušnje in ogromno znanja, zato smo prepričani, da lahko poskrbimo za prefinjen in moderen videz vaše spletne strani, prav tako pa tudi za njeno tehnično brezhibnost. Sam postopek izdelave vključuje nekaj pomembnih korakov. Predvsem je pomembno, da vas dobro spoznamo in izpostavimo vaše prednosti. Pri izdelavi upoštevamo vaše želje in zahteve ter vam svetujemo.

Izdelava spletne strani poteka v urejevalnikih spletnih strani, med drugim izdelujemo spletne strani tudi v Wordpressu. Vašo novo spletno stran pa lahko postavimo tudi na našem CMS-ju, ki je plod lastnega razvoja, ali pa na ostalih poznanih odprtokodnih platformah kot so Wordpress, Drupal itd. Vse platforme nudijo možnost razširitve v spletno trgovino in urejanja oz. dodajanja vsebine kadarkoli po objavi spletne strani.

 
 
 
ekran za racunalnik

Pristajalna stran

Gre za podstran, ustvarjeno posebej za tržno ali oglaševalsko akcijo. Tam obiskovalec "pristane", ko klikne na vaš oglas. Ciljne strani so večinoma zasnovane z namenom klika na Call to Action gumbom (CTA) ali kontaktno formo.

Google translate ikona

Prevajanje vsebin

Se želite razširiti na tuj trg? Vam povzroča preglavice neznan jezik? Z našimi izkušenimi prevajalci in pisci vsebin lahko preprečite nevšečnosti. Od angleščine do češčine do cirilice - nudimo širok spekter jezikov za prevajanje v in iz slovenščine.

Ekran sa podesavanjima

Tehnične izboljšave

Splet se vsak dan spreminja, širi in razvija. Vedno hitreje. V današnjem času lahko spletne strani hitro zastarijo po dizajnu - ali še huje - varnosti. S tehničnimi izboljšavami boste poskrbeli, da vaša obstoječa spletna stran dlje časa konkurira ostalim.

 
 

Izdelava spletne trgovine

Spletne trgovine morajo zadostiti različnim kriterijem, če želijo biti uspešne. Mi lahko poskrbimo, da bo vaša spletna trgovina ne le atraktivna, temveč dobra. Vsaka dobra spletna trgovina mora biti pregledna, nakupovalna pot mora biti enostavna in s čim manj koraki, nakupovalna košarica mora biti jasno vidna, spletna trgovina mora vsebovati tudi natančen opis izdelkov itd. Pri izdelavi spletne trgovine pa je pomembno tudi, da je primerno optimizirana za posamezne ključne besede, kar pomeni, da jo potencialne stranke lahko lažje najdejo. Izdelava spletne trgovine je dinamičen proces, pri katerem je potrebno upoštevati določene postopke in navodila za izdelavo, da bi spletna trgovina postala vidna potencialnim kupcem. Če iščete zanesljivega partnerja na vaši poti do uspešne spletne strani ali trgovine, nas kontaktirajte. Izdelali bomo enostavno, funkcionalno, pregledno in dobro spletno trgovino, ki bo potencialnemu kupcu nudila dobro uporabniško izkušnjo. Spletno trgovino vam izdelamo v urejevalniku vsebine, lahko je to Wordpressov WooComerce ali Magento, lahko pa se odločite za izdelavo v našem urejevalniku, ki je plod lastnega razvoja in je bil razvit z mislijo na čim boljšo spletno optimizacijo. Urejevalniki omogočajo, da samostojno upravljate s spletno trgovino: sami obdelujete naročila, nastavljate kategorije in urejate izdelke itd.

 

Wordpress spletne strani

Izdelava spletnih strani poteka v različnih urejevalnikih vsebin, med drugim vam ponujamo tudi Wordpress spletne strani oziroma izdelavo spletne strani v platformi Wordpress. Urejevalniki omogočajo, da lahko tudi samostojno in brez znanja programiranja sami urejate svojo spletno stran, dodajate vsebine itd.

Košarica

Izdelava spletne strani in trgovine, SEO optimizacija, globalni SEO, Google oglaševanje – kakovostne storitve na enem mestu!

zobnik

Izstopite iz množice in se povzpnite na najvišje mesto. Pri tem vam lahko pomagamo mi!

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.