Ekipa

Naše podjetje VSI.SI d.o.o. se izogiba domnevi, da so obstoječe norme edina pravilna pot. Izbrali smo svojo pot, dobili svoje izkušnje, se naučili iz svojih napak in si na tem zgradili (in še gradimo) podjetje kakršno smo danes in kakršno želimo biti v prihodnosti. Drznili smo si stopiti korak dlje. Naš cilj je podjetjem ponuditi cel spekter storitev digitalnega marketinga, naš cilj je razviti strategijo na spletu za vsako podjetje posebej, naš cilj je odpreti tuje trge malim in velikim, ter ljudem pokazati, da če se digitalnega marketinga lotijo na pravilen način lahko splet postane njihov zaveznik in odlično in neverjetno močno orodje pri pridobivanju strank in kontaktov.

Matej Šavli
Tukaj ste lahko vi
Boštjan Benčič
Adnan Islamovic
Domen Ambrož
Blaž Benedik
Jožica Blas Cajnar
Gregor Drev
Aleksandra Perpar
Mojca Tušek
Nuša Krašovec
Mirjana Busančič
Lara the dog
Tukaj ste lahko vi
Lili

Matej Šavli Front-end dev, IT

Dandanes si razviti svet težko predstavljamo brez pomoči sodobnega interneta. Zaradi brezmejnega potenciala in globalne informacijske vseprisotnosti ni čudno, da me je fasciniral. Sprva sem se pridružil ekipi vsi.si leta 2015 kot vnašalec vsebine. Sčasoma sem jih prepričal, da jim lahko koristim tudi kot front-end razvijalec spletnih strani. Leta 2016 sem dokončal študij na Inštitutu in akademiji za multimedije.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

- Arthur C. Clarke

 • Računalniške igre, najraje RPGje (role-playing games)
 • Udeležba koncertov, tako doma kot v tujini
 • Opazovanje utrinkov, priporočam avgustove Perzeide
 • Sci-fi filmi, serije, animeji
 • Spremljanje tech gadgetov, od VR naprav do pametnih ur

Tukaj ste lahko vi!

Boštjan Benčič Front-end, back-end, IT

ZX Spectrum smo poimenovali radirka, Commodore 64 pa je že veljal za resno tipkovnico. Prvo 3D igro (Wolfenstein 3D) sem "obrnil" v pol leta vsakodnevnega igranja. Prve resne grafične predloge sem delal na PC-386 in Windows 5.x. HTML je združil kar me je takrat najbolj zanimalo, grafiko in internet, od takrat naprej sem poklicno pot posvetil WWW ju.

Teorija brez prakse je kot sedlo brez konja.

- Slovenski ljudski

 • Glasba
 • Glasbila
 • Fotografija
 • Les in modelarstvo

Adnan Islamovic SEO specialist

Domen Ambrož Front-end dev

Blaž Benedik Svetovalec za digitalni marketing / Skrbnik ključnih strank

Lara the dog Chief happiness officer

Jožica Blas Cajnar Tržnica / Svetovalka

Edina stalnica v življenju je sprememba. Na Vsisi sem prišla in ostala, ker svojim strankam dajemo veliko dodano vrednost. Sodelujem s podjetji iz vseh branž, pri svojem delu se učim in razvijam in lahko opazujem pozitivne spremembe na vseh področjih.

Delaj to, v kar verjameš, in verjemi v to, kar počneš. Vse drugo je tratenje energije in časa.

- Nisargadatta

 • Jutranja telovadba pred službo
 • Masaže
 • Izobraževanja
 • Vrtičkanje
 • Plavanje

Gregor Drev SEO guru, direktor

Rodil sem se v kraju Frankolovo, ki slovi po inteligentnih, optimističnih, pogumnih, inovativnih, zanimivih, zabavnih, vztrajnih, ustvarjalnih, nadarjenih,…. ljudeh. Imel sem to srečo, da sem pobral večino pozitivnih lastnosti, ki jih lahko poseduje človek. To mi je skozi življenje pomagalo, da sem bil uspešen v vsaki točki življenja. Zavidali so mi tudi tisti, ki niso poznali zavidanja. Pot me je skozi študij pripeljala do poučevanja fizike na gimnaziji. Dijaki in zaposleni so mi s solzami v očeh z robčki mahali, ko sem odhajal novim izzivom naproti. Postal sem najuspešnejši posameznik v prodaji v podjetju, ki je ustanovilo spletni iskalnik Najdi.si. Kot napreden človek, sem zgodaj spoznal težo interneta in kam se bo razvil svet. Kot prvi človek v Sloveniji, sem leta 2005 kupil franšizo največjega podjetja na svetu na področju digitalnega marketinga WSI CORPORATE in se po tej poti razvil v svetovalca za digitalni marketing. Pridobljeno znanje mi je pomagalo, da je moje podjetje postalo eno izmed vodilnih podjetij v Sloveniji na področju digitalnega marketinga. Z znanjem in izkušnjami, smo se v zadovoljstvo svojih strank uspeli izogniti večini napak, ki jih počne konkurenca. Ustvarili smo svoj lastni poslovni model s katerim drvimo proti visokim ciljem in uresničujemo svojo vizijo, »POSTATI GLOBALNI LIDER NA PODROČJU DIGITALNEGA MARKETINGA«

Noben test v življenu ni težji kot smo ga sposobni rešiti. Če imaš visoko vizijo, visoke cilje, potem hitro prehiti tiste katerih vizija je manjša.

Zelo rad igram tenis, imam odličen backhand in še boljši forehand, da o servisu ne govorim. Od udelžebe v Wimbledonu me loči samo preboj skozi kvalifikacije. Ko ne igram tenis , neverjetno hitro tečem, ko sem aktivno igral košarko sem v metanju trojk premagal Boiso in dobil prelepo nagrado. Še danes imamo odlično mehko roko. Včasih se vprašam, kaj bi dosegel, če bi smučal več kot parkrat na leto in če bi več časa prebil na igrišču ob igranju nogometa?

Aleksandra PerparVodja projektov

Mojca TušekProkuristka

Nuša Krašovec SEO specialistka

Mirjana Busančič Svetovalka za digitalni marketing / Skrbnik ključnih strank

Moja pot se je začela v povsem drugih vodah, kot je digitalni marketing. Že od malih nog me je vedno fascinirala narava, živali so vedno bile moja največja ljubezen. Zato sem v času študija vzela smer znanosti o živalih, ki me je zanesla v tujino za kar 5 let. Med študijem sem se zaposlila na raziskovalnem inštitutu, kjer sem poleg terenskega in laboratorijskega dela ogromno časa preživela za računalnikom, moje vsakodnevno delo je bilo brskanje po informacijah na internetu, urejanje podatkov, pisanje raziskovalnih člankov in sestankovanje z raziskovalnimi inštituti in zaposlenimi tam. Hitro sem ugotovila, da lahko hitro najdem informacije, katere rabim in da mi sestankovanje in komunikacija z ljudmi izredno leži. Obenem pa sem bila vedno znova fascinirana nad močjo interneta in novih tehnologij. Eden od ključnih razlogov za vrnitev v Slovenijo je bila možnost zaposlitev v podjetju VSISI d.o.o. Zdaj, ko pogledam nazaj ugotavljam, da sem sprejela najboljšo možno odločitev. Izdelava strategij za podjetja, pomoč velikim in malim pri pravilnem prodoru v digitalni svet mi dajeta energijo vsak dan znova. Sestankovanje z raznimi podjetniki me vsak dan nauči kaj novega in z največjim veseljem delim svoje znanje digitalnega marketinga naprej. Največ me zanimajo tuji trgi, mednarodna sodelovanja ter novosti na področju digitalnih tehnologij.

Kindness in words creates confidence. Kindness in thinking creates profoundness. Kindness in giving creates love.

- Lao Tzu

 • Jahanje konj
 • Dolgi sprehodi po naravi, vedno s svojo psičko seveda :)
 • Potovanja
 • Skoki z letala
 • Dobre knjige
 • Smučanje

Lara the dog Chief happiness officer

Tukaj ste lahko vi!

Lili the dog Chief happiness officer

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.